Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Napster

Αχα! Ε, ωραία τότε, αφού τα συνεχίζουν. Ναι, και στο Gintama έχει μία ακόμα με ουλή, επίσης πολύ cool! Μπα, σπάνια πάω γιατί βαριέμαι. Στο τελευταίο όμως ήταν οκ(!), οπότε ίσως πάω και στο επόμενο κι έλεγα να ξέρω να κοιτάω μπας και σε πάρει το μάτι μου, να ξέρω. //Reborn! :hero:
Mar 17 2011 22:54
Photo

Night Wizard Seal → Zoro

Νο, keep it :) He is always cool in an anime forum. :P
Mar 17 2011 22:41
Photo

Napster → Kai

Επειδη υπαρχουν πολλα παιχνιδια Suikoden και σχεδον σε ολα υπαρχει και απο ενα mangα, το group που το μεταφραζει τα εχει πιασει με την σειρα. Δηλαδη ξεκινησε απο το πρωτο Suikoden και μολις το τελειωσει θα συνεχισει το 2. Κοπελα+ουλη=Cool κοπελα? Really? o.O:himitsu: Μια χαρα ηταν η Tokiko. :D Παντως μπραβο που προσεξες την ουλη, εδω εγω οταν την εβαλα στον τελος ειδα πως εχει ουλη.:borednn9: [SPOILER][IMG]http://www.chezcanelle.fr/suikodenII/etoilesnon/autrespers/elza4.jpg[/IMG][/SPOILER] Yeap, γενικα παω αλλα σε αυτα που εγιναν προσφατα δεν πηγα. Btw τωρα που το ειπες, μπορει σε ενα απο αυτα που θα γινουν αυτες τις μερες να παω. Εσυ πας? *Αντε περιμενουμε και το chap.:hero:
Mar 17 2011 22:25
Photo

LuluChan92 → iristella

Ελπίζω να το βρήκες το νεφρό μετά!!! Η αρχική λιτή λίστα που έστειλα στα κορίτσια: από manga έχουμε και λέμε Kaname Itsuki, Youka Nitta και Takanaga Hinako ΟΛΑ! xD Όπως και από Fujisaki Kou. άλλα personal favorites: Clear Skies (Sugano/Ninomiya), Hey! Class President (Kaori Monchi), Maiden Rose (Inariya Fusanosuke), Junjou Romantica (Nakamura Shungiku), Katekyo! (Moegi Yuu), Love Mode (Shimizu Yuki), Okane Gai Nai (Kousaka/Shinozaki), Only The Ring Finger Knows (Kannagi/Odagiri), Desire (Maki Kazumi/Yukie Honami) Από novels: Body Language (Aki Morimoto), Caged Slave (Takamura Yuiko), S [Esu] (Saki Aida), The Guilty (Katsura Izumi), πάλι Only The Ring Finger Knows και Desire και κάποια από Narise Konohara...
Mar 17 2011 21:47
Photo

Jorg → Zoro

Ωπ! Αλλάξαμε σετάκι; Πρέπει να το τελειώνω αυτό το OP. :hahaha: btw ελπίζω να μην είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι ο νέος Zoro είναι αντιγραφή του Guts. W-w-wait! Και όνομα άλλαξες... Αχ αυτά τα fanboy, ποτέ δεν θα σταματήσουν να υπάρχουν... XD Also, αν και αργοπορημένα, χρόνια πολλά!
Mar 17 2011 21:41
Photo

LuluChan92 → Jorg

You're most welcome!!! xD
Mar 17 2011 21:38
Photo

LuluChan92 → Kai

Πήρα την τράπεζα κατά τις 6 και παπάγιες. Θα πάω από την Πειραιώς να βγάλω άλλη.
Mar 17 2011 21:36
Photo

LuluChan92 → Kai

Μα γιατί καλέ??? Έλα κι εσύ να γίνουμε πολλοί!!! Το ίδιο username έχω κι εκεί, just follow me! xD
Mar 17 2011 21:35
Photo

