Community Status Updates
Eleni~WaIKinG oN AiR~ → Sabaku316
Well σ ευχομαι στην επομενη να τας πας καλυτερα!
Και εγω δεν ειμαι σιγουρη βεβαια αν τα πηγα τοσο καλα οσο λεω οπου ναναι π θα βγουν αποτελεσματα θα μαθω. Mολις εφυγες ηρθα γω Ρεθυμνο κ ξανα Ηρακλειο σαββατοκυριακο. Το παρατηρησες ε? Αν κ αρχισα απο τα anime κ τα manga μετα πηγα στην μουσικη πρωτα jrock και τωρα kpop κ kindie και μετα συνειδητοποιησα πως δεν υπαρχουν τετοιοι κουκλοι εδω και τωρα λεω να μεταναστευσω κορεα!xD U? Fav animes?
Feb 10 2011 11:45
Anelis → LethalMike
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=yg2u_De8j5o[/YOUTUBE]
:hahaha:
Feb 10 2011 10:43
Sabaku316 → Gilmaru
Εγώ έχω κολλήσει με σειρές τελευταία (αμερικάνικες) και έχω αφήσει λίγο τα ανιμε...
Ωστόσο κάθε βδομάδα βλέπω τα καινουργια One Piece,Bleach,Naruto k Fairy Tail...
Πάντως αγαμημένο ανιμε εδω και 2 χρόνια είναι το Code Geass και αν δεν το έχεις δει στο προτείνω!
Feb 10 2011 09:58
Anelis → BrainDeadAlive
Α κατάλαβα νομίζω. Σοζ απλά δεν πολυπροσέχω τα ονόματα και μπερδεύομαι μερικές φορές.
Και εγώ το κρυφο-ευχαριστήθηκα, με έμφαση στο "κρυφό" γιατί γενικά η ταινία ήταν...κάτω του μετρίου.
Εγώ δεν έχω ιδέα ποιά ήταν. Μπορεί να είναι το What Lies Beneath, του 2000, που θυμάμαι μετά δεν μπορούσα να πάω με την ησυχία μου στην τουαλέτα για κανά δίμηνο. Βέβαια ήταν thriller και όχι τόσο horror αλλά είναι το πιο παλιό που μου έρχεται στο νου.
Ίσως να είναι και το Sleepy Hollow βέβαια, το καλοκαίρι του 1999, που είχα πάθει σοκ από το πόσο γ@μάτο ήταν όταν το είχα πρωτοδεί σε ένα θερινό. Oh ze memories!!
Γενικά για splatter/horror δεν πολυπάω σινεμά *το φεστιβάλ εξαιρείται*
Μα καλά γιατί δε σου άρεσε το Fido και το La Horde?
Explain yourself, woman! xD
Feb 10 2011 05:47
Nighteyes → Shihama-ru
Έλα ρε συ, σιγά. Το κατάλαβα ότι δεν ήταν σκόπιμο.:P
Γενικά απαγορεύεται να βάζουμε direct links από 18+ περιεχόμενο. Είναι λίγο λεπτή η γραμμή εκεί πέρα βέβαια στα yaoi. πχ πολλά yaoi δεν δείχνουν explicit content (πιο πολλά δείχνει το μέσo ecchi) και απευθύνονται σε 16χρονες, αλλά για να είμαστε μέσα ότι αναφέρεται ως yaoi το βάζουμε στο ίδιο σακί. Αδίκως κατα την άποψη μου αλλά τι να πεις...
Γι αυτό που λες, ας πούμε μπορείς να γράψεις aarinfantasy σκέτο ή ότι βγήκε σε πoιο site αλλά χωρίς να δώσεις το ακριβές link. Αν είναι γενικού περιεχομένου το site πχ mangafox, μπορείς να δώσεις το κεντρικό [URL="http://www.mangafox.com/directory/"]link[/URL]. H ευθύνη μεταφέρεται μετά σ' αυτόν που θα ψάξει περαιτέρω εκεί.
