Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa

Noooooooooo! Master, not you, too! No...Snifffffffffff... Αχεμ, στα δικά μας...Πλάκα με κάνεις? Ότι έχετε μάθει μέχρι τώρα? Πω πω μεγάλο παλούκι ρε συ! Μπράβο όμως, έτσι και την ολοκληρώσεις και καλή δύναμη! Σίγουρα την χρειάζεσαι!
Mar 03 2011 22:21
Photo

Kai → Napster

[FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Xaxaxa, θα τον δω και θα κρίνω. Λέω να το πιάσω την Παρασκευή. Έλεγα να τελειώσω σήμερα το Skullman πρώτα, αλλά δεν το βλέπω. Μ' αρέσει που έχω αρχίσει κι άλλες σειρές και τις αφήνω να κάθονται και θέλω και καινούργιες και χαίρομαι και από πάνω.[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3]:hahaha: Δε σου τα είπανε καλά, ο κύριος Tsuna είναι μαζοχιστής, στα χαρτιά ο Gokudera είναι το δεξί του χέρι στο μέλλον. Ζηλεύεις επειδή δεν είναι ο Yamamoto, το ξέρω.[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Ε, ναι, τι μας πέρασες; Άντε και στο επόμενο, θα στείλω ειδική πρόσκληση σ' εσένα και στην Adachi για να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, αν και ξέρω πως το πρόγραμμά σας είναι πού φορτωμένο. [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Άντε πήγαινε να διαβάσεις το νέο chapter τώρα και έλα γιατί θέλω και 2ο θύμα, δε μου φτάνει ο Jorg.[/SIZE][/FONT]
Mar 03 2011 22:18
Photo

Anelis → Erisadesu

Ρε συ, από πού κατεβάζω το antique bakery? Βρήκα μόνο την Κορεάτικη ταινία, όχι το j dorama. Έχεις λινκάκι; Btw το community είναι απίστευτο, θα το απολαύσεις!
Mar 03 2011 22:15
Photo

Napster → Kai

Σπαστικος χαρακτηρας ο κυριος Φουκουναγκας. :P Ειδικα το ντυσιμο του ειναι....ας μην μιλησω για το μαλλι του που ειναι σαν μανιταρι. Δε λεω, καλος στο ρολο του και πολυ [I]εξυπνος[/I] παιχτης αλλα κατανταει σπαστικος. H ηρωιδα, η Nao-chan ειναι ΟΝΤΩΣ [I]χτυπημενη[/I].:uhh: Παλι καλα που υπαρχει ο Akiyama στο Liar Game. (Δε λεω τιποτα παραπανω, φοβαμαι μην σου ριξω κανα spoiler) Και μιας και ειπες Liar Game, σκεφτομουν μια απο αυτες τις μερες να το συνεχισω το manga γιατι πριν απο λιγες μερες τελειωσα την season 2 απο την Live Action σειρα του. Lol, λιγο δυσκολο να ακουσεις τον Yamamoto να αρχισει να λεει τετοια πραγματα. :hahaha: Ειδικα με τετοιο χαρακτηρα, ασε που πριν απο λιγα chaps νομιζε πως ηταν ακομα παιχνιδι.:hahaha: *Μπορει ακομα να νομιζει αλλα whatever...:wis: Α ναι? Μωρε μπραβο, εσεις ειστε πολυ προχωρημενοι.:borednn9: Μεχ, μεχ, μεχ. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ TSUNA ο κυρ Gokudera! [SPOILER](Gomenasai) :stubborn:[/SPOILER] Πες μου οτι πηγαινεις μαζι του σε ολα τα meetings που κανει η Vongola Famiglia. Aww kawai.:wooi2:
Mar 03 2011 22:03
Photo

Nekyia → Hyuuga_Nikorasu

Ας αφήσω το θέμα τησ incest στην άκρη :P Ένα έχω να πώ.. Εγώ πότε θα πάω 47 κιλά και θα έχω μωβ μαλλί;;; T_T
Mar 03 2011 22:03
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Α, δε σου είπαν τα νέα. Αφού έφυγες για τον άλλον κόσμο τα έπαιξε γιατί δεν είχε τη δόση του από ράμεν και θες η λύπη για τον θάνατό σου, θες ότι δεν αξιώθηκε να το κάνει μόνος, θες αυτά που έβλεπε εκεί μέσα, αυτοκτόνησε τρία βράδια αργότερα. Μπορείς ν' αρχίσεις να ψάνχεις τον Αφέντη σου να μας κάνει παρέα. Υποτίθεται πως είναι όλες οι γνώσεις που αποκτήσαμε ως τώρα σ' εφαρμογή. :hahaha: Εδώ γελάμε. Γενικά πρέπει να δημιουργήσουμε μια σελίδα στο wordpress από το μηδέν (γραφιστικό κομμάτι htm, css), και να αρχίσουμε να φτιάχνουμε από την αρχή το δικό μας ηλεκτρονικό κατάστημα (php, δεν την χωνεύω και πρέπει να την υποστώ σε 2 μαθήματα γιατί χωρίς αυτήν δεν γίνεται). Και φυσικά να μην ξεχνάμε την javascript που δεν πρέπει να λείπει από μέσα :hahaha:
Mar 03 2011 22:00
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Oh, welcome to hell darling~! Would you like a cup of tea? I'm sure master would want me to be courteous no matter where... Ωχ ωχ ωχ, αυτοί οι συμμαθητές θα σε φάνε... σε ποιο μάθημα είπαμε η εργασία?
Mar 03 2011 21:42
Photo

