Community Status Updates
zoro77 → Kai
Καθαρα για λογους αναπαραστασης του χαρακτηρα του zoro! O zoro δεν ειναι ο τυπος που τον ενδιαφερουν τι λενε οι αλλοι!(αν τον λενε κακο ή καλο). Γι αυτο σχεδον ποτε δεν απανταγα στο τι μου λεγαν οι αλλοι.(Νομιζεις πως δεν ηθελα?xD:kakaka:)
Οσον αφορα εκει που δε σε ψηφισα στο τελος, θα το εκενα μετα το τελευταιο ποστ του shinigami. Γιατι εκανε μπαμ οτι ηταν επιθεωρητης. Δεν την αλλαξα την ψηφο μου για να μην τον καρφωσω.(οχι ότι δεν τον ειχατε καταλαβει :hehehe:) Anyway μεχρι να μαθω τι παιχτηκε εγω το ευχαριστηθηκα φουλ το παιχνιδι κι ας γινομουν και ρομπα μετα απο καποιες αποφασεις μου!
(Και πραγματικα απορω πως δε με θεωρουσαν υποπτο μετα απο αυτα!!)
Παντως ενα γυρο πριν βγεις σε καταλαβα! Μεχρι το σημειο που σε ψηφιζε συνεχως ο shinigami ήσουν πολυ χαλαρη. Μετα καπως αλλαξε η φωνη των ποστ σου.(στο ειπα στο πρωτο μακριναρι ποστ μου που σας ανεφερα ολους xD) Καλο παιχνιδι παιξατε! Για μενα επρεπε τουλαχιστον να ειχατε αλλον εναν..
Mar 05 2011 15:42
Kamui → Kai
Many thanks for the add.:D
Θα σου εστελνα και γω αλλα σαν καλος βλακας παντα περιμενω τους αλλους.:P
Ετσι κι αλλιως, there is no longer any use for us to be hiding.
Mar 05 2011 15:40
Mad_Hatter → The Tragic Prince
[IMG]http://i52.tinypic.com/34zby0x.jpg[/IMG]
καλημέρα...
Mar 05 2011 15:17
Kai → d.neko-angel
Μπα, εμένα μια χαρά μου φάνηκες. Αντικειμενική και ψύχραιμη όπως θα ήταν και η Yuuko. Πάντως προσωπικά χάρηκα που μέσα από το παιχνίδα γνώρισα έμμεσα και άμμεσα άλλα άτομα που δε θα είχα γνωρίσει κανονικά και αυτό μετράει.
Hibari, ε; I go for Gokudera, του είμαι πιστή εδώ και χρόνια :kakaka:
Αλλά επειδή είμαι πιστή και το Reborn! εδώ και χρόνια, τώρα τελευταία σε κάποια σημεία μου φαίνεται ότι η Amano κάπου το χάνει, έχει πολύ καλές ιδέες, αλλά η ροή τους δε μου φαίνεται τόσο καλή όσο στο Arc της Varia πχ. που για εμένα ήταν πολύ καλύτερα προσχεδιασμένο από τα υπόλοιπα. Παρόλα αυτά συνεχίζει να μου αρέσει επειδή δεν ξεχνάει του χαρακτήρες της εύκολα, αλλά μου λείπει πολύ το slice-of-life ώρες-ώρες γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο.
Τι άλλα anime/manga είναι στη λίστα των αγαπημένων σου;
Mar 05 2011 15:15
d.neko-angel → Kai
κρατιόμουν ψύχραιμη γιατί κανείς δεν με προκαλούσε προσωπικά :P το επέβαλε και ο χαραχτήρας της Yuuko. Πάντος ειλικρινά το δικό σου το παίξιμο, της Zura μου άρεσαν πιο πολύ γιατί και εντάξι παίζατε αλλά και ασχολιόσασταν πιο πολύ με το παιχνίδι συμμετέχατε ενεργά το ψάχνατε παραπάνω. Eγώ κάτι η δουλειά κάτι άλλες υποχρεώσεις τελικά δεν μπορούσα να διαθέσω όσο χρόνο αρχικά ήθελα :smokingg:
:blingeye2: Και ναι είμαι τρελή Reborn fan και ακόμα πιο πολύ Hibari fan μέχρι το κόκαλο :joyful:
Mar 05 2011 13:31
didimakia → Kamen Tantei Zura
Ειναι On Going ρε γαμωτο. Κριμα. Μονο completed διαβασω πλεον :/
Mar 05 2011 12:08
Kamen Tantei Zura → Lord Leon
Δεν περίμενα ν' αρέσει τόσο πολύ ο.Ο Όταν το έφτιαξα, είπα πάλι χαζομάρα βγήκε. Αλλά το χρησιμοποίησα.
Χαίρομαι πάντως που σου άρεσε πάντως :) :)
Mar 05 2011 11:50
Kamen Tantei Zura → didimakia
Προστέθηκε και άλλος στη λίστα από αυτούς που ήθελαν να μάθουν από που είναι ο χαρακτήρας :P
Από το yankee-kun to megane-chan είναι :)
Mar 05 2011 11:28
Vagelio → DoB
GokuTsuna forevah!!!! Και σχετικα με το yaoi pontetial, δεν μπορω να πω πως τους φανταζομαι σε smexy σκηνες ολη την ωρα, αλλα τις προαλλες εμαθα οτι εχει βγει doujinshi visual novel με τους χαρακτηρες του katekyo hitman reborn XD [url]http://www.youtube.com/watch?v=EFCMTy_jBGM[/url]
Ασχετο αλλα σχετικο με το avatar σου: το yami no matsuei το εχουν υποτιτλισει μονο οι aarinfantasy? (για να ξερω απο που να το κατεβασω, θελω τη δοση μου απο muraki-sensei XD)
Mar 05 2011 11:25
Kai → zoro77
:kakaka: Αγανακτησμένος αθώος και με το δίκιο σου. Παίζει να ήταν το πιο λιγομίλητο 'Go to hell' εκεί μέσα.
Και btw απορρώ πώς άντεξες τόσο πολύ που στον την έμπαινα μέσα το rp στο παιχνίδι και δεν με ψήφισες στο τέλος. :hehehe:
Mar 05 2011 11:20
Lord Leon → Kamen Tantei Zura
Exω σκαλωσει με το αβαταρ και τη σιγκ.
Θα εμπαινα στο rate thy... για πρωτη φορα μονο για να το ψηφισω αλλα κλασικα μεχρι να κουνηθει το αριστερο, βρωμισε το δεξι.
Ενυγουεη με προλαβε ο διδυμος, και εβαλε δυο 10ρια οποτε καλυφθηκα.
Mar 05 2011 03:45
zoro77 → Robin-Chwan
χαχα τοσο ανημερωτος ε? Τελικα ισως για τον juudaime να ξεκινησω κι αλλο ongoing. xD
Mar 05 2011 03:40

This status update has reached the maximum number of replies allowed