Community Status Updates
Anelis → mono
[IMG]http://roflrazzi.files.wordpress.com/2011/03/tay-tay.jpg?w=500&h=375[/IMG]
έχω πεθάνει απλά.
Mar 04 2011 09:52
BoredForLife → Robin-Chwan
Ρε σκέψου να κατεβάσεις και κανα photoshop να τα χρωματίζεις :|
Επίσης έχουν δίκιο που λένε να πάρεις block να τα σχεδιάζεις (εκτός και αν σε βολεύουν οι γραμμές , εμένα μερικές φορες με βολευουν) ή υπάρχουν και κάτι τετράδια με κενές σελίδες xωρίς γραμμές , για να έχεις και καμουφλάζ :P
Mar 04 2011 09:50
didimakia → Tenshi
Λιωνωωωωωωω χαχαχαχαχα
[QUOTE=Tenshi;476549]Πολλά συγχαρητήρια στην mono για το κουράγιο και την υπομονή της μέχρι το τέλος του παιχνιδιού!
[SPOILER][IMG]http://images.whatport80.com/images/thumb/c/cf/Trollface.jpg/400px-Trollface.jpg[/IMG][/SPOILER][/QUOTE]
Mar 04 2011 03:50
Kai → Napster
Έχει να ποστάρει 3-4 βδομάδες γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο και δεν ποστάρω ποτέ για τον ίδιο λόγο πάλι.
Μάλλον το έχουν δει σαν έναν τρόπο να ανεβάζεις τα posts σου.
Mar 04 2011 01:53
Erisadesu → Anelis
βρε βόδι δίποδο ... (ωπ αυτό μπορεί να ακουστεί προσβλητικό ...tough)
λοιπόν τα τζιφάκια είναι απο την ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ αυτήν πρέπει να την δεις
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ εγώ γι αυτήν σου έλεγα όχι για την ευνουχισμένη τηλεοπτική Ιαπωνική σει΄ρα...
κατέβασε την ταινία και πάθε σοκ.
[url]http://erisabetsu.blogspot.com/2009/05/antique-bakery.html[/url]
Mar 04 2011 00:50
Napster → Kai
A ωραια.:drink:
Αρα θα κανω το ντεμπουτο μου στο συγκεκριμενο thread. Βασικα πριν απο λιγο διαβασα τις 3-4 τελευταιες σελιδες και τα μονα πραγματα που εβλεπα ηταν "Badass" & "cool". Oh...:unlucky:
Ναι, ναι. Ειδα οτι ο Jorg διαβασε το τελευταιο chapter και δεν postαρε ακομα. ο.Ο...
Mar 04 2011 00:27
matassos → Kamen Tantei Zura
χαμηλοτερες σιγουρα :hahaha:
κοιτα συνηθως περνω την συμβουλη πλεον των παλιων (ρορυ και κεννυ),
τα mainstream πολες φορες ειναι χειροτερα και απο τα αγνωστα (πχ το μονστερ το θεωρω τρελα υπερεκτιμημενο σαν ανιμε, για το μανγκα δεν ξερω)
βεβαια με αυτη τη λογικη δεν ειχα δει το τενγκεν τοπα που νομιζα οτι θα ηταν μουφιτσα σουνεν και τωρα θα το εβαζα ανετα στο τοπ 5 μου
παραλαυτα αν ειναι καποιο καλο τοτε συνηθως ειναι στη σφαιρα των γνωστων, οπωτε ετσι εχω καταληξει να εχω δει τα πιο πολα γνωστα (οχι αναγκαστικα mainstream)
κοιτα προσωπικα δεν μου αρεσουν τα σουνεν ουτε τα χαζοκοινωνικα (αν και οταν ειναι καλα στο ειδος τους τοτε αξιζουν) , προτιμω επιστημονικη φαντασια-σουρεαλισμο ή κατι που να σε βαζει σε σκεψη γενικοτερα, που ειναι εξω απο το συνηθισμενο
αλλα γενικοτερα αν κατι θεωρησω οτι θα ειναι καλο (και μου το προτεινουν σιγουρες πηγες, πλεον δεν εμπιστευομαι τυχαια ατομα) το βλεπω, το αν θα τα συζητησω ή οχι δεν καιγομαι ιδιετερα :Ρ με φιλο το ρορυ και ανιμε της δεκατιας του 70 να δεις θα το εχει δει οπωτε αν μου αρεσει στο τελος σιγουρα θα το συζητησω (αν οχι τουλαχιστον θα το κραζω με παρεα :hahaha:)
παντος η λιστα σχηματιστικε ετσι γιατι τον πρωτο χρονο εβλεπα τα ανιμε που ειχαν βγει με ελληνικο υποτιτλισμο (και με τη λογικη της στηριξης των ελληνικων ομαδων), πλεον δεν ενδιαφερομαι :Ρ
δεν ξερω ποιο ειδες ([S]και δεν μπορω να τσεκαρω γιατι δεν φενετε το λινκ που ειχες βαλει [/S] φενετε τελικα.. ) αλλα δες σιγουρα το mind game (ταινια ανιμε)
Mar 04 2011 00:17
Kai → Napster
:hahaha: Και η Zura μαζί να κάνει το πουλάκι.
