Community Status Updates
Hellraider → Botsun
Έχεις γαμάτο avatar.Ποτέ δεν θα μπορούσα να αναφέρω για σένα κάτι αρνητικό.:P
Mar 29 2011 00:02
Botsun → Hellraider
[QUOTE]Αυτήν την επιλεκτικότητα στο τι είναι αστείο και τι προσβλητικό και γενικά στο τι μας θίγει και τι όχι ειλικρινά μόνο στο anime.gr την έχω δει.[/QUOTE]
Αυτό αναφέρεται,στο ποστ του atridis ή στο δικό μου ;
Γιατί μπερδεύτηκα :P
Mar 28 2011 23:22
Serestrum → Anelis
[IMG]http://img3.visualizeus.com/thumbs/09/01/03/dinosaur,funny,jesus,raptor,religion-474bf4af95e64b765eb55496180f5cb6_h.jpg[/IMG]
Mar 28 2011 22:32
Anelis → Serestrum
[IMG]http://img.slidetoplay.com/screenshots/cartoon-wars-2-heroes_3.jpg[/IMG]
Mar 28 2011 22:30
Kai → Jorg
:hahaha: It's ok, θα ωριμάσει με 'ω, τι γαμάτο chapter' 'ω, τι κουλ που ήταν ο ταδε χαρακτήρας' για να γίνει πιο fun και μετά θα το ξεσκίσουμε!
Mar 28 2011 22:15
Jorg → Kai
Afterschool Charisma κατεβαίνει.
Thread done. Πρώτο anime/manga related thread για εμένα στο forum. Oh and guess what. Το άνοιξα πριν το αρχίσεις. :hahaha:
Mar 28 2011 22:09
Kai → iristella
:hahaha: LOL
Ήθελα να βγάλω ακόμα 2, αλλά πέσαν οι μπαταρίες. Για κακή σου τύχη ήταν τα μόνα που έχουν βγάλει ΜΟΝΟ 1 chapter ως τώρα. Θα τα αφήσω για άλλη φορά. :tensai: Σκέφτομαι να το επαναλάβω με mix.
Προσωπικά δε με χαλάει να βλέπω καθόλου νέα manga threads στο forum, νιώθω πως υπάρχει νόημα που μπαίνω!
Mar 28 2011 21:51
Kai → Kenny
:hahaha: Η οποία θα σβήσει για σήμερα. Πέσαν οι μπαταρίες και θα με βαρεθούνε κιολας. Σκέφτομαι να το επαναλάβω την άλλη βδομάδα. Είναι μέχρι να μου τελειώσουν τα manga που διαβάζω/δεν κάνουν update 1 φορά στα 2 χρόνια και πιστεύω ότι αξίζουν thread.
Κατά τα άλλα, κι ένας να γράψει μέσα, άξιζε το άνοιγμα :ureshii:
:himitsu: Πότε θα ανοίξεις thread για Sket Dance είπες;
Mar 28 2011 21:47
iristella → Kai
Αυτό δεν είναι απλά επίθεση καλό μου. Η απόβαση της Νορμανδίας (η slice of life manga έκδοση) στο .aΝiMe//gr είναι. Όχι ότι μας χαλάει βέβαια. Βάλε εσύ τα slice of life σου, να βάλω εγώ τα fantasy, supernatural horror να ισορροπούμε. XD Βέβαια θα με κάνεις να μην βγώ για κανά δυο τρεις μέρες μέχρι να τα διαβάσω όλα αυτά.
Mar 28 2011 21:45
Anelis → Atridis
Ηρέμησε man. Προφανέστατα ούτε εγώ ούτε ο Serestrum μιλάμε σοβαρά και απαντήσαμε χιουμοριστικά για να το καταλάβεις και εσύ. Κανείς δεν προσπάθησε να το παίξει έξυπνος or whatever, δεν είναι ανάγκη να κάθεσαι να θυμώνεις......
Mar 28 2011 21:38
Kai → Jorg
:hahaha: To καλό που στο θέλω να διαβάσεις κάποια αυτά. Τι τα ανοίγω; Άντε να σε βλέπω να πιάνεις τουλάχιστον Afterschool Charisma και Zetsuen no Tempest.
Btw; Έχω την εντύπωση ότι το manga του Pandora Hearts δεν έχει manga thread. Διαφορετικά πρέπει να βάλω γυαλιά. Το καλό που σου θέλω, αν δεν έχει να το ανοίξεις όοοταν θα το αρχίσω (ακόμα να τελειώσω με το Gamaran) και θα κοντεύω να φτάσω up-to-date.
Mar 28 2011 21:16
Jorg → Kai
Just leaving it here.
Don't mind me. :)
[spoiler][IMG]http://i920.photobucket.com/albums/ad42/Gyoru/Screenshot2011-03-28at94525PM.png[/IMG][/spoiler]
Mar 28 2011 21:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed