Jump to content

Community Status Updates

Photo

D.Dragon → Lord Leon

Λέω να δοκιμάσω κάτι άλλο..
Mar 05 2011 02:17
Photo

Phantom DuckAzathoth

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Azathoth, πριν λίγο καιρό είχες φάει ένα προειδοποιητικό ΒΑΝ, με σκοπό να συμπεριφέρεσαι πιο ήρεμα στο forum. Το forum δεν είναι μόνο το δημόσιο κομμάτι αλλά και όλα τα υπόλοιπα μέρη του (VM / PM / Social Groups / etc). Εννοείται πως τα ΠΜ είναι [B]Π[/B]ροσωπικά [B]Μ[/B]ηνύματα και μένουν μεταξύ των συγκεκριμένων μελών, όμως όταν η κατάσταση ξεφεύγει και υπάρχουν reports από διάφορους χρήστες, τότε κάτι δεν πάει καλά. Η αφορμή που τρως BAN είναι τα μηνύματα που έστειλες στο χρήστη Piscatella, τα οποία ξεπερνάνε κατά πολύ τα όρια της παρενόχλησης. Η φράση με την οποία αναφέρθηκε στο άτομό σου στο δημόσιο forum όντως δεν ήταν και η καλύτερη, όμως η συμπεριφορά σου ήταν εντελώς εκτός ορίων. Πληροφοριακά, η συμπεριφορά σου στο thread του παιχνιδιού ήταν προσβλητική για πολλούς. Δεν έχει σημασία αν τα γράμματά σου είχαν διαφορετικό χρώμα ή όχι, το γεγονός ότι προσέβαλλες πολλούς χρήστες χωρίς κανέναν (?) ουσιαστικό λόγο, παραμένει. Δεδομένου και του βεβαρημένου ιστορικού, δεν μας αφήνεις και πολλές επιλογές. Στην ερώτηση γιατί τρως το ΒΑΝ τώρα και όχι όταν έστειλες τα ΠΜ, η απάντηση είναι πως τώρα έγινε το report. Λάβαμε υπ' όψιν μας όλες τις παραμέτρους, τις βάλαμε κάτω, και η απόφασή μας δεν προβλέπεται να αλλάξει. [/SIZE][/FONT]
Mar 05 2011 02:12
Photo

didimakia → Kamen Tantei Zura

Μιας και το ανεφερε η αδερφη σου στο θρεντ ειπα να σε ρωτησω τωρα που το θυμηθηκα. Απο που ηταν ο χαρακτηρας σου στο παλερμο? :P
Mar 05 2011 02:11
Photo

Nighteyes → monesias

Στο ίδιο καλύτερα. Θα μπορούσες να κάνεις edit στο 1ο ποστ κάθε φορά που βάζεις καινούργιο chapter. Και για ευκολία γι' αυτούς που θα το διαβασουν θα μπορούσες κάθε chapter να το βάζεις εντός spoiler tag. Όμως κάθε φορά που θα ενημερώνεις το 1ο ποστ θα κάνεις και ένα post στο τέλος που θα το λέει, ώστε να το μαθαίνει ο κόσμος και να διαβάζει τη συνέχεια.:)
Mar 05 2011 02:10
Photo

monesias → Nighteyes

το 2ο chapter να το βαλω στο ιδιο τοπικ ή να κανω καινουργιο?
Mar 05 2011 01:23
Photo

monesias → anaktas

:D:D wraia!!
Mar 05 2011 01:11
Photo

Night Wizard Seal → Mr. Brightside

Στα ελληνικά; Θα το εκτιμούσα πολύ. :) Προσωπικά, τον λατρεύω τον Λευκάδιο γράφει τρομερά. Εξαιρετικά. Έχω διαβάσει το Κείμενα από την Ιαπωνία. Ανθολογία είναι. Btw, καλά είμαι :) Διαβάσματα και κανα anime να ξεσκάσω.
Mar 05 2011 00:25
Photo

Mr. Brightside → Night Wizard Seal

Καλησπερα. Πως παει; Το βιβλιαρακι το πηρα απο την εκθεση βιβλιου πριν απο ενα μηνα. Ηταν σε ενα πακετακι με Ντοστογιεφσκι και Αλφρε Ντε Μισε ;) Θα κοιταξω τις εκδοσεις να σου πω γιατι δεν θυμαμαι τωρα. Πολυ φαντασμα παντως φιλε...
Mar 05 2011 00:23
Photo

Namida → MisaYoshiko

game triviaaaaaaaaaa
Mar 05 2011 00:03
Photo

Lord Leon → D.Dragon

μαν αν θες ξαναφτιαξε την υπογραφη σου να χωραει, ζουμπηξε τηνα λιγο, γιατι μου αρεσε! :) Επισης εκει που ειπες στο φαιρυ ταιλ για το οτι μοιαζουν οι ιστοριες και σε καθε αρκ εμφανιζεται και ενας gerard, πραγματικα πεθανα στο γελιο.
Mar 04 2011 23:56
Photo

Kai → d.neko-angel

:kakaka: [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Το έχω σε realtone, επίσης είναι πολύ αποτελεσματικό σαν ξυπνητήρι. Με το που το ακούς σηκώνεσαι πολύ γρήγορα από το κρεβάτι, πίστεψέ με.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Κατά τα άλλα, ο Gokudera είναι κορυφή![/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Επίτηδες ή όχι εμένα μ' άρεσε γενικά το παιχνίδι σου. Πως κρατιόσουν τόσο νορμάλ εκεί μέσα με εμάς τα καμένα, ακόμα απορώ.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana][/FONT][/COLOR][COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]:kakaka: Βλέπω και fan του Reborn! δλδ. Θα τα πάμε πολύ, μα πολύ καλά οι δυο μας τώρα που σε βρήκα. [/FONT][/COLOR]
Mar 04 2011 23:18
Photo

Kamen Tantei Zura → Kotatsu

Εγώ είμαι, εγώ είμαι. Δεν ξεφτιλίζεσαι :D Αν κρίνω από το kotatsu και το avatar, είσαι αυτή που φαντάζομαι. ^_^ Πωωω πω, τι κάνεις; Καλά είσαι; :D
Mar 04 2011 23:04
Photo

meidei → Kotatsu

Μετά το κλείσιμο του η-παρέα άλλος για Χίο τράβηξε κλπ ε; Πώς τα πας;
Mar 04 2011 22:56
Photo

d.neko-angel → Kai

και εγώ με την σειρά μου thanks για την αποδοχή :) και δεν το έκανα επίτηδες, αρνούμαι κάθε ευθύνη χαχα lol το παρακάτω vid φταίει που με ενέπνευσε [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=LPGP0RVRJOI[/YOUTUBE] btw 2η φορά που το βάζω, μου έχει κολλήσει το άτιμο :P
Photo

Kotatsu → Kamen Tantei Zura

Ζura που ήταν στο ischool να υποθέσω? Πες μου δηλαδη ότι είσαι εσύ και δε ξεφτυλίζομαι. Μου είχες δείξει τι εστί τόρεντ >.<'