Community Status Updates
Kenobi-sensei → Lord Leon
ninja are simply tools of war για κάποιους(ονόματα δε λέμε)......το θέμα είναι ότι όλα έγιναν σε 34 chapters και έλεγα όχι δε μπορεί και αυτός(πρέπει να τα κόψω τα πολλά shonen)
Mar 03 2011 00:26
Lord Leon → Kenobi-sensei
ναι η αληθεια ειναι οτι ηταν λιγο πιο... "ρεαλιστικο" από ότι θα θελαμε, ελα ομως που ολοι οι σαμουραι και οι νιντζα που καθομαστε και βλεπουμε και γουσταρουμε, δεν ηταν παρα αναλωσιμα υλικα για πολιτικους και γαιοκτημονες...
Δεν πειραζει ας ειναι και καποια ανιμε ετσι, εχουμε one piece για τον αψοφηστο XD
Δες ninja scroll ταινια, θα σου αρεσει στανταρ. πιο πολυ "δραστηριο" ξυλο, αλλα λιγοτερη ατμοσφαιρα. και εξισου λεπτομερες σχεδιο. Ή σχεδον εξισου, τελοσπαντων.
Mar 03 2011 00:17
ωραίο αλλά ρε γαμώτι πόλυ θάνατος ..αν και πιστεύω ότι είχε κάποια μηνύματα (που τα έχουμε δει και από το shakespeare να λέμε την αλήθεια)...πάντως τέτοιο σχέδιο(και στήθος) δε θυμάμαι να έχω δει
Mar 03 2011 00:08
Lord Leon → Kenobi-sensei
το εχω δει εδω και κατι χρονια απλως πετυχα στην τυχη κατι βιντεακια και πορωθηκα. Μου αρεσε παρα πολυ ακριβως γιατι απο την αρχη σου εδειχνε τι ηταν και δεν περιμενες κατι αλλο. Κολλημενοι σαμουραι με τον κοδικα τιμης και υπερδυναμεις μπλαμπλαμπλα. Αλλα για αυτο που ηταν, ηταν κορυφαιο. και γουσταρω πολυ την ατμοσφαιρα του.
Mar 03 2011 00:05
από το avatar να καταλάβω ότι ξεκίνησες Basilisk???nice...αν και μου τη έδινε σε κάποια σημεία
Mar 02 2011 23:56
Napster → Kai
Ξερεις πως μισω τα Vampires. :uhh: xD
Yeap, why not? Εδω ανοιγουν thread και δεν postαρουν καθολου, τουλαχιστον στο δικο μας θα εχει posts.:hahaha:
Γινετε να μην μου αρεσει ενα manga οταν απο την πρωτη σελιδα δειχνει εναν cool guy να κραταει [B]Katana[/B]?:hero: Το διαβασα οπως καταλαβες. :P Ωραιο σχεδιο, ωραιο story με παρα πολυ ωραιο τελος. Το σχεδιο δεν μπορεσα να το απολαυσω πολυ~ επειδη δεν ηταν καλα τα raw που χρησιμοποιησαν. :/ Αλλα και παλι πολυ καλο One Shot.
Ναι, ναι. Δεν εδειχνε και πολυ τον Sasagawa στα προηγουμενα chaps. Οχι τιποτα αλλο, απλα αρχισε να μου αρεσει ακομα περισσοτερο τωρα. :P Ο Yamamoto μου φαινεται πως εχει γινει πολυ epicος τωρα τελευταια.
