Jump to content

Community Status Updates

Photo

kelborn3 → Guest-13157

Σε απαντησα στο δικο μου προφιλ γτ ξερω οτι θα μου τα σβησεις εαν στα πω εδω.:riiight:
Feb 09 2011 22:03
Photo

kelborn3

Παντως βλεπω στο διαστημα που ελλειψες [I][B]τεκμηριοποιημενα[/B][/I](εαν σου θυμιζει κατι) η ορθογραφια σου παραμενει καταπληκτικη, οπως και το γενικοτερο στυλ σου.Still running for mac president?
Feb 09 2011 22:02
Photo

Fallen_Mpougatsa

E he he he...guess who!
Feb 09 2011 21:56
Photo

Guest-13157 → kelborn3

Αν και έχεις δίκιο σε αυτό, ότι δεν έπρεπε να ξανα απαντήσω, δεν μ'αρέσει η ηρωνία σου, δε θα το συνεχίσω τώρα επειδή δεν μπορώ.
Feb 09 2011 21:53
Photo

kelborn3 → Guest-13157

[QUOTE=Gbak;466020] Ένα θα σου πω. ΕΥΓΕ. Ευχαριστώ που μου έκανες αντιληπτό το κλίμα εδώ. Ναι κατάφερες να με κάνεις να νοιώσω άσχημα, ίσως είναι το μόνο που μπορεί μιας και σε άλλα είμαι αναίσθητος.[B] Να έχετε μία καληνύχτα και μία καλή υπολοιπη διαμονή στο φόρουμ αυτό, εγώ αποχωρώ[/B].[/QUOTE] Ο σωστος αντρας δεν πηγαινει πισω στα λογια του...
Feb 09 2011 21:40
Photo

Anelis → BrainDeadAlive

Θα το δω και θα σου πω. Ποιός είναι ο σίκο λίκο; Ναι το oldboy το λάτρεψααααα! Και την ταινία, και το manga. Έχει σχέση με το I saw the Devil ή το αναφέρεις τυχαία; ΛΟΛ. Έλα ρε, το Bruce ήταν τραγικό! Για το drag me to hell τα έχω πει, i'm a sucker για τέτοιο είδους τρασίλες. Δεν έχω δει ακόμα το 3, αλλά και μόνο από το τρέιλερ το 4 με ψήνει πολύ. Εμένα το Cursed δε με είχε χαλάσει, το είχα δει και στο σινεμά και χαιρόμουν σα χαζό. Το my soul to take το έχω στα κατεβασμένα για να δω, και το κόβω πως θα μου αρέσει. Βασικά Wes να είναι κ ό,τι να ΄ναι. Είχες πετύχει το cameo του στην ταινία του Jay and Silent Bob? Που κάθεται και μετράει τα λεφτά του κ ζμπούτσα του για τις ταινίες; Είναι έπος το τυπάκι.
Feb 09 2011 21:01
Photo

MisaYoshiko → Jooji-san

diavase blade of the immortal anti na deis to anime tou
Feb 09 2011 19:57
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ωωωωωωωωω! :himitsu: Ποια είναι εδώ;
Feb 09 2011 19:21
Photo

Nighteyes → Erisadesu

Για να στο λέω. Κοίτα, αν περιμένεις σκέτο fanservice αστο. Το συγκεκριμένο έχει υπόθεση. Πρώτη φορά χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω εγκεφαλικά κύτταρα για reverse harem.:P Η μάλλον ψέματα, συνέβη το ίδιο και στο Saiunkoku monogatari, μόνο που εκείνο ήταν josei στην περιγραφή. Και το hanasakeru θα μπορούσε ανετα να θεωρηθεί josei πιστευω. Και τα δύο πάνω κάτω το ίδιο μου άρεσαν μόνο που στο hanasakeru δεν έχει κάτι χαζομαρούλες που συνηθίζονται σε κάτι τέτοια και η πλοκή μου άρεσε πιο πολύ. Τεσπα, δες μέχρι το 15 κι αν δεν σου κινήσει το ενδιαφέρον τι να σου πω, αστο...
Feb 09 2011 19:16
Photo

BrainDeadAlive → Anelis

Παρακαλω!!Το εχω στειλει σε πολυ κοσμο!! ΧD και σε ολους αρεσε. Η μονη αρνητικη γνωμη που ειχα ακουσει ηταν του sicko licko. Μπορει επειδη περιμενε κατι με διαβολο. To oldboy σαρεσε??? Εγω θα προσκυνω bruce campbell παντου και παντα!Και στο my name is bruce μου αρεσε! XD Πωωω ειχε ενα γαματο μικρο ρολο στο Waxwork 2: Lost in Time! Δεν το ηξερα και καθως το βλεπα τον ειδα. γαματος! και μου αρεσε το drag me to hell του raimi. so its cool xD A, για το scream 4 τι λες???Πιστευω πως θα ναι καλο, διαβασα κ κατι review που λενε ξεχαστε cursed και my soul to take (κανενα απο τα 2 δεν με χαλασε ιδιαιτερα)
Feb 09 2011 19:15
Photo

Anelis → BrainDeadAlive

Χαχ, ευχαριστώ για το λινκ ρε συ! Δεν ξέρω για 4o evil dead, μετά το My Name is Bruce δεν ξέρω αν θέλω να δω τον Campell σε άλλη ταινία.. Εγώ είχα πάει στα Village του Μαρουσιού (που δεν υπάρχουν πιά),...αααχ αναμνήσεις από την εποχή της νιότης! xD
Feb 09 2011 19:08
Photo

Nighteyesiristella

XDDD Στο πρώτο λύθηκα!!! Στο 2ο όχι τόσο γιατί δεν έχω δει chobits. Πως τα κάναν ρε συ. Πολύ πετυχημένα. Και μ' αρέσει που ο Akira ήταν όλο ζευγάρι με άλλον.:D Θα σου λεγα να τα βαλεις και στο thread αλλά φοβάμαι μην αρχίσουν μετα όλοι να κάνουν το ίδιο και βγει εντελώς off topic.
Feb 09 2011 19:06
Photo

BrainDeadAlive → Anelis

Ενταξει, εκλαψα αρκετα πιστευω. :P Aααα και εγω ειχα παει σινεμα για αυτο! Στα village του ρεντη νομιζω, εσυ? :P Εvil dead, απο τις πιο epic σειρες. Θελω πολυ να βγαλουν και 4ο. Αλλα οι ιδιοι! [url]http://btjunkie.org/torrent/I-Saw-The-Devil-2010-BRrip-DivX-Filmikz/9620901399782a57fd75dacdb0687ccdd526fd0d1dd9[/url] epic as well. Να ξερεις ομως δεν εχει τπτ υπερφυσικο. Με ενα δολοφονο ειναι.
Feb 09 2011 19:03
Photo

Erisadesu → Nighteyes

Hanasakeru Seishounen 39 επεισόδια; αξίζει να το δω;
Feb 09 2011 19:00
Photo

iristellaNighteyes

Kλαίω... xD [youtube]Vy2BUggKK_c[/youtube] [youtube]aKI7EDP7JrQ[/youtube]
Feb 09 2011 18:30