Jump to content

Community Status Updates

Photo

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → Sabaku316

Ναι την ξερω φατσικα τα λυκεια μας ηταν διπλα διπλα κ ειχανε την ιδια αυλη βασικα γιαυτο!ΧD Well εισαι απο μεγαλη πολη ισως γιαυτο κ να προτιμας πολεις σαν το ρεθυμνο εμενα παλι δεν θα με χαλαγε καμια αθηνα η θεσαλονικη μια ζωη σε μικρη πολη αλλα περασα ηρακλειο τελικα. Ελα αστειευεσαι γιατι τετοιος σαματας επειδη εχεις τζιβες..η αληθεια ειναι οτι ρεθυμνο δεν πολυ υπαρχουν οι τζιβες οσο ημουνα γω τουλαχιστον κ οι καγκουρες σιγουρα θα τις ειδαν τις δικες σ με στραβο ματι!:p Τι να πει κανεις καγκουρες ειναι τι να περιμενεις απο αυτους οεο? Μμ καλα μωρε εγω τελιωσα κ περιμενω αποτελεσματα ελπιζοντας για το καλυτερο u?
Feb 08 2011 23:51
Photo

Erisadesu → Lucy Heartfilia

ωραία το σατανικό μου σχέδιο να καταστρέψω κάθε εγκεφαλικό σου κύτταρο και μετά να σε κάνω υποχείριο μου αρχίζει να λειτουργεί... απλά μου αρέσει να βλέπω πολλά bishonen στις σειρές μου :P
Feb 08 2011 23:49
Photo

Vagelio → DoB

Sorry που αργησα να απαντησω Τ^Τ Kαλο μου ακουγεται οπως το περιγραφεις και δεν με πειραζει και τοσο που δεν εχει πολλες σκηνες, και λιγα να εχει θα το ευχαριστηθω εφοσον εχει σεναριο. Eλπιζω οι φιλες μου να μπορουν να ερθουν στην προβολη της επομενης δευτερας για να το δω με παρεα =w=. Παει και αυτο για κατεβασμα. Ασε, βριζω τον εαυτο μου που το παραμελω τοσο καιρο ενω ακουω καλα λογια απο τα υπολοιπα fangirls. Ξεεεεερω τι εννοεις, ειχα βρει κατι επικα screenshots στο google... λοοοοοοοολ, ολη η γειτονια τρανταχτηκε απο τα γελια μου (και ηταν και εν ωρα κοινης ησυχιας γμτ XD). To okane ga nai με εκανε να αισθανθω παιδοφιλη :uhh:. Το koisuru παλι το λατρεψα οσο για το ai no kusabi, πολυ κλαψ κλαψ στο τελος. Hahahahahahahah, kuroshitsuji yaoi.... υπερβολες.... απλως εχει παρα παρα παρα παρα παρα πολυ fanservice:himitsu::hahaha:
Feb 08 2011 23:46
Photo

ice_hime → Darthnicolas

ενταξει ευκολο δεν το λες ακριβως.η θεωρια ειναι οκ αλλα το τεφιγραμμα αν δεν εχεις παρακολουθησει οταν το ελεγε δεν βγαινει.οχι τπτ αλλο θα το βαλει και σιγουρα.και η καινουργια καθηγητρια εχει βαλει 2-3 ερωτησεις τις οποιες δεν τις εχει πει ποτε.
Feb 08 2011 23:28
Photo

Lucy Heartfilia → Erisadesu

Oh! btw!1000 thanks για τα δράματα μου που πρότεινες!! Έχω uπερκαεί εδώ πέρα!!! :D
Feb 08 2011 23:10
Photo

meidei → Vagelio

Δεν με πείραξε η απάντησή σου, απλά δεν ήθελα να μείνει η λάθος εντύπωση :)
Feb 08 2011 21:59
Photo

Vagelio → meidei

Συγγνωμη, δεν εχω και πολλη εμπειρια σε αυτον τον τομεα Τ^Τ:uhh:. Βασικα ηταν ok το trollαρισμα τωρα που το ξαναδιαβαζω, αλλα πρεπει να φταιει το οτι με νευριασε λιγο το post του tio (σιγα μην του ζητησω ρεστα κιολας, δεν το αξιζει) και σου απαντησα χωρις να σκεφτω πολυ... τι να κανουμε... εχουμε συνηθησει στα υπερεμφανη direct trollαρισματα...
Feb 08 2011 21:57
Photo

meidei → Vagelio

Ήταν [I]τόσο[/I] failed η προσπάθεια μου για τρολλάρισμα του [URL="http://www.anime.gr/forums/member.php?u=13389"]tio1996[/URL]? Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδιαίτερο ταλέντο, αλλά τόσο;
Feb 08 2011 21:47
Photo

Tenshi → Kenny

Είμαι στο Washizu arc και έχω ερεθιστεί ταμάλα!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ MUST PLAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!
Feb 08 2011 21:38
Photo

Anelis → BrainDeadAlive

Χαχαχαχα, μα το ξέρω ότι μιλάς σοβαρά, σου κάνω πλάκα γιατί ακούστηκε σαν ποζέριασμα (και γιατί με έχει φάει η ζήλια που αγάπαγες τα μωρά μου πριν από εμένα που τα έμαθα το 2003 και τα ερωτεύτηκα αρχές 2004... Τ^Τ )
Feb 08 2011 21:29
Photo

Gilmaru → Sabaku316

Χμμ ακούγεται ενδιαφέρον.. :orly:
Feb 08 2011 21:22
Photo

Kenny → Tenshi

Yeap, το έχω ξαναδεί αυτό το τραπέζι. Να πάρει, γιατί μου το θύμισες; :if:
Feb 08 2011 21:07
Photo

Tenshi → Kenny

If Only [IMG]http://mahjong.wdfiles.com/local--files/rules:washizu-mahjong-overview/washizu_table.jpg[/IMG] τώρα είμαστε /f :P
Feb 08 2011 20:32
Photo

Sabaku316 → Gilmaru

Ευχαριστώ! Βασικά είναι ένας κινέζικος τρόπος διατύπωσης προφητειών και λένε πώς είναι αλάθητος!!
Feb 08 2011 20:20
Photo

Strange Loop → Warchief

To είχα προχειρό εκεινη την στιγμη και το εβλεπα και ήταν σαν σημάδι να απαντησω αφού το έβαλες.
Feb 08 2011 20:07