Ναι, ντροπη μου θα επρεπε κανονικα τωρα να ειμαι στο ongoing chap αλλα whatever...:P (Δεν θυμωσαι η Adachi μαζι μου, με καταλαβενει...<3) Aww ολοι μαθατε για την waifu μου?:lovulovu: Θα δουμε, αυτο το Σ/Κ θα προσπαθησω να το φτασω ΚΑΙ ΑΥΤΟ στα ongoing chap του. :Blissfull:
Mar 02 2011 23:53
Lord Leon → mono
[QUOTE]Το κακό είναι ότι ο Gokudera Hayato δεν άντεξε άλλο την πίεση και ξέχασε και τον δέκατο και τον ενδέκατο και φούνταρε από την ταράτσα του ψηλότερου κτηρίου...Φήμες λένε ότι το έκανε από την απογοήτευση του που δεν πρόλαβε να γνωρίσει τα μαγικά χεράκια του καθηγητή XD[/QUOTE]
Εισαι θεα ρε, τέλος.:wooi2::hahaha:
Mar 02 2011 23:52
shinigami94 → Kai
Thanks γiα το accept και για το κομπλιμέντο ^^
Also,λύθηκα στα γέλια όταν διάβασα το star wars reference xD
Πραγματικά αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος που το διαβάζει για τη Nao xD
Akiyama and Fukunaga!!Πραγματικά περιμένω σε κάθε γύρο να δώ το σχέδιο που έχει σκεφτεί.
Ένα ακόμη καλό σε αυτό το manga είναι (εκτός απο το έξυπνο σενάριο) πως δεν είναι σίγουρο αν θα νικήσουν.Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να χάσουν.
Mar 02 2011 23:35
Kai → shinigami94
[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Πάντως μπράβο, γιατί είδα 3 παιδιά 16 χρονών να βάζουν τα γυαλιά σε μεγαλύτερος, ειδικά από ωριμότητα.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Αν σκοπεύεις να τα τσεκάρεις και τα 2, πρώτα δες το anime και μετά το manga γιατί αν τα πάρεις ανάποδα το anime δε θα σ' αρέσει τόσο. Έχει πάντως και κάποια extra υποθέσεις. Για shounen που έτρεχε στη shounen jump παραείναι καλό και ο Neuro είναι "αξιαγάπητος".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Πρέπει να τον δω τον Fukunaga΄σίγουρα. Λέω αυτές τις μέρες να το αρχίσω. Και πίστευα πως δε θα το πιάσω ποτέ! Κυρίως επειδή ΄δε μου φάνηκε πολύ σόι η πρωταγωνίστρια.[/FONT][/COLOR]
Mar 02 2011 23:08
Fallen_Mpougatsa → Anelis
Ho ho ho, thank you!
I am sure he would! Just like Cthulu! ^^
Mar 02 2011 23:04
Fallen_Mpougatsa → Kai
Helloooooooooo!
Α, ωραία! OK, όταν τη δω από κοντά θα της πω λεπτομερώς!
Μια χαρά καλή μου! Εσύ τι γίνεται, πως περνάς? Πως πήγε η εγρασία?
Mar 02 2011 23:02
shinigami94 → Kai
Εσύ να δεις πόσο ενδιαφέρον μου έκανες το παιχνίδι ^^
Πραγματικά το ευχαριστήθηκα.Τη γνώμη μου για σένα την έχεις διαβάσει φαντάζομαι και κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Χαίρομαι που θα το διαβάσεις.Αντε να αυξανόμαστε οι fans.Κρίμα βέβαια που σας spoilerιασα όλους ^^'' (μόνο για τον δεύτερο γύρο).
Σκεφτόμουν και εγώ να ξεκινήσω το Nero.Το έχω κατεβάσει απο το καλοκαίρι (anime+manga) αλλά δεν έχω μπει στον κόπο να το δώ.Εσύ μου το θύμισες.
Mar 02 2011 23:02
Anelis → Fallen_Mpougatsa
I like the way you think!
I'm sure Kenji Mehsiya would also appreciate the tentacle reference...... XD
Mar 02 2011 22:48
Kai → Fallen_Mpougatsa
Helloooooooooooooo!
Βtw το είπα στη Vage, δεν το ξέχασα. Βασικά όπως το κόβω πρέπει να της πεις για αρχή τι ακριβώς θες.
Κατά τα άλλα τι κάνεις;
Mar 02 2011 22:31

This status update has reached the maximum number of replies allowed