Zoro → Night Wizard Seal

Domo, Naito Uizaado-kun! I (hope I) will keep it this time (that he is again cool)! :P
Mar 17 2011 21:31
Photo

iristella → LuluChan92

A δυστυχώς όχι. Αλλά ελπίζω να σε πετύχω σε κάποιο από τα επόμενα. Btw αν στείλεις τη λίστα σου σε Kai και Anelis στείλτην και από εδώ. I always welcome new goodies. :3 Awsome sig is awsome. Εχασα ενα νεφρό όταν την πρόσεξα.
Mar 17 2011 21:21
Photo

Kai → Napster

9 chaps μόνο; Οι γνωστές μαζοχιστικές τάσεις. Να διαβάζεις ενώ ξέρεις ότι μπορεί και να μη βγει άλλο ch για κανα χρόνο δλδ; Βασικά πιο πολύ εντύπωση μου έκανε η κοπέλα. Κοπέλα + ουλή = cool κοπέλα; Ή μήπως μου παράφησε καλές εντυπώσεις η Tokiko; ΧD Άσχετο. Εσύ πας σε anime meetings;
Mar 17 2011 21:19
Photo

Kai → LuluChan92

A, τόσο καλά δλδ. Ρώτα και την τράπεζά σου τι παίζει, ποτέ δεν ξες. Α, έτσι. Είναι αυτό που λέμε "μια ωραία ατμόσφαιρα". XD Χαχαχαχα. Καλά κάνεις. Πλάκα-πλάκα, μόλις χθες ή προχθές έκανα twitter και από τότε δεν ξαναμπήκα :himitsu:
Mar 17 2011 21:16
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Χαχα, tadaima! Και first! :P Ναι η αλήθεια είναι πως οι λόγοι που επέστρεψα στο παλιό μου nick (κάτι αδιανόητο πριν από μερικές βδομάδες) συμπίπτουν σχεδόν αντιστρόφως με αυτούς που είχα αλλάξει... o Zoro ξαναέγινε cool στην σειρά. :kill4u: Όταν το άλλαξα είχε εξαφανιστεί πια, loser μετά loser, λίγο τον βλέπαμε, λίγο τον ακούγαμε... ευτυχώς που επανήλθαμε! Ο πιο καλός από την παρέα αυτός είναι atm! Φυσικά και επέστρεψα για την πάρτη σου :P, αν και, θα το ομολογήσω, δεν πρόκειται για καθαρή επιστροφή... θα πηγαινοέρχομαι πάλι, υπόσχομαι να ποστάρω τπτ μια στο τόσο, ωστόσο! Thanks για το set (καιρός ήταν να αλλάξω indeed) και για τις ευχές (κάλλιο αργά... :P). Epic o Usopp στην πρώτη pic btw. XD Καλώς σας (επάν)ήλθα! PS: Για να πω και το παράπονό μου τι χάλια scaredy cat πριγκίπισσα μας έδωσες ρε Oda, που μας την είχε παρουσιάσει και πιο όμορφη ever στο OPverse... :unlucky:. Τεράστια, με ούτε το μισό sex appeal και ομορφιά από Hancock/Robin (αν και cute) και annoying, να δω πως θα βελτιωθεί. Όταν άκουγα mermaid princess περίμενα κάτι τέτοιο: [SPOILER][IMG]http://imageftw.com/uploads/20110116/afeelingofheaven.jpg[/IMG] (η μπροστινή με το sakura μαλλί, το λουλούδι και τον ιππόκαμπο :moeee:... κρίμα που είναι απλώς κομπάρσα :()[/SPOILER]... όχι αυτή που μας έδωσε, να δω βελτίωση. :/
Mar 17 2011 20:51
Photo

Night Wizard Seal → Zoro

:hahaha: :hahaha: :hahaha: Ωραία υπογραφή. Btw, Zoro-sama is back. Keep it now :P
Mar 17 2011 20:48
Photo

SpeedFreak

Λοιπόν,έχω χαρούμενα νέα...Μόλις τελιώσει ο διαγωνισμός ζωγραφικής,θα σας εκθέσω κι εδώ τα σχέδια μου και τις δημιουργίες μου!
Mar 17 2011 20:30