Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tenshi → Babba

Ναι πάρα πολύ! Όσο για το αν είμαι δολοφόνος ή όχι θα το διαπιστώσεις μέσα στο παιχνίδι.
Feb 22 2011 16:03
Photo

ichigo13 → Tenshi

Hmm για riichi, μονο o Kenny γνωρίζω πως ξέρει και έρχεται το καλοκαίρι Ηράκλειο.Τώρα έχω μάθει σε φίλους μου άλλα όχι το riichi ρε συ, τους έχω μάθει τους κανόνες του κινέζικου, που εντάξει βέβαια αν ξέρεις riichi ξέρεις κι αυτούς πάνω κάτω :P.Άλλωστε έχω κινέζικο set,όχι ιαπωνικό αλλά μια χαρά παίζεις και riichi.Αν είναι θα κανονίσουμε ρε συ. Εσύ πως και είσαι Ηράκλειο, θυμάμαι σπουδάζεις Κτηνιατρική νομίζω στην Θεσαλ/νίκη :P.
Feb 22 2011 15:54
Photo

Babba → Tenshi

Χάρηκες που είπα ότι οι δολοφόνοι παίζετε καλά, ε;
Feb 22 2011 15:52
Photo

iristella → Tenshi

.... Αχ θα τον σκοτώσω. >.> Αν είναι έτσι soz και άκυρη η παρατήρηση. Απλά επειδή το έκανε σε κανά δυο thread ακόμη ήμουν σε φάση "wtf? συννενοημένοι ψηφίζουν?"...
Feb 22 2011 15:52
Photo

Tenshi → iristella

Μα αυτό είναι το αστείο. Εγώ δεν είπα τίποτα απολύτως σε κανέναν. Μόνος του πετάχτηκε ο Loop και λέει ότι λέει. :/ Και μου φάνηκε περίεργο αυτό που είπες γι'αυτό! :)
Feb 22 2011 15:47
Photo

iristella → Tenshi

Εντάξει ρε Tenshακο αν είναι να λες σε κάποιον τι να ψηφίσει it kinda beats the whole purpose του διαγωνισμού. Σκοπός είναι να πάρουμε όσο γίνεται την πιο αντικειμενική εικόνα για τα γούστα της κοινότητας. :( Και όχι τίποτα άλλο αλλά πάει μέσα στα threads o Nίκος και καμαρώνει, που εκθέτει και εσάς τους δύο και τον διαγωνισμό και όσους τον επιβλέπουν. Anw ότι έγινε έγινε δεν πρόκειται να σας βγάλω τους ψήφους (αυτό ήταν για να ψαρώσω τους υπόλοιπους να μην κάνουν τα ίδια xD). Aπλά λίγο προσοχή okie :3?
Feb 22 2011 15:41
Photo

Night Wizard SealMaya-chan

Εε δε πειράζει. Αν αυτό σ'αρέσει, αυτό να κάνεις. Μη νομίζεις κι εγώ θεωρητική είμαι και και στοχεύω φιλολογία. :P
Feb 22 2011 15:29
Photo

Tenshi → Phantom Duck

Το έχεις υπόψιν σου αυτό? [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WbT7lhl9kpU[/youtube] Πραγματικά απίστευτο!!!! ;)
Feb 22 2011 15:23
Photo

Tenshi → Babba

+ Στο ότι είπε ο Kenny.... πολλά μπράβο!!! ;)
Feb 22 2011 15:19
Photo

Azathoth → Tenshi

nai mono o kamui exi pethani, ala exume vrei alus 2. apla me afta pou kanune i misoi pextes exi gamithi to pexnidi ke den tus exume fai akoma...
Feb 22 2011 14:56
Photo

Tenshi → Azathoth

oO? 2? Εγώ μόνο τον Kamui βλέπω να έχει πεθάνει....(και ήταν ψιλοάδικο γιατί ο Kamui and Hanzo are bros). Γι'αυτό και βγήκε έτσι εύκολα ο Hanzo. Δεν εξηγείται αλλιώς... τι *******!!!....
Feb 22 2011 14:55
Photo

Azathoth → Tenshi

dolofonoi exune vgei 2 (ektos apo ton kamui) apla i perisoteri kimunte orthii. den vgazi noima na iparxune atoma pu alazune 5 psifus ti mera, na postarune ligo prin pesi i nixta ke na psifizune ena atomo me 0 psifus. ine gelio.
Feb 22 2011 14:52
Photo

Tenshi → Azathoth

To έχω προσέξει κι εγώ αυτό που λες. Όντως υπάρχουν άτομα που δεν ασχολούνται και πολύ με το παιχνίδι, αλλά τι να τους κάνεις? όσο για το αν έχω κόψει φλέβα....εεε παλεύεται σχετικά. Αλλά αν δεν βγει και τώρα δολοφόνος θα ξενερώσω πολύ :/
Feb 22 2011 14:50
Photo

Azathoth → Tenshi

den theoro oti to provlima ine pos den vriskume ton dolofono. theoro provlima to oti iparxune tulaxiston 5-6 atoma ta opia rixnune onomata stin tixi, ala 3-4 ta opia ute epitides na to ekanan prospathune na trollarune i na to xalasune, ke genika ligi kathonte ke prospathune na skeftume analitika. genika mou kanei entiposi pos den exis kopsi fleva esi me to sigekrimeno pexnidi :O
Feb 22 2011 14:48
Photo

Tenshi → Azathoth

Λολ, οκ..if it's Kenny approved :P Απλά πρέπει να χαλαρώσεις ρε μαν, το ότι δεν βρίσκουμε τον δολοφόνο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είμαστε και χαζοί πολίτες. ;) Απλά είναι 4 ακόμα δολοφόνοι που μπορούν να κάνουν ότι θέλουν μέσα στο παιχνίδι.
Feb 22 2011 14:44