Community Status Updates
videl → kleidokrator
hello!!!για το πάρτι στην θεσσαλονικη θέλω να τραγουδίσω το NANA op 1,sailor moon greek op!!!
Feb 03 2011 21:28
zade → Strange Loop
Δεν έχω facebook, λόγω ιδεολογίας.Το ίδιο και εσύ υποθέτω.Και μόνο όμως που σου άρεσε το σχόλιό μου ,εμένα αυτό με τιμά.Θα γράψω τη σημερινή μέρα με χρυσά γράμματα στο ημερολόγιό μου. Έιναι η μέρα που με επευφύμησε ο [B]Παράξενος ανακυλωτής [/B].
Νιώθω τόσο ευτυχισμένος...
Feb 03 2011 20:21
Zem@c → FireFistAce
σωστα. και εγω ετσι ημουνα παλια.αλλα επειδη το ο.π. θα κρατησει αλλα 10 χρονια βαριεμαι να περιμενω το ανιμε. π.,χ. θα ειχα μαθει οτι ο εϊς πεθαινει. ενω στο μανγκα που δν το ηξερε κανεις.... ηταν το κατι αλλο.... τεσπα. οπως νομιζει ο καθενας. :)
Feb 03 2011 19:16
FireFistAce → Zem@c
Το manga δεν το ξαναρχιζω γιατι μου χαλαει το anime οταν ξερω τι θα γινει.
Feb 03 2011 18:59
Synestro史 → kleidokrator
αδερφε θελω το dragonball greek opening και Naruto το Kanashimi Wo Yasashisa Ni ξες αυτο που εχουν βαλει Nitro στην κοπελα που τραγουδαει αυτα :D
Feb 03 2011 18:12
FireFistAce → Zem@c
Δεν κανει τπτ φιλε μου, καλυτερα να τα λεμε απο δω για το one piece μεσω των profile
Feb 03 2011 17:12
FireFistAce → zoro77
Γεια και σε σενα φιλε μου,. Καλα κανεις και δεν μου λες γιατι καποιος μου ειπε για τον θανατο του Ace πριν κανενα διμηνο και ειχα ξενερωσει απιστευτα :P
Feb 03 2011 17:11
zoro77 → FireFistAce
γεια φιλε!
[SPOILER][QUOTE]Στο επομενο θα σκοτωσει κανεναν Admiral???? :hahaha:[/QUOTE]
Κατι καλύτερο. Βασικα μη σε σποιλιεραζω αλλο, θα δεις και μονος σου[/SPOILER]
Feb 03 2011 17:04
Kai → Jorg
Καλά, η Amano ώρες-ώρες είναι σαν να σου λέει "Ξέρες βαρέθηκα, κι αν σ' αρέσει, ούτε εγώ πιστεύω ότι ήταν ενδιαφέρον." XD Γενικά, εντάξει, αν σκεφτούμε ότι μέσα σε μια βδομάδα πρέπει να σκεφτούν το επόμενο chapter, να κάνουν το προσχέδιο, να το δείξουν στον editor τους, και να το ζωγραφίσουν με τις διορθώσεις, κάπου τη χάνουν την μπάλα και οι ίδιοι, λογικό μου φαίνεται, θέλουν δε θέλουν θα έχει και τα πάνω και τα κάτω του το story. Kudos σ' αυτούς που καταφέρνουν να το κρατάνε στα ίδια επίπεδα φυσικά.
Καλά, να σου πω την αλήθεια, τον είχα βαρεθεί τον Spade να κάθεται και να κάνει commentary, ευτυχώς τα είπε όλα μαζί να μπει στο ζουμί το θέμα. Θα τον κανονίσουν μόνοι τους όμως; Ούτε μια εμφάνιση δεν έχουν κάνει η υπόλοιποι και ο Yamamoto ακόμη ταξιδεύει όπως φαίνεται.
XD Ναι, γιατί το άλλο; Που ''ίσως όλοι τους να ειναι απόγονοι της πρώτης γενιάς;". Ε, μα ναι! Έτσι δικαιολογείται απολύτως και δεν τον είχε σκεφτεί κανένας ότι μάλλον γι' αυτό είναι λες και βγήκαν με carbon. ΧD
Καλά δεν ξέρω αν ο άλλος πήγε να τον σκοτώσει με την άποψη ότι θα σκοτώσει το θηκάρι έτσι τελείωσε το θέμα, και μάλιστα χωρίς τα 'θα σκοτώσω τον σύντροφό μου, δεν μπορώ να το κάνω, μα καλά ξεμπερδέματα δε θα έχει. Και οι Vendice στις άλλες μάχες 'τσυπ' πρώτοι-πρώτοι μόλις έχανε κάποιος, τώρα πού είναι που τους θέλουμε; :hahaha:
Feb 03 2011 16:46
SouLSLayeR → didimakia
Δεν ξέρεις τι πέρασα μέχρι να το αποφασίσω :|
Ε μέχρι που θυμήθηκα τι έγινε την τελευταία φορά που ήμουν αναποφάσιστος ([URL="https://www.first4figures.com/component/option,com_myphp/Itemid,3/product,67/"]GIIIEEEFFF T_T[/URL])
Τελικά δεν το μετανιώνω :D
Αν και δεν βλέπω να ξαναδίνω τόσα για φιγούρα εκτός αν είναι κάτι του ίδιου η μεγαλύτερου caliber..κάτι που δύσκολα γίνεται γιατί είμαι πολύ δύσκολος :P
Feb 03 2011 16:00
didimakia → SouLSLayeR
90 ευρο? Ο.ο
Ποτε δεν θα εδινα τοσα λεφτα για φιγουρα XD
Αν και να πω την αληθεια αξιζει τα λεφτα της :D
Feb 03 2011 15:45
SouLSLayeR → didimakia
Ο azax το περιέγραψε ως love at first sight. Δίκιο είχε :P
Είναι η πρώτη μεγάλη φιγούρα που παίρνω. (μεγάλη= ~90 eur :P)
Πόσο μαμάει :3 :kawaii:
Feb 03 2011 15:41

This status update has reached the maximum number of replies allowed