Jump to content

Community Status Updates

Photo

mono → d.neko-angel

Είναι το άτιμο το σετάκι που ξεγελάει :P Όχι ότι δεν είμαι γλυκιά αλλά χαίρομαι που δεν είμαι τουρτίτσα~ ζε σέλω να με φάνε~nyar~nyar~ Πάει ξεμωράθηκα στα γεράματα :hihi2: Ρίξε και μια ματιά στο mahou shoujo madoka magika. Είναι απίστευτα εθιστικό και καμία σχέση με τα κλασικά mahou shoujo. Το fanart δε που έχει κατακλήσει το ιντερνετ είναι delicious and sooooooo cute :333333
Mar 04 2011 20:50
Photo

monesias → Nighteyes

exeis stin sda pass?
Mar 04 2011 20:47
Photo

BoredForLife → Kamen Tantei Zura

Εμένα μου φένεται αληθινο :| Μπορεί να είναι επειδή τα γυαλία καλύβουν τα μάτια.... Πάντως εμένα μου φένεται σαν κανονική φώτο που έχει γίνει edited ...
Mar 04 2011 20:41
Photo

Kaiiristella

Μπα, έχω κάτι χρόνια να δω τον Σπάρτακο και μου αναπλήρωσε το κενό. So, Iliked it! Ξεκατίνιασμα κανονικό. Κάποιους εδώ μέσα τους αδικούμε. Θα έπρεπε να είναι σε μεσημεριανές εκπομπές, θα διαπρέπανε χωρίς κόπο. Γίνει GM! Μπορείς, δεν είναι τίποτα! Εφοδιάσου με χάπια για την πίεση και είσαι καλυμμένη!
Mar 04 2011 20:37
Photo

Anelis → Tenshi

Ρε συ, δες λίγο το tv series pictures trivia
Mar 04 2011 20:35
Photo

Anelis → Erisadesu

>_<
Mar 04 2011 20:09
Photo

iristellaKai

Όχι καλέ. Το πρώτο post ήταν ο δικός μου μοναδικός τρόπος να κάνω νάζια που προφανώς μέσω internet δεν φαίνεται και πολύ. Για το δεύτερο post ναι δεν το επιασα εντελώς γιατί νομίζω κάποιον τον είχε πειράξει το αστείο με τους επιθεωρητές οπότε είπα να το ξεκαθαρίσω. Αλλά ναι δεν έχεις να πεις, με 4 επιθεωρητές από το πουθενά ppl felt so much safer xD. Anw μην ανησυχείς δεν νομίζω ότι έχεις κάτι εναντίον μου, απλά με τόσα που ακούστηκαν είπα να ξεκαθαρίσω και αυτό. Έλεγα στο επόμενο να αναλάβω εγώ GM αλλά αρχίζω και το ξανασκεφτομαι. xD
Mar 04 2011 20:06
Photo

d.neko-angel → mono

ωωωω thank you είσαι τόσο γλυκιά που αν ήμουν η stocking και ήσουν τουρτίτσα θα σε έτρωγα axxxx κάποια στιγμή πρέπει να ευχαριστήσω την iri που διάλεξε αυτόν τον χαραχτήρα, πριν το συγκεκριμένο anime δεν το είχα σε εκτίμηση και δεν του είχα ρίξει ούτε βλέφαρο τώρα όμως το είδα και το λάτρεψα. Εντάξι ναι το παραδέχομαι με την γενική συζήτηση τα εγκεφαλικά μου κύτταρα έχουν ξεφύγει και μαζί τους έχω ξεφύγει και εγώ
Mar 04 2011 19:55
Photo

BoredForLife → Robin-Chwan

Πάντως ρε τα ξαναβλέπω τα σχέδιά σου και ρε έχεις πραγματικα ταλέντο.... Τις τσέκαρα μαζί με τις original εικόνες και είναι ίδια! Δες αν μπορείς να φτιάξεις δικούς σου χαρακτήρες !
Mar 04 2011 19:51
Photo

Kaiiristella

[QUOTE=iristella;476733]Οh come on, εκτός από τον Azathoth έκανε κρα ότι τα post του Piscatella, το δικό μου, και της d. neko-angel ήταν χιουμοριστικά.:hihi2: [/QUOTE] Επειδή γίνεται χαμός εκεί μέσα, και θέλω να φάω και τα ποπ κορν μου. XD Ρε συ, δεν ξέρω γιατί αλλά νομίζω πως έχεις την εντύπωση πως τα έχω συγκεκριμένα μαζί σου, ενώ αντίθετα για εμένα ήσουν μαζί με την d.neko από τα λίγα άτομα που δεν είχαν χάση την μπάλα. Αναφέρόμουν σε πσοτ τύπου matassos που είπε στην αρχη 'κι εμείς που περιμέναμε κάτι παραπάνω' και μετά έκανε μπαμ ότι ήταν αθώος και κάτι άλλα που ξεπηδούσαν όλο και περισσότερο στο τέλος του τύπου 'ρε παιδιά, αφού ΕΙΜΑΙ αθώος, δεν πρέπει να με ψηφίσετε, θέλω να είμαι στο παιχνίδι'. Δε μου άρεσαν-το είπα. Και φυσικά και δεν πήρα στραβά τα ποστς σου, εκείνα τα 'ΈΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο 3ος επιθεωρητής' ήταν επικά και ξέχασα να τα αναφέρω. Βρεθήκαμε σ' έναν γύρο με 4 επιθεωρητές :kakaka:
Mar 04 2011 19:48
Photo

BoredForLife → Kamen Tantei Zura

Στο avatar και στην Sig εσυ είσαι?? :P
Mar 04 2011 19:47
Photo

mono → d.neko-angel

Τον χρησιμοποιώ όπως οι λατινοαμερικάνοι που το κάνουν αντίστροφα. Μιλάνε στον ενικό σε άτομα που δεν ξέρουν και στον πληθυντικό σε άτομα που γνωρίζουν και συμπαθούν XD
Mar 04 2011 19:15
Photo

d.neko-angel → mono

χαχαχαχα είσαι απλά απίστευτη άσε τον πληθυντικό όμως καλέ :P
Mar 04 2011 19:05
Photo

mono → d.neko-angel

Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια :3 [URL="http://img576.imageshack.us/i/428360.jpg/"][IMG]http://img576.imageshack.us/img576/3162/428360.jpg[/IMG][/URL]
Mar 04 2011 18:52
Photo

didimakia → jetpilot

Χρονια σου πολλα. Οτι επιθυμεις ^^
Mar 04 2011 18:31