Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Seal → Fallen_Mpougatsa

Δεν υπάρχει περίπτωση να σε απογοητεύσουν. :)
Feb 16 2011 19:34
Photo

Kai → Napster

[FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Για το Art δε το συζητώ, πάρα πολύ καλό. Αυτό με τα backgrounds με προβλημάτιζε κι εμένα, μιας και στο roll έκανε απίστευτη δουλειά. Είναι όμως μηνιαίο και την ιστορία την έχει μισή-μισή με άλλη mangaka, άρα έχει πολύ λιγότερους assistants αντίθετα με αυτός που γράφουν εβδομαδιαία, έτσι την δικαιολογώ.[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Και η ιστορία είνα ακόμα στο 8 και έχει μπει στο ζουμί, δλδ τη θα δούμε στη συνέχεια.[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Έχω την εντύπωση πως δε σκοπεύουν να το βγάλουν από τα dropped. XD[/SIZE][/FONT]
Feb 16 2011 19:34
Photo

Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa

Αυτό ήταν το καλύτερο πράγμα που άκουσα την Τρίτη. Ακριβώς αυτό, μάθε απέξω τις καταλήξεις και μην σε νοιάζει. Αλλά συντακτικό xD Χαχαχα, τι έγραφες βρε Μαρία; Την ιστορία της ζωής σου; :P :P Αλλά πλάκα πλάκα, αν σε πιάσει μπορεί να μην σταματάς. Και να θες να πεις πολλά. Και μιας και είμαι ολίγον τι κουτσομπόλα, αν είναι να πάμε για κινέζικο, να σε πάμε σε αυτό που μας πήγε ο Πάρης :D Είναι βέβαια 12 ευρώ αλλά αξίζει τον κόπο :) Έτσι και αλλιώς μπορείς να φας και τρίτο και τέταρτο πιάτο xD
Feb 16 2011 19:19
Photo

Lord Leon → Nikos21

Ηall of Fame στο off topic section. Εκει μπαινουν τα καλυτερα του φορουμ!
Feb 16 2011 19:03
Photo

Napster → Kai

Yo! Παλι καλα που μου το ειπες γιατι αυτες τις μερες δεν εμπαινα στο mangaupdates. :P Αρκετα καλο, ο Mahiro μου αρεσε προς το παρον, εχει ωραιο σχεδιο. (αμα αρχισει να κανει καλυτερα backgrounds τοτε θα γινει τουμπανο το Zetsuen) Ακομα στα dropped το εχουν. xD
Feb 16 2011 18:04
Photo

Nikos21 → Lord Leon

τι παει να πει "θα το hofαρα":wis:?
Feb 16 2011 17:11
Photo

Fallen_Mpougatsa → Night Wizard Seal

Χα χα, εντάξει τότε. Ναι, ναι από θεωρητική! Μα δε βλέπεις τις εκθέσεις που γράφω κάθε φορά με τον Frankenstein? XD Ελπίζω κι εύχομαι γιατί διάβασα το τι παίζει κυρίως και έχω υψηλές προσδοκίες και μακάρι να μη με απογοητεύσουν! Ε χε χε χε...Yes, yes he does! Though technically, the lord rules! Ha ha, troll το ξέρω αλλά ναι, είναι ο αγαπημένος μου. Τρελός επιστήμονας ιδιοφυία. Ο καλύτερος!
Feb 16 2011 15:35
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Χα χα χα χα! Όσο γι αυτό το "μοντέλο" θέμα αν διαβάσεις, χα χα, θα δεις! Πωπω αυτός ο Neuro καταστροφή! Ωωωωω ενδιαφέρον! Χα χα, είναι κακό που το θεωρώ κι εγώ αστείο?Λες να είμαι μαζόχα! Α! Ναι, γιατί όχι? Μάσα time! ^^ Lol lol lol, δεν πειράζει καλέ!
Feb 16 2011 15:26
Photo

Night Wizard Seal → Fallen_Mpougatsa

Όχι κάτι ιδιαίτερο, απλά είδα τα μηνύματα σου με την Zura :P Από θεωρητική πήγες; Έκανες πολύ καλά που τα κατεβάζεις. Πίστευψε με θα τρελαθείς. Είναι εξαιρετικά. Btw, Frankestain RULZ. Είναι ο αγαπημένος μου από Noblesse. :bike:
Feb 16 2011 14:39
Photo

toni → Wild Monkey

league of legends 4 ever!!!!!!!
Feb 16 2011 14:18
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

[FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Speed-posing, αυτή κι αν είναι ικανότητα. Και πολύ πρωτότυπη μπορώ να πω. Τον αδικούν με τη θέση που του έδωσαν, αφού είναι γεννημένος μοντέλο.[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Ο ρόλος του Neuro μεγλώνει τις σαδιστικές μου τάσεις. Το έχω εδώ και κάτι μέρες γιατί φοβόμουν μην τύχει καμιά περίπτωση τύπου Hellsing και ψάχνομαι τελευταία στιγμή. Και όχι, δεν είναι Hellsing το δώρο σου αν πήγε εκεί το μυαλό σου. Μουαχαχαχα-χαΧΑ![/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Δεν ξέρω, αυτό το Σαββατο παίζει να βγω με την Πασχαλιά, αλλα δεν είναι τόσο σίγουρο γιατί το είχαμε κουβεντιάσει πριν αρχισουν οι εξετάσεις. Για να κανονίσουε να βγούμε μετά τις εξετάσεις δλδ. Μου είχε πει αν ήταν να πάμε για κινέζικο κάποια στιγμή. Αν τύχει να πάμε γι κινέζικο σ' ενδιαφέρει btw;[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3]ΥΣ. Σόρυ που αλλάζω τα γράμματα, είμαι στραβή πώς να το κάνουμε και ανακάλυψα ότι με βολεύουν περισσότερο αυτά. XD[/SIZE][/FONT]
Feb 16 2011 14:02
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ω, μα γιατί το λες αυτό? Όπως είπαμε και με τα κορίτσια στο forum μια απ'τις πολλές ικανότητές του είναι το "speed-posing"! XD Extortionist! Holding my gift hostage...!Αλλά δεν πειράζει, έτσι κι αλλιώς τα έχω ήδη κατεβασμένα kαι σήμερα θα δω το πρώτο ^^ Αλήθεια, πότε λες να βγούμε ξανά?
Feb 16 2011 13:53
Photo

Kenobi-sensei → D.Dragon

έχεις δίκιο το hatchi τον αναφέρει arlong pirates officer ή manager αλλά αυτό δεν αναιρεί πολλά πράγματα...και ο ohm άντεξε περισσότερο από όλους ρε εσύ μόνο ο zoro τον νίκησε ...και σου είπα κάποια πράγματα εννοούνται και ας μην αναφέρονται...πάντως και εγώ υποστηρίζω ότι OP>FT αλλά τα arc του είναι μια χαρά...άσε που αυτό που λές με το 5 εναντίων 5 ft members έχει γίνει μια φόρα και αυτή ποτέ καθαρή και ο natsu έχει κάνει μόνο 2 περιοδικά Power up τα οποία απλά μας λένε πόσο δυνατή είναι η ancient magic του dragon slayer
Feb 16 2011 13:53
Photo

MisaYoshiko → Kumo

καλως ηρθες στο forum μας:D i enjoyed your post about yourself^^
Feb 16 2011 13:51
Photo

Tenshi → Anelis

Χαχαχαχαχαχαχαα!!!! Έσπειρεεεεε η φωτογραφία!!!! :haha:
Feb 16 2011 13:38