Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamen Tantei Zura → Anelis

Ωραία, ωραία :) Να ανοίξω και thread και να μιλάμε και εκεί πέρα. Δεν είδα μέχρι τώρα κάποιο :P Όντως, ο χρόνος είναι θέμα :/ επικεντρώσου στην εξεταστική, δες τα anime που θέλεις, και αργότερα το αρχίζεις ^_^
Feb 22 2011 20:18
Photo

Anelis → Kamen Tantei Zura

Good, good! Θα το τσεκάρω τότε όταν βρω χρόνο, άρχισαν και τα βραβεία και έχω μαζέψει και ανιμέ να δω, εξεταστική, τρεχάματα, έχουμε κ το παιχνίδι, να δω τι θα προλάβω!!! Τ-Τ
Feb 22 2011 20:13
Photo

Maya-chanNight Wizard Seal

Μια χαρά. Το επάγγελμα του Tolkien. :P Έχω κι ένα φίλο που πάει για εκεί. Πάντως, εσένα από ότι έχω δει σε ενδιαφέρουν πιο πολύ τα ιαπωνικά βιβλία κτλ., έτσι?
Feb 22 2011 20:09
Photo

Μάλλον γελάσανε και άλλοι :P Τουλάχιστον προσωπικά έσκασα στα γέλια όταν πρωτοείδα ποστ σου. Επίσης άκουσα και από την Fallen ότι ευχαριστήθηκε πολύ το rp σου. Πολύ καλό :) Τουλάχιστον για εμένα. Καλή κωμωδία και ωραίοι χαρακτήρες. Και τους χρησιμοποιεί όλους. Μπορεί να θυμηθεί κάποιον που έβαλε στα πρώτα chapters ας πούμε. Το λατρεύω αυτό όταν το κάνουν manga-ka. Όσο για το λατρεύω, λατρεύω επίσης τους δύο πρωταγωνιστές. (το αγόρι είναι κυρίως) Αν δεν σε αρέσουν πρωταγωνιστές, είναι ότι χειρότερο. Αν και δεν νομίζω να μην σου αρέσει κάποιος από τους δύο, ή έτσι πιστεύω. Όπως ανέφερα και παραπάνω είναι περισσότερο comedy, school-comedy. Έχει και κάτι hints romance έτσι για να δείχνουμε ότι υπάρχει κάτι, που δεν θα σου την χαλάσει καθόλου. Νομίζω ότι μπορείς να του δώσεις μια ευκαιρία :) Σπάμμαρε όσο θες~ :himitsu:
Feb 22 2011 20:04
Photo

Χεχεχε, merci το έκανα ελπίζοντας να βγάλω λολς, and at least i did laugh XD Το είχα είδη στα υπόψιν το Yankee kun to megane chan, είναι καλό; *θα έμπαινα μουσουνου να τα πούμε κ από εκεί αλλά δεν είμαι homen atm οπότε θα σε σπαμμάρω από εδώ...*
Feb 22 2011 19:54
Photo

Επίσης, μου άρεσε πολύ η επιλογή χαρακτήρα που έκανες :P
Feb 22 2011 19:16
Photo

Από το Yankee-kun to Megane-chan :) Γλυκούλης απέξω, όταν τον λένε κοπέλα είναι εκεί που αγριεύει xD
Feb 22 2011 19:03
Photo

Yo! Ρε συ από πού είναι ο χαρακτήρας σου στο παιχνίδι; Φαίνεται πολύ γλυκούλης!
Feb 22 2011 19:02
Photo

Fallen_Mpougatsa → zoro77

Καλό διάβασμα!
Feb 22 2011 18:30
Photo

VampireGirlization → Lord Leon

δεν το σιχαινομαι το ecchi....
Feb 22 2011 17:17
Photo

iristella → Getekid

Μεχρι τις 13. Θα βγει και αναλυτική ανακοίνωση. ^_^
Feb 22 2011 16:52
Photo

Vegetasmate → Shevliaskovic

euxaristo polu!!!
Feb 22 2011 16:21
Photo

ichigo13 → Tenshi

Βασικά ίδιο είναι απλώς δεν έχει akahai tiles :P. Ok, οπότε θα πω αν είναι και στους φίλους μου και το κανονίζουμε κάποια μέρα. Απλώς αν μπορείς πες μου μέχρι πότε θα είσαι Ηράκλειο για να ξέρω. Επίσης σου στέλνω και το msn μου με p.m.
Feb 22 2011 16:14
Photo

Tenshi → iristella

It's ok!! Χαίρομαι που λύθηκε η παρεξήγηση. :D Και φυσικά μπορείς να τον σκοτώσεις :P
Feb 22 2011 16:11
Photo

Tenshi → ichigo13

Ναι, εννοείτε να κανονίσουμε. Απλά εγώ έχω παίξει μόνο με γιαπωνέζικο σετ. Ελπίζω να μην έχει διαφορές από το κινέζικο!! όσο για το ότι είμαι εδώ είναι προσωπικοί λόγοι :P
Feb 22 2011 16:06