Community Status Updates
Kai → Napster
[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Χαχαχα, οκ, να κάνουμε αμπεμπαμπλομ. Βασικά, σκέφτομαι για το Fallen Vampire μιας και υπάρχει ολόκληρο στο mangareader και δε θα χρειαστεί να το κατεβάσω. :hahaha:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Ν' ανοίξουμε και thread να συζητάμε μόνοι μας σαν καμένα. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Το roll να το διαβάσεις και να μην σ αρέσει σαν one shot αξίζει για το art του.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Σώπα, σ' άρεσε περισσότερο από τη Varia; Εμένα με ψιλοαπογοήτευσε, αφού το γύρισε που το γύρισε τελείως στις μάχες περίμενα περισσότερο. Συγκεκριμένα, η μόνη που μου άρεσε ήταν του Ryohei που επιτέλους αξιώθηκε και πήρε μία καλή. Ο Yamamoto σε κάθε Arc παίρνει προαγωγή XD . Στο τελευταίο chapter μου φάνηκε λίγο ΟΟC, δεν ξέρω αν ήταν επειδή έβαλε το χεράκι του ο Byakuran, πάντως πρώτη φορά ξέρει και καταλαβαίνει τόσα πολλά από την αρχή. Μπορώ να πω πως με ξένισε.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Άντε διάβασα και το Yankee. Μας πήρες την Adachi, το καλύτερο κορίτσι, επιβάλεται πλέον να το διαβάσεις. :tensai:[/FONT][/COLOR]
Mar 02 2011 22:24
Sponis → Botsun
απλά έσβησα όλα τα μηνύματα σχετικά με την απάντηση που έδωσε μέλος που έφαγε μπαν...
αφού έσβησα το δικό του μήνυμα το δικό σου ήταν ξεκρέμαστο κ απάντηση στο πουθενά.
Mar 02 2011 20:44
mjj
οχι και τοσο πολυ απλα μου αρεσουν καποια τραγουδια,πιο πολυ ειμαι φαν της ιαπωνικης ροκ,αλλα για δωσε μια λινκ για να μπω και σε αυτον τον ωραιο κοσμο της kpop :)
Mar 02 2011 20:42
Goregasm → mjj
ασχολείσαι με kpop?? :O υπάρχει και ελληνικό forum για kpop και kdramas αν σε ενδιαφέρει ^^
Mar 02 2011 20:34
Fingolfin → iristella
Για πιο από τα δύο βίντεο λες;
Για το "Ευτυχισμένοι Μαζί" η για την διαφήμιση της Amstel; (αν και πιστεύω ότι λες για την διαφήμιση)
Mar 02 2011 18:46
Botsun → Sponis
Δεν καταλαβαίνω τον λόγο,για τον οποίο μου έσβησες το μήνυμα στο εν λόγω [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=476094#post476094"]thread[/URL],από την στιγμή που δεν αναδημοσίευσα την φωτογραφία της κοπέλας.
Mar 02 2011 17:28
Strange Loop → zade
ξέχασα και το Shield που αμα δε το έχεις δει, είναι το πρώτο που κατεβάζεις.
Mar 02 2011 15:59
Strange Loop → zade
Το camelot είχε καλό πρωτό επεισόδια. πολύ καλή eva green.
Εχω δει luthor. Γενικά βρετανίκες σειρές επειδή ειναι και μικρές σπάνια της προσπερνάω.
Θα σου προτείνω κάποιες ολοκληρωμένες, μη μπλέκεις με ongoing etc. Aνάλογα και τι θες βεβαια, μου λες
εχουμε και λέμε.
Deadwood
Firefly
Dollhouse (θελει 3 4 επεισόδια για να μπεις σε κλιμα)
Life on Mars UK
Survivors
Terriers
Terminator
The Wire.
Δε ξέρω ποιες δεν έχεις δει απο αυτές. Είναι απο αυτές που νομίζω θα σ αρέσουν.
Βtw ο ελάχιστος εαυτός είναι πολυ καλός δισκός. Μ αρέσει περισσότερο απο τον Διαφανο, αλλα τον έχω κάτω απο τα: Η βροχη απο κάτω, στην ανδρομέδα και τη γη, της αγαπης γερακάρης.
Aν και αγαπω όλα τα αλμπουμ του πολύ. ^^
[url]http://www.last.fm/user/rebelli0n[/url]
Mar 02 2011 15:47
zade → Strange Loop
Δεν μου λες ρε, τώρα που τελείωσε το ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ τι να δω; Έ κύριε professor στο θέμα σειρές; Βλέπω ήδη Human Target (actionia ατελείωτη) , Fringe (nuff said) και έλεγα να αρχίσω και κάποια άλλη σειρά.Τι προτείνεις; Madmen;
Επίσης ,είδα το Luther. Να το ΔΕΙΣ. Οπωσδήποτε. Ακόμα και αν δεν σου αρέσουν τα αστυνομικά.Είναι απλά καταπληκτικό.
Mar 02 2011 15:35
Napster → Kai
Ααα αντρας ειναι ο Shirodaira? :terror2: :P Αποφασισε ποιο και ποτε θες να το αρχισεις για να το αρχισουμε μαζι. Μαλλον θα διαβασω το Roll.
Well ναι...:hot: Την Παρασκευη εφτασα στο 327 chap. Για καποιο λογο το τελευταιο arc πιο πολυ μου αρεσε απο το Varia. :drink:
Ναι, ναι το καημενο.:hahaha: Εντομεταξυ το Yankee-Megane το ειχα αρχισει πριν αρχισω τα αλλα 2.:hahaha:
Mar 02 2011 15:13
Kai → Napster
Tην Saizaki; Μόνο το Roll υπάρχει. Αν λες για τον Shirodaira, έχω ακούσει καλά λόγια για το spiral, αλλά ως τώρα έχω δει απλά το 1ο επεισόδιο πριν χρόοοονια και δεν έτυχε να το συνεχίσω. Μου φάνηκε όμως ενδιαφέρον σαν concept το Record Of The Fallen Vampire παρότι δε με συγκινούν ιδιαίτερα οι ιστορίες με βαμπίρ όταν τυχαίνει να διαβάσω περίληψή τους. Και τα δύο έχουν πάνω από 8 στο MAL. Ήθελα κι εγώ ν' αρχίσω ένα από τα 2 αλλά δεν ήξερα ποιο.
Το Reborn! βγαίνει συνήθως Πέμπτη αργάαααα το βράδυ εκτός απροόπτου. Πες μου ότι σου τελείωσαν τα chapter ήδη και περιμένεις καινούργιο! Σε περιμένω στη δημόσια συζήτηση ακα profile του Jorg. :hahaha:
Ξέκανες το Beelzebub, ξέκανες το KHR και το Yankee μάλλον άρχισε να μη νιώθει καλά τελευταια.
Mar 02 2011 15:01

This status update has reached the maximum number of replies allowed