Community Status Updates
Xeiji → ichigo13
Πριν λιγο καιρο ειχα παει στην τραπεζα και εντελως τυχαιως ειδα εναν ιαπωνα εκει! Μεχρι να τελειωσω τη δουλεια μου δυστυχως ειχε εξαφανιστει!! ΤΤ_ΤΤ παντως καποιοι φιλοι μου εχουν πει *ξερουν το κολλημα μου* πως εχουν δει και ακουσει Ιαπωνες στα κινεζικα μαγαζια... ξερεις αυτα τα φτηνιαρικα που πουλανε ρουχα... i'l give it a try when i can!
Feb 04 2011 15:21
Xeiji → eyl
παρολο που δεν εχω παιξει ιδιαιτερα το παιχνιδι, ο χαρακτηρας αυτος μου αρεσει πααααρα πολυ! και ο ναι! το soundtrack ειναι πολυ καλο *σκεφτεται να το ξεθαψει να τ'ακουσει* χαχα
Feb 04 2011 15:18
anaktas → Portgas D. Spark
Nai olo me to xeri tha to kanw, prwta to draft me molubi kai meta inking. Isws balw kana screentone ,alla den kserw akoma :D
Feb 04 2011 14:08
eyl → Xeiji
saya no uta ως sig! sorry αλλα δεν μπόρεσα να μην σχολιάσω μιας κ κόλλησα στο soundtrack αυτό τον καιρό!
Feb 04 2011 07:03
Portgas D. Spark → anaktas
Το manga που ετοιμαζεις(Suraido),με το χερι το σχηματιζεις...?
Feb 03 2011 22:24
red pyramid → meidei
Εμένα προσωπικά το ζήτημα με αφορά σε ότι έχει να κάνει με πιο χειροπιαστά θέματα -ταινίες, βιβλία, σχέδια, κτλ.- όχι τόσο με την γλώσσα, τομέας που μου είναι άγνωστος, οπότε πιθανότατα έχεις δίκιο. Τα links που σου έδωσα διαφοροποιούνται σε σχέση με όσα ακούμε -συνήθως από αριστερές ερμηνίες- επί του θέματος κυρίως στη προσέγγιση τους, με αναφορές τόσο σε οικονομικά ζητήματα όσο και σε παλιότερα νομικά κείμενα και δοκίμια από χώρες της Δύσης -κυρίως Αγγλία, Γαλλία και Αμερική- και σε αυτό βασίζεται μεγάλο μέρος της αξίας τους και είναι και ο κύριος λόγος για τον οποίο λυπάμαι που δεν μαθαίνουμε και αυτού του είδους την οπτική εδώ.
Feb 03 2011 22:22
meidei → red pyramid
Θα το πράξω, ευχαριστώ για τα λινκς. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες κόκκινες γραμμές που ούτε η πιο συντηρητική θεώρηση των πνευματικών δικαιωμάτων είναι θεμιτό να αγγίξει· φαντάζομαι θα είδες εκείνο το μήνυμα μου στο νήμα για το ελληνικό μάνγκα: λοιπόν, οι γλώσσες δεν μπορούν να αποτελέσουν πνευματική ιδιοκτησία. Τώρα, αν κάποιες λέξεις υπόκεινται σε εμπορική προστασία ως ονόματα εταιριών και προϊόντων είναι άλλο, και άλλο είναι να υπήρχε οποιαδήποτε πνευματική ιδιοκτησία σε μια λέξη όπως το manga.
Feb 03 2011 21:53
red pyramid → meidei
[URL="http://www.fed-soc.org/resources/id.669/default.asp"]Intellectual Property[/URL]
[URL="http://www.fed-soc.org/resources/id.542/default.asp"]Property[/URL]
Επειδή βλέπω πως γενικότερα ασχολήσε με το ζήτημα, καλό θα ήταν να γνωρίζεις και την άλλη πλευρά. Όποτε βρείς χρόνο τσέκαρε κάποιο κείμενο, ειδικά αν είναι υπογεγραμένο από κάποιον εκ των Richard Epstein, Gary Becker, Richard Posner.
Feb 03 2011 21:46

This status update has reached the maximum number of replies allowed