Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Anelis
Χα χα χα!
Έτσι, ο καλός ο δολοφόνος πάντα ελίσσεται...σαν πλοκάμι (για να κάνουμε κι ένα refrence :kakaka: )
Mar 02 2011 14:51
Napster → Kai
Ααα λες για το Tempest που ηταν στις τελευταιες σελιδες του chapter, ε? Κανενα αλλο manga εχεις διαβασει απο την συγκεκριμενη manga-ka? Θελω γνωμες γιατι θελω να αρχισω κανα 2 ακομη απο την συγκεκριμενη.
Ετσι! Μακαρι να συνεχισουν να βγαζουν γρηγορα τα chaps.
Καθε ποτε βγαινει/μεταφραζεται απο groups το Hitman Reborn!?
Mar 02 2011 14:42
Leon → Radagast
Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση γιατί είμαι ολίγον τι άσχετος. Πάντως η Platinum έκδοση που σου πα είναι αρκετά καινούργια οπότε θα έχουν ξεπεράσει αρκετά bugs. Θα κοιτάξω να το κάνω up to date όπως και να χει πάντως. Thanks!
Mar 02 2011 13:30
Radagast → Leon
Xmm καλό ακούγεται το Mac Pro, μπορεί όντως να είσαι οκ. Εφόσον φυσικά βρεις εκδόσεις των games για το ανάλογο λειτουργικό. Τι να εννοώ, εννοώ να βάλεις το τελευταίο patch που έχει βγει για αυτά τα παιχνίδια. Μην πας να τα παίξεις σκέτα χωρίς update, και μετά αναρωτιέσαι για bugs και για ασυμβατότητες. Άλλωστε τόσο το Witcher όσο και το Magicka, είχαν πολλά προβλήματα στην αρχή, μόνο μέσω των patches-updates που έβγαιναν, έγιναν αρκετά stable και fully playable.
Mar 02 2011 13:08
Leon → Radagast
Παίρνω ένα Macbook Pro, αυτά που βγήκαν τώρα το φλεβάρη του 2011. Πιστεύω δε θα χω πρόβλημα. Όταν λες να το πατσάρω τί εννοείς. Πάντως σκοπεύω να το πάρω αυθεντικό. Είμαι Αγγλία και το βρίσκω το Witcher Enchanced Platinum και με λιγότερο από 10 λίρες.
Mar 02 2011 12:44
Kai → ice_hime
Thank you! Πάω να δω τι μπορώ να τσιμπήσω για να μπει στα plan to read!
Mar 02 2011 12:34
Radagast → Leon
Btw το witcher enhanced είναι αρκετά βαρύ σε γραφικά, δεν ξέρω τι laptop παίρνεις, αλλά προσωπικά μόνο σε desktop θα το δοκίμαζα... Aν όντως το κατεβάσεις φρόντισε να το patchareis κιόλας τουλάχιστον... Τα ίδια ισχύουν και για το magicka. Μόνο το torchlight είναι ελαφρύ για λαπτοπ imo...
Mar 02 2011 10:16
Anelis → Sponis
:run: Άκαρδε ανήρ, σου 'δωσα την καρδιά μου κ εσύ την έκανες..ε...μενίρ;
Mar 02 2011 08:12
Sponis → Anelis
διεστραμμένη κορασίδα, χάσου από τα μάτια μου...
Εχεις το θάρρος και μου λες πως θέλεις να ξεχάσω και όλα αυτά που ένιωσα με μιας να ξεπεράσω
:nanana:
Mar 02 2011 00:51
ice_hime → Kai
εχω στο animelistnet [URL="http://myanimelist.net/mangalist/gogoulo"]http://myanimelist.net/mangalist/gogoulo [/URL]
αλλα βαριεμαι να την ενημερωσω και δεν ειναι κ πολυ ακριβης :P
Mar 02 2011 00:47
Night Wizard Seal → Radagast
[QUOTE]Ωραίος βλέπω το έψαξες πολύ, νά' σαι καλά για τα links man, εγώ δεν είχα και ιδιαίτερο χρόνο για να το ψάξω. Κάποια στιγμή θα θελήσω να τα βρω σε mp3 όλα αυτά. :)
Πάντως χαίρομαι που δεν είμαι απ' τους μοναδικούς που έκατσαν να δουν αυτή τη ταινία και [U][I][B]την καταευχαριστήθηκαν γι' αυτό που ήταν,[/B][/I][/U] [I]και ναι ήταν πολύ συγκινητική, μακάρι να[/I] [I]είχαμε συχνότερα τέτοια διαμαντάκια[/I]. :)[/QUOTE]Αυτό ακριβώς. Με ευαισθητοποίησε σε ένα θέμα που είναι μείζον για κάθε πολιτισμό και κατάφερε να μας το "πλασάρει" από την σκοπιά του πολέμου. Απ'όλες τις πλευρές ήταν μια σκέτη επιτυχία.
Ακούω τα τραγούδια, και ακόμα κι εγώ νιώθω νοσταλγία, δεν κάνω πλάκα. Που να μου κι από εκεί. Άλλιώτικη εμπειρία.
Μέχρι τώρα προσπαθούσα να βρω να κατεβάσω κάποια καλή ποιότητα ή κανένα δισκο, αλλά τίποτα. Οπότε τα κατέβασμα από το videotomp3.com. Από το τίποτα καλό είναι κι αυτό.
Αν και θα ήθελα πολύ το κομμάτι από αυτόν που το τραγουδάει στην ταινία.
Mar 02 2011 00:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed