Community Status Updates
Kamen Tantei Zura → Kamui
Βασικά, δεν είναι δεν μπορούσα να την άνοιξω, δεν θα μπορούσε από από μόνη της να εμφανιστεί.
Όσο γι' αυτά που είπες για τον Sima Yi, ενδιαφέροντα ακούγονται. Και από αυτά που είπες, όντως φαίνεται ότι έκανες καλό rp.
Και εγώ στενοχωρήθηκα που βγήκε ο Wizard Seal, γιατί μου άρεζε πάρα πολύ να διαβάζω ποστ του. Ειδικά όταν τον έπιανε ο ίστρος και έγραφε διάφορα, το χαιρόμουν πραγματικά. Από τα άτομα που κάνανε το καλύτερο παιχνίδι.
Πώς σου φάνηκε το τέλος του παιχνιδιού;
Τώρα που άνοιξε και η γενική συζήτηση μπορείς να γράψεις και τις εντυπώσεις σου και εκεί.
Mar 03 2011 23:51
Lord Leon → matassos
εεεεελαααα μωρεεεε ασε με να σε πειραξω λιγοοοο...:emptyonexg1:
Mar 03 2011 23:49
Kai → Napster
:hahaha: Aν πεθάνει ο Tsuna ο Yamamoto μόνο σε καμιά ομάδα του μπειζμπολ θα είναι αρχηγός. Άσε κάτω τον hushbando μου ρε. Δεν πρήζει τόσα χρόνια τον Jyuundaime του για το τίποτα, αυτή η θέση χτίστηκε με κόπο, ιδρώτα και πολύ σάλιο!
Ω, καλή της επιτυχία στις εξετάσεις.
Αυτό έλεγα και στον Jorg, σαν να πήρε ναρκωτικά μαζί με μια δόση πλύσης εγκεφάλου.
Btw, την επόμενη βδομάδα σχεδιάζουμε ομαδικό ντου στο main thread, join us, we have cookies.
Mar 03 2011 23:47
Napster → Kai
LOL, παλια και 'γω αυτο εκανα. Ξεκινουσα μια καινουργια σειρα, και αμα δεν μου αρεσε την αφηνα για αργοτερα και τελικα ακομα δεν τις εχω δει. xD
Ωστε θα το αρχισεις, ε? Αντε καλη αρχη. Btw μαντεψε ποιος σε περιμενει στο manga.^^
[SPOILER][IMG]http://i55.tinypic.com/dq0g9w.jpg[/IMG][/SPOILER]
και το αχτυπητο διδυμο
[SPOILER][IMG]http://i.dramacrazy.net/vlcsnap-135331.png[/IMG][/SPOILER]
:hahaha:
Yeah, sure. :P [I][drama][/I]Σε λιγα χρονια που θα πεθανει ο Tsuna επειδη θα ρισκαρει την ζωη του για να σωσει τους φιλους του,[I][/drama][/I] και [I][fantasy][/I]γινει ο Yamamoto αρχηγος, θα ηθελα να δω τον Gokudera σου να ψαχνει για χερια και ποδια.[I][/fantasy][/I]
Ναι, η waifu μου διαβαζει για τις εξετασεις αυτες τις μερες. [SIZE=1](Και 'γω την βοηθαω)[/SIZE] Εγω παντως θα ερθω. Εχω να πω 2 λογακια στον husbando σου.:tensai:
Οκ, το 2ο σου θυμα διαβασε το νεο chapter. Ωραια η τεχνικη του Yamamoto. Βλακεια που εξαφανιστηκε η Chrome οταν ο Yamamoto της εδωσε το ore. Ο Hibari..oh...:hahaha:He is too awesome to be with them.
O Enma πηρε steroids και εγινε ετσι?:uhh: Το καστρο ετσι οπως το εδειξε σε μια σελιδα μαλλον ειναι κατω απ' τη γη.
Mar 03 2011 23:34
Kai → Jorg
Tην άλλη βδομάδα θα πω και στη Zura να κάνουμε ένα ομαδικό ντου να τους δείξουμε, the right way to do it.
Mar 03 2011 23:26
croco~boy → Fallen_Mpougatsa
Στο Profile του πρεπει να το στειλεις για να το δει!
Οσο για την αντωνυμια σου απαντησα ηδη! Η προταση του jorg δεν περιελαμβανε το ουσιαστικο "αποψη",
Mar 03 2011 23:18
Jorg → Kai
Ε ναι ψιλοβαρέθηκα να ακούω όλο: ωραίο chapter, Yamamoto/ Hibari/... FTW κτλ κτλ Μπορούμε να μπούμε εμείς οι τρεις μέσα να το ξεσκίσουμε στην ανάλυση. :hahaha: Εντωμεταξύ το σχέδιο, ειδικά για εβδομαδιαίο, είναι φανταστικό!
Το ερώτημα είναι πότε πρόλαβε να γίνει έτσι; Όταν αποκαλύφθηκε το τελευταίο κομμάτι του παρελθόντος μια χαρά μου φάνηκε. Μήπως το μυαλό του δεν άντεξε την αλήθεια;
Όσο για το κάστρο rofl! Εκεί που έψαχναν τους Shimon να πούνε: Υπάρχει ένα κάστρο στο νησί, λέτε να είναι εκεί; Μπα... XD
Mar 03 2011 23:01
Kai → Jorg
Νομίζω πως το είχα ξαναδείξει σε μια φάση από μακριά, αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Άλλωστε τι σόι μυστικό κρυσφήγετο ήταν. Πολύ μυστικό, ολόκληρο κάστρο.
Πάντως όταν τους έδειχνε σε διαδρόμους και σε δωμάτια φαινόταν ότι δεν ήταν μικρό το μέρος, αλλά όχι και τόσο.
Ναι ρε, λες και έπαιρνε ναρκωτικά όσο δε το βλέπαμε και ταυτόχρονα έτρωγε και πλύση εγκεφάλου. "Must... kill... Tsunayoshi" Τι μας λες βρε παιδί μου, πρώτη φορά το ακούμε :hahaha:
Πάντως δε σε βλέπω στο thread του Reborn! δεν άντεξες τελικά; Βαρέθηκες; Τι έγινε; Να κάνουμε ένα μόνο για εμάς και να πάρουμε και τον Napster για παρέα.
Mar 03 2011 22:44
Anelis → Erisadesu
Μα...μα...μα δεν μου είπες να την δω καλέ;
Δεν με πειράζει και να μην είναι yaoi, αυτά τα 2 gifakia θα μείνουν στην καρδιά μουυυυ~~~
Mar 03 2011 22:41
Erisadesu → Anelis
δεν αξίζει να δεις την σειρά τα τζιφ που είδες είναι απο την ταινία
η σειρά είνα παλιά και καθόλου yaoi
Mar 03 2011 22:36
Jorg → Kai
Μόλις το τέλειωσα. :P
Άντε μπαίνει και άλλος στην παρέα.
Εγώ έριξα πολύ γέλιο με τον τρόπο που το ανέφερες. XD Εντωμεταξύ ο Enma πως έγινε έτσι...; Κανονικότατο τέρας. XD Και το εννοώ, πως κατάφερε και έγινε έτσι; Από τον θυμό του ή μήπως έβαλε το χεράκι του ο Spade. Το κάστρο πάλι που βρέθηκε; Υπήρχε από πριν στο νήσι; Και πως δεν το είχα παρατηρήσει; :hahaha:
Mar 03 2011 22:34
Kai → Jorg
Περιμένω και τον Napster να γράψει για το καίνούργιο, αλλά είπα να τιμήσω πρώτα το συνηθισμένο μου θύμα. You shall never escape.
Καλά ε, εκεί που ο Spade ήταν σε μια φάση 'Κανονικά είμαι πολύ πιο γαμάτος, δε φταίω εγώ που το θηκάρι μου δε μ' αφήνει' έριξα πολύ γέλιο. Και ο Hibari από την άλλη 'δε με χέζετε; Πάω για ύπνο'. Μου θύμησε παλιές εποχές και μου άρεσε. Οκ ο Yamamoto γύρισε στον εαυτό του. Θέλω να δω τι παίζει με τον Byakuran όμως.
Nice η τελευταία σελίδα! Καιρό είχαμε να δούμε τέτοια σκηνή, σε αυτό το ύφος εννοώ. Να δούμε τι θa γίνει στο επόμενο και πότε θα μάθουμε τι παίζει με τoν Iemitsu.
Πάτησα και ένα ποστ στο άκυρο καθώς έγραφα κατά λάθος. Nice, βέρι νάις.
Mar 03 2011 22:29

This status update has reached the maximum number of replies allowed