meidei → Kotatsu

Είσαι αυτή που νομίζω από το e-parea?
Mar 03 2011 21:39
Photo

Kotatsu → meidei

Είσαι αυτός που νομίζω από parea? 0.0
Mar 03 2011 21:31
Photo

phm → The Tragic Prince

Ε εγώ τώρα το έκανα και τελίωσε. Oh well...
Mar 03 2011 21:16
Photo

The Tragic Prince → phm

σε νιωθω κ εγω το ιδιο rage εφαγα με το youtube. και δε θελω να κανω και google acc
Mar 03 2011 21:05
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Άσε, μ' έφαγε το ίδιο μου το παιδί μου. :hahaha: Παράπονο δεν έχω πάντως. Ειδικά στον τελευταίο γύρο που ήξερα πως θα φύγω το καταχάρηκα το παιχνίδι. Τελικά η καλύτερη φάση είναι όταν έρχεται η ώρα σου. Και ήρθα να σας κάνω παρέα στην Κόλαση πουλάκια μου, θα περάσουμε καλά :hahaha: Και στα δύο πήγαινε :tensai:
Mar 03 2011 21:01
Photo

Kai → Napster

Δεν το έχω διαβάσει καθόλου. Απλά με σκότωσε ο "Fukunaga" στο η νύχτα πέφτει και θέλω να δω τι ρόλο βαράει :hahaha: Με απωθούσε τρελά η ηρωίδα, είναι από αυτές που βλέπεις φάτσα και λες 'Ω καλά χτυπημένη θα είναι' ή εμένα μου φαίνεται; Σύμφωνα με τα rankings του Fuuta ο Hibari ήταν ο πιο δυνατός σε δύναμη. O Yamamoto σύμφωνα με τον Reborn έχει πολύ περισσότερο ταλέντο να γίνει δολοφόνος και ότι απορροφά πολύ εύκολα τα πράγματα. Αμά δω Yamamoto να λέει 'Χαχαχα, πάμε να σκοτώσουμε κανέναν σήμερα' θα ξέρω ότι το Reborn φτάνει στο τέλος του. :hahaha: Έχω. Είμαι παντρεμένη με τον Gokudera και έχουμε έναν υπέροχο γάμο. Όλη τη μέρα ασχολείται με τον Jyuundaime και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Τον λατρεύω. Μάλιστα μετά από εισήγηση του Jorg άλλαξα τη φωτό του σε μια που είναι 25 και όχι στα παιδικά του χρόνια (αχ, τότε που γνωριστήκαμε, πώς περνά ο καιρός. Αυτός άλλαξε το κόλλημα με τον Jyuundaime καθόλου) για να μη με περάσουν για shotacon.
Mar 03 2011 20:59
Photo

meidei → Guest-13157

Ούτε προσφέρει τίποτα, ούτε και είναι βιώσιμο για τα σύγχρονα ελληνικά (αφού οι κανόνες του προϋποθέτουν χαρακτηριστικά όπως τα μακρά φωνήεντα και το [h] -δασεία- που χάθηκαν από τα ελληνικά περί το 400 π.Κ.Ε.), άρα η διδασκαλία του θα ήταν καταστροφική γιατί θα ήταν ανορθολογικό (πχ η "τελ[I]εία[/I]" θέλει οξεία, αλλά η "οξ[I]εία[/I]" θέλει περισπωμένη. Και αυτό είναι ένα μόνο πρόβλημα του πολυτονικού στα νέα ελληνικά) και δύσχρηστο (ήδη ο κόσμος σταμάτησε να βάζει οξείες στους υπολογιστές, που να έπρεπε να βάζει 6 διαφορετικά σημαδάκια, λες και γράφει βιετναμέζικα). Το μόνο αποτέλεσμα είναι να κόβονται όλο και παραπάνω μαθητές λόγω "κακής ορθογραφίας". Στα αρχαία το πολυτονικό έχει κάποιο νόημα. Στα νέα καθόλου. Όποιος γράφει νέα ελληνικά με πολυτονικό (χωρίς αυτόματο πολυτονιστή, αν υπάρχουν τέτοιοι), να πάει να κοιταχτεί, imho.
Mar 03 2011 18:44
Photo

Guest-13157 → meidei

Ασχετο, αλλα ποιά είναι η άποψη σου για το πολυτονικό; Έχοντας υπόψη και [URL="http://www.polytoniko.org"]αυτόν[/URL] το συνδεσμο που πήρε το μάτι μου τελευταία είναι μία καλή ευκαιρία.
Mar 03 2011 17:04