Feb 10 2011 01:30
Shihama-ru → Nighteyes
Hi!Sorry για το link,αλλά δν ήξερα οτι δν επιτρέπεται:'D.Ισχύει γενικά ή μόνο για link που αφορούν online readers[SIZE=1](π.χ αν ήταν site από scan group?)
[/SIZE]
Feb 10 2011 01:03
Erisadesu → Lucy Heartfilia
πω πω τι μου θύμισες τώρα. στο Hana kimi ήταν υπέρτατος ο πιο όμορφος ρόλος που έχει παίξει ποτέ. π Miura Haruma Μου αρέσει πιο πολύ στο bloody monday :)
Feb 10 2011 00:06
Lucy Heartfilia → Erisadesu
:hihi2: Με καλή θέληση όλα γίνονται! :D
Okkk!!! thanks!!! :D
Αλλά ναι ο Shirota Yu έχει όντως λίγο κάπως ρόλο στο συγκεκριμένο δράμα,... ειδικά αν συγκρίνεις με Hana Kimi, μένεις! :P
Αλλά και ο Miura Haruma ήταν πολύ γλυκούλης :3
Feb 09 2011 23:17
Erisadesu → Lucy Heartfilia
πότε πρόλαβες ρε θηρίο;
να δεις και το Rookies
το Samurai High school προσπάθισα να το δω επειδή επαιζε ο Shirota Yu αλλά
δεν τα κατάφερα
Feb 09 2011 23:09
BrainDeadAlive → Anelis
Ο σικο λικο μωρε, ενα παληκαρι που ποσταρει στο splatter thread. Δεν τον ξερω απο κοντα.
Απλα και τα 2 ειναι κορεατικα εκδικησης, γιαυτο το ανεφερα το oldboy. Οχι πως εχει το βαθος του oldboy, καμια σχεση, περισσοτερο στη βια και το κυνηγητο στηριζεται το i saw the devil. Και ειναι του kim ji woon που ειναι σκηνοθεταρα! Και παιζει και ο choi min sik απο το oldboy. (Y)
:OOOOOOOOO Πως γινεται να μην εχεις δει το 3?????
Το χα δει σινεμα εγω..αααχ μνημες (που λεγαμε και πριν :P)
Δεστο ρε συυυ!
Κ εγω παντως το ευχαριστηθηκα (κρυφα) το cursed.
To my soul to take ηταν καλυτερο αποτι περιμενα.
Χαχαχ ναι νομιζω τον θυμαμαι στο Jay and Silent Bob. XDDD
Ποια ειναι η πρωτη horror ταινια που ειδες σινεμα??
Εγω σπαω το κεφαλι μου, αλλα μαλλον ειναι το I still know what you did last summer. Δεν νομιζω να ειχα παει σε αλλη πιο πριν.
Feb 09 2011 22:51
LethalMike → Anelis
Ελααααααα Λεεεεγεεεεεεεε... :P
Τεσπα αφου αυτα τα ατομα ειναι σοβαρα Can I Get an invite;
Feb 09 2011 22:19
johntheo95 → rahxephon
τι φοτογραφικη χρησειμοποιεις???οι φοτογραφιες ειναι τελειες....
Feb 09 2011 22:18
Guest-13157 → kelborn3
Δεν θα έκανα κάτι τέτοιο, ωστόσο δεν έχω όρεξη για τρολαρισματα τώρα, υποφέρω απο κληρονομική ημικρανία.
Feb 09 2011 22:06
Lucy Heartfilia → Erisadesu
:hihi2: Πάντως μέχρι τώρα έχω δει τα
Samurai High School ❤❤❤
My Boss my Hero (μόνο που δεν κατουρίθηκα από τα γέλια, και στο τελευταίο επισόδειο εκεί που σκίζει το μπλουζάκι και φανερώνονται όλα τα tattoo, το πιγούνι μου είχε φτάσει μέχρι το πάτωμα)
Atashinchi... (Yamamoto Yusuke ❤❤❤❤❤❤❤)
Πάω αύριο για Tumblings :)
Feb 09 2011 22:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed