Jump to content

Community Status Updates

Photo

Azathoth → Tenshi

oxi, to ixa etimasi apo xthes to vradi, ute kan diavasa akoma to post su to simerino :D ke den pigene se esena, akoma den xis pei tipota pu na me exi enoxlisi :D also min anisixis, ine kenny approved :D
Feb 22 2011 14:40
Photo

Tenshi → Azathoth

dude..relax λίγο. Πολύ οξύθυμος είσαι! Σε εμένα να φανταστώ πήγαινε το hate post σου σωστά?
Feb 22 2011 14:38
Photo

Tenshi → ichigo13

Χοχο!! Ναι πολύ σωστά θυμάσαι. Ηράκλειο είμαι. Φυσικά και ψήνομαι πολύ άσχημα για κανα παιχνίδι mahjong. Υπάρχουν άλλα άτομα που να ξέρουν??!
Feb 22 2011 14:34
Photo

ichigo13 → shihou-chan

Συγνώμη κοπελιά, επειδή νομίζω εσύ είσαι που ξέρεις καλά το Genki, αν κάποιος ξέρει καλά το Genki I, μπορεί αν δώσει για Ν5 στο JLPT? Ευχαριστώ :)...
Feb 22 2011 14:31
Photo

ichigo13 → Tenshi

Yes i have why xD??? Και είμαι και Ηράκλειο, κάτι θυμάμαι ότι μια μέρα γύρναγες στα GNET του Ηρακλείου.Πως κι έτσι :P? Θες match?
Feb 22 2011 14:28
Photo

Radagast → Hanzo

Το περίμενα αν και όχι σε τόσο αισχρό βαθμό. Βλέπεις ακόμα και στο arc που κάναμε αντίστοιχη ψηφοφορία πρόσφατα (πρώτα ως jury και μετά ως public) τουλάχιστον παλέψαμε να μην είναι οι εν λόγω τίτλοι ΕΝΤΕΛΩΣ σε όλα τα polls. Τουλαχιστον ρε φίλε να μην είναι εκει που δε ταιριάζουν γιατί κοίτα τώρα τι γίνεται με τα fanboys.... Και ναι αναμενόμενο ότι ψηφίζουν οι πάντες χωρίς να έχουν δει συνήθως σχεδόν καμία σειρά πέρα απ' το αγαπημένο τους shounen. Sad but that's reality. Nαι το Tylor, το έβλεπα και πραγματικά μου έφτιαχνε την διάθεση. Είδα μόνο το series όμως, για τα ovas ακόμα δεν βρήκα χρόνο... που λένε πως είναι καλά αλλά χάνουν στο comedy κομμάτι. Γίνοται σοβαρά.
Feb 22 2011 13:54
Photo

Tenshi → ichigo13

Πες μου οτι έχεις mahjong set??????????!!!!
Feb 22 2011 13:02
Photo

Hanzo → Radagast

A ok my bad. Παντως δεν νομιζω να μην το περιμενες το αποτελεσμα.Στο ost πχ δικαιολογημενα τους τα χωσες.Το προβλημα δεν ειναι τοσο οτι ψηφιζουν FMA αν οντως τους αρεσε τοσο.Το προβλημα ειναι οτι ψηφιζουν πολλοι που δεν εχουν δει ΤΙΠΟΤΑ αλλο φετος περα απο fma και Gintama.Aναποφευκτο και αναμενομενο βεβαια αυτο. Btw κατεβηκε το Furusato.Θα βαλω να το δω βραδακι λογικα.Επισης θυμαμαι οτι ειχες σχολιασει στο currently watching τον Irresponsible Captain Tylor.To βλεπω τωρα αυτο και οκ ειναι απολαυστικο :P Θυμιζει πολυ Patlabor σε φασεις (kawai kenji και στα δυο πχ) και ειναι ο ορισμος του relaxing watch.
Feb 22 2011 13:01
Photo

Mad_Hatter → Hanzo

copy pasta το post που έκανα στο /a/ No takashi episode No takuto/sugata sides No mention to the other side charachters No sarina NO RESHBAL REMATCH WITH MONOCHROME PLAYING ON THE BACKGROUND and if i may add, NO FUCKING GEORGE FUCK YOU BONES, FUCK YOU μεγαλύτερο θάψιμο μόλις επιστρέψω
Feb 22 2011 12:51
Photo

Radagast → Hanzo

Βασικά δίκιο έχεις μάλλον το cross game θα νίκαγε με την "σωστή λογική" αλλά εγώ αναφερόμουν ειρωνικά στο fma, που για κάποιο λόγο κατέληξε σε όλα τα poll και νικάει ακόμα και κει που δε ταιριάζει καθόλου....
Feb 22 2011 12:47
Photo

Hanzo → Mad_Hatter

Movie end confirmed η ιδεα μου ειναι? xD Προς τι το rage παντως?Ηead hijack is always good και οι summaries στανταρ παραλειπουν πολλα,λιγοτερο σημαντικα που θα παιχτουν. Αντε να δουμε xD Aπαντησε στο thread btw σχετικα με την ηλικια του Head.
Feb 22 2011 12:20
Photo

Kenny → Tenshi

6o επεισόδιο 2ης season. Ναι, παίζουν, αλλά μόνο για ένα επεισόδιο.
Feb 22 2011 12:17
Photo

Mad_Hatter → Hanzo

[URL]http://ninteenpointzerofour.wordpress.com/2011/02/22/summmaarrriiiieeesssss/[/URL] I RAGED SO FUCKING HARD
Feb 22 2011 12:16
Photo

Lord Leon → VampireGirlization

Μα εννοείται! Στο μάνγκα δε φοράνε βρακάκια! :hahaha::hahaha::hahaha: Πλάκα κάνω! Μμμ, κοιτα, αν σκεφτεσαι σοβαρα να του δώσεις μια ευκαιρία και βαριέσαι/σιχαινεσαι το ecchi, ουσιαστικά να ξέρεις οι μεγάλες διαφορές αρχιζουν λίγο πριν το τέλος της πρωτης - εκει ειναι που αρχιζει και σοβαρευει. Το τελος της πρωτης στο μανγκα ειναι διαφορετικο απο το ανιμε, και η δευτερη σαιζον στο μανγκα ειναι τελειως διαφορετικη απο το ανιμε. Το ανιμε της 2ης απο το λιγο που εχω δει ουσιαστικα δεν εχει υποθεση. ειναι η χαρα του δεκαπενταχρονου με τα σπυρακια:wooi2: Αν δεις πρωτα το 1 μετα το 7 και μετα το 3 επ. δεν θα καταλαβεις διαφορα :hahaha:. Το μανγκα της 2ης αντιθετα ειναι απο τα καλυτερα που παρακολουθω - αλλα βεβαια γουστα ειναι αυτά μη σε παρω και στο λαιμο μου. Εγώ προσωπικά δεν παρακολουθω καποιο αλλο απο ecchi. Από βαμπιρ παλι, ειναι αλλη ιστορια :lovulovu:
Feb 22 2011 12:06
Photo

Tenshi → Hajime_Saito

Hoho!!! Κι εσύ Mahjong freak ε? Εδώ το έχουμε λιώσει με Kenny, phm, Adventurer και μερικά άλλα άτομα. Φοβερό btw το profil σου, το background και το προφιλ pic! Έχετε άτομα Αθήνα για να παίξετε?
Feb 22 2011 11:23