Community Status Updates
anaktas → monesias
oxi ,alla sigoura einai ena apo ta merh pou tha paw kapoia stigmh 100% den thn xanw authn thn xwra:P
Mar 05 2011 21:21
anaktas → monesias
nai fusika , mporei an ginei mesw manga studio ex 4 h akoma kai photoshop apla einai duskolo me pontiki opote xreiazetai graphic tablet , to opoio to exw balei sto mati gia to mellon :P
Mar 05 2011 20:59
anaktas → monesias
oxi , exw agorasei apo japan pens, paper ,ink kai tetoia , den maresei sto na zwgrafizw sto pc.
Mar 05 2011 19:50
Kai → d.neko-angel
[FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkred]Και έλεγες πως θα γράψεις πολλά. Κάτσε να δεις τι σου έχω. Μη μου μιλάς Σαβ/κο! :hahaha:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkred][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkred][spoiler][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkred] [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkred]Δε διαφωνώ, άλλωστε δύσκολα τα shonen δεν κάνουν κάποιες κοιλιές με τις εναλλαγές των Arcs που έχουν.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkred] [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkred]O Hibari στο τελευταίο chapter τα έσπασε. Αναίσθητος όσο δε παίρνει άλλο, είχε πολύ γέλιο! Στο τελευταίο ο Yamamoto ήταν πολύ εντάξει, στο προηγούμενο μου φάνηκε λίγο OOC but it’s ok![/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkred]Πάντως από CLAMP μπορεί να μην έχω διαβάσει κανένα manga τους, αλλά όσες σειρές τους έχω δει, παρόλο που ήταν πολύ ωραίες, συνεχώς μου φαινόταν σαν κάτι να έλλειπε. Παρόλα αυτά μπορώ να πω ότι έχουν πολύ καλούς χαρακτήρες και μου κάνει ιδιαίτερα εντύπωση ότι ειδικά οι κοπέλες, όσο κλισέ και να είναι, δεν είναι αντιπαθητικές. Με προβληματίζει αυτό που είπες όμως, γιατί το xxxHolic, αν το δουλεύανε αρκετά, ίσως θα μπορούσε να γίνει από τις πιο ώριμες δουλειές τους. Έχει καλούς χαρακτήρες, ένα ωραίο concept και πολύ ωραία ατμόσφαιρα, με βάση το anime πάντα, και είναι κρίμα.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkred]Εγώ σαν ανάποδο άτομο προτιμώ κυρίως comedy/slice of life/parody και μετά ένα άλλο άκρο, mystery, detective, psychological, supernatural κυρίως. Γενικά βλέπω τα πάντα, εκτός από magical girls και έχω την τάση να κάνω stalk τον αγαπημένο μου seiyuu σε ότι σειρά κι αν είναι.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkred]Επίσης, όσο κι αν θάβω την Shonen Jump, διαβάζω αρκετές σειρές της (KHR, Sket Dance, Hokenshitsu No Shinigami, Beelzebub, Enigma, Bakuman, Kuroko No Basket, αναφορικά και παλιότερες της) και shonen αρκετά γενικότερα, ενώ από seinen δεν ακολουθώ και πολλά.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=darkred][FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Αρκετούς τίτλους που ανέφερες τους ξέρω μόνο σαν τίτλους, TenjhoTenge, Mirai Nikki, ShingetsutanTsukihime, Gantz (για το οποίο ακούω πάρα πολύ καλά λόγια – για το manga), CageofEden, θα ήθελα να τους τσεκάρω.