Jump to content

Community Status Updates

Photo

Six Winged Angel → Johnyman

Έπος signature φίλε μου! Thumbs up!
Mar 26 2011 14:12
Photo

Fallen_Mpougatsa → Tenshi

No worries, του έστειλα μήνυμα...απλώς δεν έχει απαντήσει ακόμα! xD
Mar 26 2011 14:01
Photo

zoro77 → matassos

για να μη σπαμαρουμε την τρυπα απλα πιστευω στο θεμα ''να τους μοιασουμε'' δεν εχουμε καταλαβει οτι και αυτοι οι ανθρωποι ηταν σαν εμας. Καθημερινοι. Και οταν λεω αυτο δεν εννοω να παμε σε πολεμο αφου δεν εχουμε. Μακαρι να μην μας ζητηθει ποτε. Μπορουμε ομως να τους μοιασουμε ως προς το σεβασμο προς την πατριδα. Δηλαδη να μα στε σωστοι στη δουλεια μας, στους γυρω μας και αν θελουμε κανουμε μια καλη οικογενεια. Και αυτο προσφορα το θεωρω. Ή εμεις που ειμαστε ακομα σε σχολεια ή σε σχολες να μην καταστρεφουμε αυτα που μας παρεχονται(οσα ειναι αυτα..) Αλλα οπως το ειπες . Οι λεξεις σαν την τιμη δεν προσδιοριζονται ευκολα.
Mar 26 2011 13:57
Photo

BoredForLife → zoro77

φχαριστώ :P είπα να να τα κόψω λίγο έτσι για αλλαγή αλλά θα τα ξαναφήσω να μακρύνουν , μου άρεσαν πιο πολύ :P
Mar 26 2011 13:56
Photo

Mad_Hatteriristella

Dear παίζει να μου κάνεις transparent άλλο ένα avatar? [SPOILER] [IMG]http://i51.tinypic.com/ipmulv.jpg[/IMG] [/SPOILER] Ξύπνισα με διάθεση για αλλάγη σήμερα :)
Mar 26 2011 13:43
Photo

Tenshi → Fallen_Mpougatsa

εεεεε , δεν ξέρω ακόμα. Νόμιζα είχατε μιλήσει.
Mar 26 2011 13:26
Photo

BoredForLife → TheChoSenOnE

Τωρα που το ξαναρχισα γιατι το είχα σταματήσει και το έχασα είμαι στην μαχη με τους Behemoth :P
Mar 26 2011 13:26
Photo

Fallen_Mpougatsa → Tenshi

Σημερα? Όχι! Τι ώρα?
Mar 26 2011 13:23
Photo

Tenshi → Fallen_Mpougatsa

Καλημέρα! Σου είπε ο Kenny για σήμερα? Θα μπορέσεις? Επειδή δεν ξέρω για πόσο θα έχω ιντερνετ μιλήστε αν είναι και στείλτε μου sms στο κιν για να ξέρω.
Mar 26 2011 12:47
Photo

6Greed9 → Sabaku316

δεν το εχω δει το code geass αλλα εχω ακουσει καλα λογια. τα υπολοιπα μεγαλα shonen τα εχω παρατησει προς το παρον καθως βαρεθηκα αρκετα,ειδικα bleach που το ****** και ψοφησε. one piece ομως σταθερη αξια και γενικα το θεωρω απο τα πιο ιδιαιτερα και αξιολογα πραγματα που εχω διαβασει,λατρεια. fairy tail καλο,αλλα προς το παρον τπτ το ιδιαιτερο...
Mar 26 2011 11:30
Photo

Darthnicolas → Hellraider

Kαι καλά είσαι με 2-3 games...Εγώ έχω να παίξω 32 giga,και δεν ξέρω αν και πότε...
Mar 26 2011 08:19
Photo

BoredForLife → zoro77

Φοβερό το avatar και η sig :riiight:
Mar 26 2011 07:23
Photo

BoredForLife → TheChoSenOnE

To εχω αρχίσει εδω και καιρό ρε :P
Mar 26 2011 06:58
Photo

Gilmaru → iamthe earth

χα σε πέτυχα σκουλικιιιιιιι
Mar 26 2011 04:41
Photo

mono → Wild Monkey

Δικηγόρος (έστω wannabe) και καλό παιδί? Division by zero D: Αλλά μιας και είσαι και σύντροφος εκτός από συνάδελφος θα σε κάνω... PS. Λόμπυ αριστερών δικηγόρων στο anime.gr...Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα :hahaha:
Mar 26 2011 03:34