Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamen Tantei Zura → Vagelio

Ευχαριστώ πολύ! (τι σόρρυ μωρέ :P) Χαχαχα αυτό θα ήταν το καλύτερο δώρο για γενέθλια/γιορτή :D Αν τον είχα θα στο έστελνα με πακέτο να τον βρεις πρωί πρωί έξω από την πόρτα ;) Ναι, ναι, το χαιρόμαστε ^_^ Ευχαριστώ πολύ, και σε εσένα το ίδιο εύχομαι! Καλά μωρέ, βαρεμάρα κακό xD Εσύ;
Mar 27 2011 00:17
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Μόνο 1 θα σε πω: o Tenshi μας έκανε yakuman όλα 1-9, wind, dragons. Do you believe it!? Έχω και φώτο, περίμενε να της περάσω και δες τες στα VM του Tenshi.
Mar 27 2011 00:13
Photo

Vagelio → Kamen Tantei Zura

Χρονια πολλα και σε 'σενα vage-chan!:ureshii: (sorry που αργησα να απαντησω, περασα τη γιορτη μου στο σπιτι της κολλητης). Αχ, μακαρι να βγει αληθινο αυτο που λες και να βρω κανενα nekobishie εξω απο την πορτα μου αυριο XD. Αντε βρε, να χαιρεσαι το θεϊκο αυτο ονομα και οτι επιθξυμεις να γινει πραγματικοτητα συντομα :D. Πως τα πας btw? Καλα?
Mar 27 2011 00:06
Photo

DarkElf → Gomu Gomu No Mi

"θα δείξει...κάποτε.." Κατάλαβα.Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθεις.Ντροπή σου!Αυτό έχω να πω μόνο.
Mar 26 2011 23:52
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Πως πήγε απόψε; Τους μάδησες κι αυτούς σαν κι εμένα; :hihi2:
Mar 26 2011 23:38
Photo

Gomu Gomu No Mi → DarkElf

Γυρίζω αύριο Πάτρα. Άσε σχολή δεν πατάω καθόλου μιλάμε. Με έχει πιάσει η βαρεμάρα. Αλλά πρέπει να δούμε τίποτα.Θα δείξει, μπορεί να ανέβω κάποτε.
Mar 26 2011 23:25
Photo

zoro77 → Robin-Chwan

για αλλη μια φορα το σετακι που μου προτεινες εσκισε.. Δεν βαθμολογηθηκε ακομα βεβαια, αλλα ήδη εχω δεχτει 2 καλα σχολια!
Mar 26 2011 22:58
Photo

zoro77 → didimakia

μολις το τελειωσω θα σου πω εντυπωσεις:)
Mar 26 2011 22:38
Photo

Kamen Tantei Zura → Napster

Γενικά είναι όλα θεικά :hahaha: Αν κάτσεις να τα δεις, θα λιώσεις από το γέλιο. Δεν έχει σχέση, έχεις δει το anime! Κάτι είναι και αυτό. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου άρεσε ο Masamune από το Sengoku Basara. Ή όχι; Μικρό παιδάκι :P Ντάξει, μικρό παιδάκι δεν το λες. Παιδί ναι :P Από εσένα το κόλλησε αυτό το ομαγκαντ η αδερφή μου; :hahaha: ΟΜΑΓΚΑΑΑΑΝΤ
Mar 26 2011 20:33
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Oh-Hb-KJsPs[/youtube]
Mar 26 2011 20:22
Photo

didimakia → zoro77

Εχεις πολλα να δεις :P
Mar 26 2011 20:18
Photo

Kamen Tantei Zura → Kenny

Πάλι 2 μείνανε στο character reference :hahaha: Επίσης, ευχαριστώ πολύ για εχθές για τα χρόνια πολλά :3
Mar 26 2011 20:03
Photo

Sabaku316 → 6Greed9

Βασικα στο Φairy Tail λατρευω το γεγονος ότι οι μάχες δεν κρατάνε πάνω απο ένα επεισόδιο. Εκεί το παραδέχομαι γιατί σπάζαζομαι με τις μεγάλες αναμονές...Code Geass επικό πάντως.
Mar 26 2011 18:58
Photo

Jorg → Mad_Hatter

Thankies. :)
Mar 26 2011 17:58
Photo

Zentsugi → didimakia

Το One Piece θα συμφωνουσα μαζι σου οτι εχει δραματικες σκηνες απο αποψη παρελθοντων των χαρακτηρων αλλα θα το εκανα 1 η 2 χρονια πριν. Πλεον δεν μου φαινεται τοσο δραματικο το οτι πεθανε η παιδικη φιλη του Zoro ή το οτι κυνηγουσαν την Robin απο μικρο παιδι. Ισως να φταιει το οτι εχω δει πολλα περισσοτερα anime πλεον απ' οτι οσα ειχα δει τοτε και μου φαινεται κοινοτοπο. Αλλα μπορω να σου πω οτι ενα απο τα "λαθη" του One Piece ηταν το οτι δεν συμβαδιζε το ιδιο το manga/anime με την παροδο του χρονου με την πραγματικη ηλικια των fans. Δηλαδη αν καποιος το αρχισε στα 15 τωρα ειναι περιπου 28. Σε αντιθεση με το Naruto που το επιδιωξε με το time skip. Κατι ακομα, νομιζω οτι το One Piece αδυνατει να περασει δραματικα μηνυματα στο κοινο, γιατι συγκριτικα με το Naruto (παραδειγμα φερνω) το οποιο τα καταφερνει πολυ καλυτερα, γιατι εχει επικεντρωθει στα εσωτερικα δειληματα και συγκρουσεις μεταξυ των ιδεων των χαρακτηρων. Ενω το One Piece γενικοτερα εχει μια πιο ευθημη ατμοσφαιρα. Απο αποψη κωμωδιας πχ. ειναι κλασης ανωτερο απο το Bleach η το Naruto.
Mar 26 2011 17:42