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=darkred][FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Tο Fruit Basket και το D.N.Angelτα είχα παρατήσει. Το Higurashiείναι stalledκάτι χρόνια. Στο MPDPsychoείμαι ακόμα στην αρχή. Psycho Busters, έχουν κάτι χρόνια να μας δώσουν νέο chapter. Το D.GrayManστα τελευταία chaptersγίνεται όλο και καλύτερο![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=#8b0000][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=darkred][FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Δεν πίστευα ότι θα βρω άτομο που διαβάζει το Aphorism όμως!!!! Να ανοίξουμε thread να μιλάμε μόνο εμείς, σοβαρά!!! Είναι πολύ ενδιαφέρον ως τώρα και ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Η ιδέα να διαλέξουν κάτι ‘χωρίς να ξέρουν’ ήταν πολύ ωραία. Αναρωτιόμουν τι θα διάλεγα στη θέση τους. [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=darkred][FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Τσέκαρε το Zetsuen No Tempest αν θέλεις κάποια στιγμή και αν δεν τα έχεις τσεκάρει ήδη από shonen, το Tripeace και το Death Edge. Έχουν όλα λίγα chapters ακόμα και είναι σχετικά καινούργια. Slice-of-life δεν προτείνω γιατί δεν το είδα στα fave σου ΧD[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkred]Μήπως έχεις myanimelist/anime-planet/anidb, I’m interested.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkred][/spoiler][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Mar 05 2011 18:36
d.neko-angel → Kai
καλά και ο Gokudera όντως είναι πολύ καλός και ο Yamamoto είναι απίστευτος ειδικά στο προτελευταίο chapter που βγήκε κόντεψα να γείνω ένα με την οθόνη του pc :kawaii: Ο Hibari όμως για εμένα είναι η ανώτερη σταθερή αξία :lovulovu: Τώρα όλα τα manga νομίζω έχουν τα πάνω και τα μεσαία τους και τα κάτω τους, περνάνε από διάφορα επίπεδα. Η Amano μπορεί να έχει πάνω και κάτω, αλλά ακόμα και τα κάτω της για εμένα είναι καλά. Δεν με απογοητεύει ποτέ! Αντίθετα οι CLAMP με το τέλος ειδικά του xxxHolic με απογοητεύσανε πάραααα πολύυυυ. Μπορεί γενικά να λατρεύω απίστευτα τις δουλειές τους, να τους έχω μεγάλη προτίμηση αλλά το τέλος του xxxHolic μου φάνηκε πρόχειρο και βιαστικό, άφησε και ερωτήματα αναπάντητα στον αέρα :deadga6:
Από manga που μου αρέσουν που με ρώτησες
όταν πρωτοξεκίνησα ο πρώτος μου έρωτας ήταν το DNAngel τελείως kawaiiiii overdose, με σημάδεψε το άτιμο χαχαχα :hihi2: Ακόμα και σήμερα μπορώ να κάτσω και να το διαβάσω ξανά και ξανά άνετα. Μετά είπαμε έχω σταθερή προτίμηση σε οτιδήποτε από τις CLAMP.
Άλλα αγαπημένα για εμένα είπαμε Reborn! και μετά D.Gray-Man, Fruits Basket, Tenjho Tenge, Mirai Nikki, Shingetsutan Tsukihime, Higurashi no Naku Koro ni(ειδικά τα abducted by demons κ cotton driffting arc).
Επίσης απο genre έχω μια σταθερή προτίμηση στα Horror, Psychological, Supernatural, Survival, Mysterious Powers. Ας να πούμε όποτε βγεί νέο chapter διαβάζω σταθερά MPD Psycho, Gantz, Cage of Eden, Aphorism, Psycho Busters, Alive The Final Evolution.
Λοιπόν σταματάω εδώ και δεν λέω άλλα γιατί πείρα φόρα και αν συνεχίσω έτσι ολόκληρη σελίδα θα πιάσω :hahaha:
Αλήθεια εσύ τι προτιμήσεις μου έχεις στα manga??
Mar 05 2011 17:28
Maya-chan → mono
Με γεια το καινούριο setaκι. Το avatar με έκανε να ψοφήσω, so cute. <3
Mar 05 2011 17:07
DoB → Vagelio
KHR visual yaoi novel... OMG... There IS God after all!!! :P Χαχαχα, μα πώς φαίνεται όταν πάει μια γυναίκα να γράψει shonen! Και το manga είναι πολύ καλύτερο νομίζω απ' το anime. Στο τελευταίο έκαναν censorship στο αίμα, στις αλυσίδες, στα όπλα... Σε όλα! Καλά, κι ο Tsuna, πιο uke κι απ' την Kyoko μου φαίνεται σε μερικές σκηνές! Δεν έχω προκαταλήψεις εγώ στα ζευγάρια από ΚΗR, GokuTsuna, MukuHiba, HibaTsuna, YamaGoku, o καλός ο μύλος... ;) Hibari-saaan, please bite me to death!!! (o Hibari δε θεωρείται tsundere αλλά tsun-tsun!)
