Community Status Updates
Anelis → LethalMike
Εγώ είχα μακρυά μαλλιά τότε στο λύκειο και δεν το έβλεπαν όλοι.
Καλά αυτός ο καφές ακούγεται σαν το καφέ του τρόμου XD, σόρρι μαν, αλλά από το φλόρουμ γνωρίζω μόνο άτομα που μιλάμε καιρό.
Thanx για το invite πάντως, ελπίζω να περάσεις καλά στην πενταήμερή σου.:)
Feb 08 2011 05:40
Robin-Chwan → zoro77
Σιγα μωρε. Μια χαρα ειναι τα σετ σοτ. Οι εικονες ειναι καλες και ειναι καλη η επιλογη σκηνων σου. Εγω νομιζω οτι δεν παιρνεις 9-10 γιατι δεν τα βαζεις σωστα. Ειναι καπως αταιριαστα.... Κανε ενα σετ βασισμενο σε καποιον συγκεκριμενο χαρακτηρα και βαλε εικονες μονο απο αυτον. Σου προτεινω Zoro, Sanji ή Luffy που ειναι ευκολοι. Για εικονες Ψαξε στο [url]www.deviantart.com[/url] που εχει πολλες. Το 99% των σετ μου απο εκει ειναι. Αν θες καποια βοηθεια/γνωμη πες μου!
Feb 08 2011 02:57
zoro77 → Robin-Chwan
παντως εγω μαλλον εχω αθλιο γουστο(ειδες τι βαθμους παιρνω) οποτε μην με εμπιστευεσαι XD
Feb 08 2011 02:24
Robin-Chwan → Jorg
Ετσι! Και το δικο σου μπορω να πω ειναι απλα τελειο!! Βασικα δε νομιζω να εχει δει κανεις το KHR και να μην ειναι fan του Gokudera εστω και λιγο.
Feb 08 2011 00:55
Robin-Chwan → zoro77
XD Ναι, η υπογραφη μου εβγαλε την ψυχη για να βρω μια καλη (που να ψιλοταιριαζει και με το avatar) Χαιρομαι που αρεσει παντως!
Feb 08 2011 00:53
LethalMike → Anelis
απλα ξερεις απο καθηγητες ξερω γω και ετσι, μου λενε αυτα που φορας εχουν ερθει απο αφρικη και λοιπα. Ξερεις τα κλασικκα ξερω γω γελανε με οτι "παραξενο" δουν.
Τελος παντων απλως σε ρωτησα.
Ωστε μένεις αθήνα ε;
Θα ερθω λογικα αθήνα πενταημερη τον μαρτιο, αν ειναι κανονιζουμε για κανα καφε εχω μιλησει και με hanzo, hanzo-bro, azathoth
Feb 07 2011 23:55
iristella → bifteki
[QUOTE=bifteki;470377]για διαφοτισεμε για το Silver Chaos Lamento :hi:[/QUOTE]
visual novels/pc games στο είδος του Togainu no chi. Aka επικεντρώνονται σε boy x boy relationships Και adventure. +18 όλα τους.
Feb 07 2011 23:21
Anelis → LethalMike
Γιατί, τους πέφτει και λόγος; :P
Ποιός σε ενόχλησε πες μου να τον δείρω! xD
Δεν ξέρω αν σου τη λένε ή όχι, αλλά μη δίνεις σημασία.
Feb 07 2011 23:06
Anelis → BrainDeadAlive
Και εμένα μου άρεσαν από την κούνια!!!
Α παράτα μας ρεεεε!!!!! :P
χο χο χο
Feb 07 2011 23:02
Warchief → Putin
ε μα, το έβαλε και σε εικόνα...
μπορούμε να το πηγαίνουμε εναλλάξ.
οκ δες και πες
Feb 07 2011 22:43
Putin → Warchief
Θα σε προλάβαινα πάλι, αλλά σκέφτηκα πως θα γινόμουν κουραστικός με τις διορθώσεις.
I giggled nevertheless.
Και το Curb Your Enthusiasm βρίσκεται στη λίστα των to-watch σειρών αφού ξεμπερδέψω με μερικά πραματάκια.
Feb 07 2011 22:33

This status update has reached the maximum number of replies allowed