Community Status Updates
Night Wizard Seal → Maya-chan
Χαχα ναι αυτό. Βασικά ό,τι έχει σχέση με την Ιαπωνία μ'αρέσει. Πιο συγκεκριμένα λατρεύω τη γλώσσα τους και τη λογοτεχνίας τους. Μετά πάει η ιστορία και οι τέχνες. Αν και όλα αυτά είναι συνυφασμένα. Θα ήθελα να σπουδάσω εκεί και θα το προσπαθήσω :P
Feb 22 2011 22:36
zoro77 → Fallen_Mpougatsa
ευχαριστω για τις προτασεις, Μολις τελειωσουν οι υποχρεωσεις μου θα τα κοιταξω.
Feb 22 2011 22:23
Fallen_Mpougatsa → zoro77
Λοιπόν, να σκεφτώ...Επειδή δεν είμαι πολύ των anime και προτιμώ τα manga (για αυτό με το που ανέφερες OP κατευθείαν αναφέρθηκα στο manga) Ayakashi Samurai Horror Stories (μη μπερδευτείς με το σκέτο Ayakashi xD) και μετά τη συνέχεια μιας από τις ιστορίες του, το Mononoke που είναι πολύ ενδιαφέρον εξίσου. Εννοείται ότι πρέπει να δεις αν δεν έχεις δει το Elfen Lied το οποίο τρελάθηκα όταν το είχα δει -ε, έχει καιρό-. Τώρα κάποιο άλλο...Πες μου τι έχεις ήδη δει να σε πω...
Feb 22 2011 21:58
Kai → Fallen_Mpougatsa
Σοβαρά, είτε αρέσει το rp σε κάποιον είτε όχι μη δίνεις σημασία. Κι εγώ θα μπορούσα να γράχω για αρκετούς εκεί μέρα, αλλά δικαίωμά τους να παίζουν όπως θέλουνε. Στο κάτω-κάτω γιατί να στερήσεις στον άλλον τη χαρά του παιχνιδιού. Ας ανοίξει η γενική συζήτηση και έχω πολλά να γράψω.
Anyway, είναι παιχνίδι που δεν μπορείς να βασιστείς σε τίποτα ουσιαστικό για να διαλέψεις ποιος νομίζεις ότι πρέπει να φύγει. Μερικοί δεν καταλαβαίνουν ότι πιο πολύ σαν big brother είναι παρά εξιχνίαση μυστηρίου and that's all.
Feb 22 2011 21:30
Fallen_Mpougatsa → Kai
Άσε άσε, τον άκουσε τον καθηγητή! Βουγούκλο τον είπε τον άνθρωπο...καλά όχι και πολύ άνθρωπο! xD Καλά, ότι σε εμπνέει ο Neuro φαίνεται, έχει ρέντα! Πάντως χαίρομαι που δεν ήσουν εσύ η αδερφή σου και η Anelis οι μόνοι που εκτιμήσατε το rp μου αν και είμαι σίγουρη ότι τσάτισα και πολλούς εκεί μέσα αλλά τι να κάνωωω...Το ήθελα πειστικοοοοό!:emptyonexg1:
Feb 22 2011 21:24
Kai → Fallen_Mpougatsa
XD Ο Νeuro με εμπνέει, αν και μου φαίνεται πως τον βγάζω αρκετά OOC ώρες-ώρες. Τουλάχιστοον χαίρομαι που σ' άρεσε, σε παρακαλώ όμως, πρόσεχε και λίγο το πτώμα σου γιατί δεν το βλέπω καλά.
Feb 22 2011 21:17
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ανεστία, γράφεις σήμερα λέμε! Ραπουνζέλ, ξανθομαλλούσα κοπελιά, -ούτε στον θάνατο δε βρίσκει ηρεμία ο καμένος- και το σχόλειο για τα ράμεν...Πεθαίνω μιλάμε!Καλά, γενικότερα σ'όλο το post πέθανα -εκτός κι αν η άγνοια είναι το μεσσαίο σας όνομα, έλεος- αλλά δεν ξέρω, γράφεις!
Feb 22 2011 21:15
ala1n → Robin-Chwan
Άννα , να σου πω , μπορείς να μου πεις πώς φτιάχνεις με εικόνα το background του profile?
thx :)
Feb 22 2011 21:13
Nighteyes → Erisadesu
(Eκανα edit στο προηγ)
Θα ρθω αλλά τώρα βαριέμαι να κάνω register. Εξάλλου δεν μπορώ να μιλήσω και πολύ αυτές τις μέρες. Εχω κολλήσει με ένα raw manga και θέλω να το τελειώσω. Αν σε ενδιαφέρουν esper/ψυχολογικά θριλερ κτλ πες μου να σου δώσω link. Είναι βασισμένο σε dorama btw κι όχι το αναποδο και το σχεδιο το έχει κάνει μία που κανονικά γραφει yaoi. Πολύ καλό και απ' αυτην την πλευρά αλλά η υπόθεση παρα πολύ καλή. Mετα θα δω και το dorama raw δυστυχώς.
--Οπότε καταλαβες τι έκανα εγώ στις 14/2...--:P
Feb 22 2011 20:43
Erisadesu → Nighteyes
δεν έχω ιδέα. ξέρω πως μια κοπέλα απο εκέι κάνει μεταφράσεις στο viikii net αλλά σε κορεάτικη σειρά.
πάντως μπες, έχωσα και την Queen of hearts, τη Anelis και την Orion δεν λέμε και πολλά μη φανταστείς αλλά να είναι ωραία να έχουμε παρέα εκει.
Feb 22 2011 20:35
Nighteyes → Erisadesu
Kαλα, να ρθώ. Τι θα λέω όμως δεν ξέρω:D. Κοιτάω την λίστα με τα μέλη και δεν βλεπω πολλούς από δω πάντως. Εκτός αν έχουν αλλο nick. --Ρε συ, 14/2 στο forum γραφόσουν;:P--
Βασικά το "greek" είναι μόνο στον τίτλο ή υπάρχει και κανενας υπότιτλος; Κάπου, κάποιος ελεγε ότι είχε βρει το liars game στα Ελληνικά σε τορενταδικο (που έκλεισε). Που σημαίνει ότι κάποιος φτιάχνει, αλλά ποιος και που...;
Feb 22 2011 20:32
Erisadesu → Nighteyes
έλα μαρή και εσύ εδώ [url]http://greekasiandramas.forumotion.asia[/url]
Feb 22 2011 20:24

This status update has reached the maximum number of replies allowed