Jump to content

Community Status Updates

Photo

Gilmaru → Sabaku316

Γενικά δεν βλέπω πολύ συχνά και αυτά που μ' αρέσουν είναι από διαφορετικά είδη και στυλ. Από shounen μ' αρέσει το Naruto και το Rurouni Kenshin (το manga μου αρέσει περισσότερο όπως γίνεται στις περισσότερες περιπτώσεις). Γενικότερα από άλλα είδη μου αρέσουν πολύ τα Mononoke, Ergo Proxy και άλλα. Κυρίως με νοιάζει το περιεχόμενο να είναι ενδιαφέρον και όχι τόσο το είδος, αλλά πάλι δεν έχω ούτε εκεί κάποια standards. Θέλω όμως, ακόμη κι αν βλέπω ένα άνιμε απλώς για διασκέδαση να υπάρχει έστω κάτι που να βρίσκω ενδιαφέρον στην πλοκή ή τους χαρακτήρες. Τώρα τελευταία έχω καιρό να αρχήσω καινούργια σειρά ανιμε. Εσύ με ποιά ασχολήσε?
Feb 09 2011 18:05
Photo

Sabaku316 → Eleni~WaIKinG oN AiR~

Ε ναι,βασικά και απο Κορυδαλλό που είμαι είναι γεμάτο αλλά τουλαχιστον δεν με κοιτάνε σαν εξωγήινο... Εγώ σήμερα τελείωσα και ανεβαίνω Αθήνα για κάτι υποχρεώσεις και θα ξανακατεβω Τριτη...Στην εξεταστική τα πήγα σκατά πάντως!Η πρώτη τόσο fail εξεταστική... Βλέπω major crush με ιαπωνική κουλτούρα ε? Πως και τόσο βαθιά?
Feb 09 2011 17:24
Photo

Sabaku316 → Gilmaru

Και είναι! Με τι ανιμε ασχολήσε λοιπόν?
Feb 09 2011 17:20
Photo

FireFistAce → zoro77

Ναι ειχες δικιο οντως ηταν μακραν καλυτερο αυτο που εγινε, γιατι ετσι επιβεβαιωνει και το ποστ που ειχα κανει εγω και ειπα οτι αφου πεθανε ο wb ο bb ειναι πλεον ο πιο δυνατος στον κοσμο.
Feb 09 2011 17:16
Photo

Serperoth → Yo! Master

Thanks for the infoz:P Θα πόσταρα, αλλά δεν έχω χρόνο αυτήν την στιγμή:P Κανονικά θα έπρεπε να σου κρατάω μούτρα... 3.5 FOREVER!:P :P :P
Feb 09 2011 16:36
Photo

zoro77 → FireFistAce

εννοω αν ειναι καλυτερο αυτο που εγινε αντι να νικαγε αντμιραλ:P
Feb 09 2011 16:20
Photo

demonicMC → Tenshi

Ξερεις κατι? απο εδω και μπρος θα σε λεω σωτηρα. Μην ανησυχεις παιχνιδια που επαιζα μικρος δεν τα ξεχναω ποτε. Μην βιαζεσαι ομως οποτε μπορεις.
Feb 09 2011 15:37
Photo

demonicMC → steliska

Για αυτη την ερωτηση που εκανες στο thread Manga Pictures Trivia. Σε αυτο το παιχνιδι προσπαθεις να βρεις απο ποιο manga ειναι η εικονα. Απο οτι καταλαβαινεις αν ηξερες ποιοι ειναι δεν θα ηταν και πολυ δυσκολο να νικησεις σωστα :D ?
Feb 09 2011 15:29
Photo

Tenshi → Phantom Duck

[IMG]http://media.tumblr.com/tumblr_lgb79a0VAD1qzn7xi.gif[/IMG]
Feb 09 2011 12:28
Photo

FireFistAce → zoro77

Ναι το ειδα χτες και δεν μπορω να το εξηγησω ακομα πως το εκανε αυτο με τα δυο Devil fruits. Για ποιο πραγμα με ρωτας αν ειχες δικιο? γιατι δεν θυμαμαι... :P
Feb 09 2011 11:30
Photo

Anelis → BrainDeadAlive

Έτσι να κλαις! Είχα πάει να δω το remake του dawn of the dead στο σινεμά και έφυγα στο πρώτο τέταρτο γιατί η φίλη μου δίπλα έβαλε τα κλάματα στο ζομποκοριτσάκι. Ε και μου έμεινε άχτι, είχα και το boyfriend τρελό και παλαβό με ζόμπια, και κάτσαμε και κάναμε zombie marathons (night of the living dead και το remake του, τα 2 dawn, το day, evil dead trilogy) και μετά από εκεί με πήρε η μπάλα!! Btw στείλε κανά λινκ να κατεβάσω επιτέλους το I saw the devil...
Feb 09 2011 09:31
Photo

laraska → aztek

μπροστα σε αυτα που θα σου προτεινω το death note δεν πιανει μια. [B]monster[/B]---> πλοκη, χαρακτηρες και ατμοσφαιρα ...οτι καλυτερο κυκλοφορει / μανγκα και ανιμε. [B]20th century boys[/B]---> καλυτερο απο το προηγουμενο ... μανγκα και τριλογια σε ταινια. [B]billy bat[/B]---> προς το παρον μονο μανγκα... berserk (με μαχες κτλ αλλα σε αλλο επιπεδο) ---> ανιμε αλλα κυριως μανγκα. [B]pluto[/B]---> φαντασου το astro boy για ενα ενηλικο περιβαλλον. τα δυο πρωτα δεν εχουν καν το στοιχειο της μεταφυσικης και μαχες κτλ ειναι ψυχολογικα θριλερ. δεν υπαρχουν καλυτερα να σου πω. το τριτο εχει οτι τα παραπανω + το στοιχειο της μεταφυσικης. το berserk εχει πολυ φανταστικο στοιχειο, αλλα αξιζει γιατι δεν ειναι απλα ξυλο. υπαρχει και το Legend of Galactic Heroes ...που ομως δεν εχω φιλοτιμηθει καλα καλα να το δω αρκετα για να εχω μια πιο ξεκαθαρη αποψη. αυτα με [B]bold [/B]ειναι απο τον ιδιο δημιουργο...[B]naoki urasawa[/B] αυτοι ειναι οι καλυτεροι τιτλοι που εχω διαβασει...θα βρεις πραγματα στο φορουμ για το καθε ενα ...
Feb 09 2011 07:02
Photo

Kenny → Tenshi

Ανέβα Θεσσαλονίκη, και [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=446223&postcount=563"]το Washizu set μου[/URL] σε περιμένει. ^^ PS. You stand no chance. :mafia:
Feb 09 2011 02:40
Photo

BrainDeadAlive → Anelis

Aκουγεται σαν ποζεριασμα ιντιντ. Αλλα...αλλα... ειπες οτι δεν ειμαι τρου στα ζομπι.... :( :P hahah ναι ε? Με ποιες ταινιες τα αγαπησες??
Feb 09 2011 02:12
Photo

Yo! Master → Serperoth

Για ρίξε μία ματιά στο [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=716"]CCG thread[/URL]. ;)
Feb 08 2011 23:58