Σωστά, θα χαλάσει το thread. Άκου εκεί, κανονική συζήτηση στο thread του Reborn! Τ πράγματα είναι αυτά. Αίσχος! Και μόνο που το σκέφτομαι... μ' αρέσει. Πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας. Να κάνει και ο Jorg come back στο thread.
Mar 04 2011 00:05
Napster → Kai
Ελα τωρα...κακιες. :hahaha: Λεξη-κλειδι: σαλιο.:orly:
Thank you!
Ντου εμεις οι 3 στο thread του Reborn!? Μα γιατι να τους χαλασουμε το thread?:wis:
Mar 04 2011 00:02
Kamen Tantei Zura → Kamui
Τέλειωσε πολύ απότομα, και στον τελευταίο γύρο έκανε μπαμπ ποιος είναι ο δολοφόνος.
Αν και κάποια πράγματα επίσης με χάλασαν προς το τέλος, και εγώ θέλω να ξαναπαίξω.
Έχει ένα ενδιαφέρον. Ωραίο θα ήταν αυτό, αν και χλωμό το βλέπω, ελπίζω να γίνει κάτι τέτοιο.
Χεχε, φαντάζομαι :) Θα έχουν να διαβάσουν. Τόσα είδες βέβαια και ως τρίτο πρόσωπο, οπότε καλύτερα.
Άπό την αντίθετη πλευρά, προς το παρόν βαριέμαι να γράψω. Αν και θέλω να πω τι μου άρεσε και τι όχι, και φυσικά να επαινέσω κάποιους παίκτες.
Όχι, δεν είχα ξαναπαίξει, γι' αυτό και μου κακοφάνηκε ιδιαίτερα που μπλέξανε τα προσωπικά τους και τα απωθημένα τους από το προηγούμενο παιχνίδι μέσα στο καινούριο.
Δεν έφταιγαν τα υπόλοιπα άτομα που παίζανε πρώτη φορά, σε τίποτα.
Mar 04 2011 00:01
Kamen Tantei Zura → matassos
Μπήκα, αλλά δεν καταλαβαίνω το περίεργη. Για το είδος το manga που επιλέγεις να διαβάζεις; Δεν πρόκειται να σε παρεξηγούσα. Έχω διαβάσει hentai, και αν τύχει θα διαβάσω.
Επιλέγεις με προσοχή τι θα δεις, καλό είναι αυτό. Να μην βλέπεις κάτι απλά γιατί η γενική ιδέα είναι ότι είναι καλό, αλλά γιατί κάτι θα σ'αρέσει. Ναι είναι απολύτως σωστό.
Τώρα για τα πολύ γνωστά, mainstream anime, εντάξει. Τουλάχιστον εσύ τα επιλέγεις γιατί ξέρεις ότι θα σου αρέσουν τα εν λόγω anime και όχι απλά για να δεις και να μιλήσεις με τους άλλους. Αλλά γιατί θέλεις να τα δεις.
Ναι, είδα ένα το οποίο δεν το είχα ξαναδεί, οπότε ίσως το βάλω στην λίστα. Αν και δεν είναι το είδος μου, θα το δω.
Οκ, θέλω να δω τι ανανέωση θα κάνεις. Προς το καλό ή θα αποκτήσουν χαμηλότερες βαθμολογίες κάποια; :hahaha:
Mar 03 2011 23:57
Kamui → Kamen Tantei Zura
Tι να πω για το παιχνιδι...
Πολυ ενδιαφερουσα αρχη αλλα απαραδεκτο τελος.
Οχι επειδη χασαμε φυσικα, αλλα επειδη τελιωσε πολυ ψυχρα και νωρις, με τον μισο κοσμο να αυτοκτονει.
Γενικα παντως, ειναι πολυ ωραιο σαν εμπειρια και πραγματικα ανυπομωνω να ξαναπαιξω.
Ελπιζω να παρουν αυτη την οχι και τοσο καλη περιπτωση ως αφορμη για να ξαναπαιξουμε το συντομοτερο.
Στη γενικη συζητηση, θα γραψω και εγω κανενα τοιχος σε λιγο, γιατι μαλλον εχω πολλα να πω.
Τοσο καιρο στο ταφο ο κακομοιρης...
Εσενα πως σου φανηκε γενικα, ειχες ξαναπαιξει?
Mar 03 2011 23:56

This status update has reached the maximum number of replies allowed