Χμ, το είδαμε το Yami No Matsuei, ε; Μας άρεσε φαντάζομαι; Muraki-sensei FTW! Kαι αχ, δε μπορώ ν' αντισταθώ στον γλυκό μου τον Tsuzuki! O Hisoka μου την ψιλοσπάει. Καλός θα ήταν με την Tsubaki, αλλά ο Tsuzuki ανήκει στον Muraki!!! Κατηγορηματικά και με το νόμο! Νομίζω πώς οι aarinfantasy έχουν την καλύτερη μετάφραση κι αν είναι να το κατεβάσεις από κάπου, καλύτερα θα ήταν από κει. Οι aarinfantasy είναι εγγύηση!
Mar 05 2011 17:02
Kamui → Kai
Aπο καμμενες συζητησεις εμεις αλλο τιποτα.
Ειδικα οταν πηγαινουμε διακοπες και ειμαστε απομακρυσμενοι απο ειδη καψιματος, τοτε ειναι που μας κατεβαινουν οι πιο κουλες αναμνησεις.
Απορω τι θα μπορουσε να καταλαβει καποιος τριτος ακουγοντας μονο αυτη τη συζητιση.
Οπως καταλαβες,η σχεση σας ως αδερφια μοιαζει αρκετα με τη δικη μας.
Το φυλο δεν παιζει ιδιαιτερα συμαντικο ρολο σε αυτα τα θεματα τελικα.
Σιγουρα θα ηθελα να το επαναλαβουμε, ειδικα οταν με το καλο ερθουν οι διακοπες, γιατι τωρα ψιλοπνιγομαστε (μονο εγω φυσικα, ο αδερφος μου ειναι χαραμοφαης) :P
Mar 05 2011 16:42
Kai → Kamui
Μα φυσικά, [s]αθώους[/s] ψωμί και άλάτι φάγαμε μαζί. Άσχετα που μας άφησες νωρίς.
:kakaka: Να το επαναλάβουμε το χθεσινό κάποια στιγμή, πολλή πλάκα είχε όταν μιλούσατε μεταξύ σας. Τελικά δεν κάνουμε μόνο η Ζura κι εγώ καμμένες συζητήσεις. :canthelp:
Thanks for the accept :ureshii:
Mar 05 2011 16:10
Kai → zoro77
:kakaka: Δε φταίω εγώ που προτίμησε 'αλλον', ένα άτομο είχα κι εγώ να ασχολούμαι. Καλά, έπαιξε πολύ καλά ο shinigami και το καταευχαριστήθηκα, γιατί πραγματικά σ' ένα σημείο είχα βαρεθεί τελείως όμως και ασχολιόμουν με όποιον έβρησκα. Βέβαια επειδή για εμάς έκανε μπαμ ότι ήταν ο επιθεωρητής ήξερα ότι και πολύ μου ήταν που είχα μείνει 3 γύρους από τότε που με έδειξε. Στον τελευταίο ειδικά που ήξερα ότι ήταν να φύγω έλεγα ό,τι ήθελα, γι' αυτό περιμενα να με ψηφίσουν κι άλλοι. Τους καταευχαριστήθηκα τους 2 τελευταίους γύρους πριν βγω.
Ναι, καλό θα ήταν να ήταν ακόμη ένας μέσα, κρίως λόγω τις αναλογίας. Οι αθώοι παραήταν πολλοί. :nanteee: Δλδ και εμείς οι καημένοι απλά να ξεφύγουμε θέλαμε, τι κάναμε, μια κοπέλα φάγαμε μόνο.
Mar 05 2011 16:07
zoro77 → Kai
Aν μου απαντησεις θα αργησω να σου μιλησω γιατι φευγω τωρα τριημερο. Τα λεμε Δευτερα!
Mar 05 2011 15:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed