Community Status Updates
Jorg → Kai
Όντως απίθανο chapter. Επίσης θα συμφωνήσω με τον Gokudera για τη μάχη του Hibari: "Keh. That wasn't very interesting." XD
Τελικά και αυτοί τους μπερδεύουν του πρώτους με τους δέκατους guardians. XD
Πραγματικά, δεν περίμενα να φανερωθεί τόσο γρήγορα ο Spade. Τίποτα δεν άφησε που να μην το είπε. Αναρωτιέμαι τι έχει στο μυαλό του να κάνει τώρα.
Ναι, εννοείτε, δεν παίζει να τον σκότωσε. Μάλλον αυτός θα σκοτωθεί (well, δεν νομίζω αλλά τεσπά).
Can't wait for the next one, too.
Feb 03 2011 15:28
didimakia → SouLSLayeR
Η Miku τα εσπασε! :P
Αν και δεν ειμαι fan των φιγουρων αυτη μου εκανε μεγαλη εντυπωση ^^
Feb 03 2011 15:24
kleidokrator → Namida
Κανένα πρόβλημα. Θα σου δώσω και αρχεία με απλή κωδικοποίηση (Xvid) avi.
Feb 03 2011 15:12
Kai → Jorg
324
[spoiler]
Καλά μιλάμε, απίστευτο το chapter, μας αποζημείωσε για το προηγούμενο. Επιτέλους βγήκανε όλα στη φόρα. Τι σχεδίαζε ο Spade, τι είχε γίνει παλιά. Και το τελευταίο panel όλα τα λεφτά.
Αραγε στό επόμενο θα είναι Spade εναντίων όλων; (-Chrome) γιιατί για να τον σκότωσε λίγο δύσκολο το κόβω. Την λυπήθηκα λίγο την Adel εκεί που της είπε για τον Julie. Δεν μπορώ να περιμένω για το επόμενο.
[/spoiler]
Feb 03 2011 13:36
vladx → Tenshi
Εχω διαβασει μονο το manga μιας και το ανιμε κοβεται στη μεση και απ'οτι εχω ακουσει αλλιωνει και την ιστορια. Ομως αν βγει νεα σεζον θα τη δω οπωσδηποτε.
Ευχαριστω πολυ!!! :bye:
Feb 03 2011 12:41
Tenshi → vladx
Ναι και ελπίζω να είναι αντάξιο του manga γιατί αλλιώς σωθήκαμε. Μπορείς να διαβάσεις σχετικά με το νέο project εδώ:
[URL="http://www.animenewsnetwork.com/news/2010-09-27/new-berserk-anime-project-launching"]http://www.animenewsnetwork.com/news/2010-09-27/new-berserk-anime-project-launching[/URL]
Feb 03 2011 12:37
vladx → Tenshi
Διαβαζα το thread με τα top10 και ειδα στο δικο σου οτι διπλα στο Berserk εγραφες κατι για καινουριο! :kill4u:
Τι εννοεις? Θα βγει νεα σεζον?
Feb 03 2011 12:32
Zem@c → The Tragic Prince
χαχαχαχα το κομεντ σου στο ο.π. για τα ποκεμον ολα τα λεφτα!χαχαχαχα
Feb 02 2011 23:39
Night Wizard Seal → iristella
...Χαράλαμπε, ξέρω ξέρω :P
Εννοείται πολύ καλύτερο, γι'αυτό θέλω να το διαβάσω σαν σύνολο. :)
Feb 02 2011 22:24
Lord Leon → meidei
Δεκτο και σεβαστο. Ξερω ακριβως για τι πραγμα μιλας, κι αν βασιζομουν μονο στις εμπειριες μου θα οφειλα να συμφωνησω. Εξάλλου, με τη θεωρία μου, βγαινει το φαινομενικα αντιφατικο συμπέρασμα, οτι ομοφοβικοι ειναι ακομα και οι περισσοτεροι ομοφυλοφιλοι. Οποτε βρισκω απολυτη λογικη τη θεση σου, αναφορικα με το που βασιζεται.
Feb 02 2011 22:17
RiDeLub → mono
Δεν με αφήνουν να Αγιάσω εδώ...
Ε τώρα που τελείωσε το BB θα επανέλθουν στο φυσιολογικό στον Α (λέω εγώ τώρα :P)
Feb 02 2011 20:22
Namida → kleidokrator
oi kleido, εγώ θέλω το raw από το καραόκε, όσο μεγάλο κι αν είναι, γτ δεν έχω μηχάνημα να παίξω mp4 HD
Feb 02 2011 19:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed