Jump to content

Community Status Updates

Photo

EriUri → red pyramid

Thanks! Απο 'δω και στο εξής, yoroshiku~!
Apr 17 2011 13:26
Photo

Kai → Jorg

Ε, ναι. Δεν μπορώ να πω. Κι εγώ τη θέλω τη δόση μου κάθε βδομάδα παρόλο που εντάξει σε κάποια πράγματα το χάνει άσχημα το παιχνίδι. Βασικά, καλό το Arc με τον Nanamine, χρειάζοταν κάτι τέτοιο αλλά από εδώ και πέρα πρέπει να βρει τη ροή του. Μου έκανε εντύπωση που ξεκίνησε με τέτοιο slice-of-life. I mean, Nakai was lame as he was, με κάθε chapter΄γίνεται χειρότερος. Από την άλλη, δεν σημαίνει ότι κάποιος δε θα ξέπεφτε τόσο πολύ, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πού το πάει. Να δεις που θα μας το γυρίσει στο τέλος σε 'ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα' με το θέμα του. Δεν μπορώ να πω ότι θέλω να τελειώσει σύντομα επίσης γιατί κάποιους χαρακτήρες ελπίζω να τους δούμε λίγο περισσότερο πριν κλείσει. Ε, φαντάσου Bakuman με τον Mashiro να μεγαλώνει, να παντρευέται να κάνει παιδιά, να προσπαθεί να λύσει τα οικογενειακά του. LOL.
Apr 17 2011 13:20
Photo

Jorg → Kai

[quote]Gossipman[/quote] :hahaha: So true! Καλά γκομενικά, σχήμα λόγου. Απλά μην το θάβουμε μόνο (says the man who has bakuman in his top 10, not my fault, haven't read many manga :P). Αν και συνεχίζω να το βρίσκω διασκεδαστικό. Όμως έχει χάσει τον σκοπό του ρε γμτ...
Apr 17 2011 13:04
Photo

Kai → Jorg

[QUOTE=Jorg;490423]Ασχολούμαστε με τα γκομενικά του Nakai και Hiramaru vs Nakai... WTF???[/QUOTE] :hahaha: LOOOOL. [s]Bakuman[/s]Gossipman - fixed Na EIXE και γκομενικά, καλά θα ήταν.
Apr 17 2011 12:50
Photo

shit shit no mi

ναι ρε αφου(μεταξυ μας) ο gol d roger πιστευω τετοιο φρουτο ειχε....δεν μπορει να σε ακουμπησει κανεις ροτζερ....ειχε πει ενας,δεν θυμαμαι ποιος.γιατι?γιατι ειχε θα λεγα εχει ενα ιδιοτυπο logia,αυτο του σκατου!!!ακομα και το βασιλικο χακι δεν εχει τη δυναμη του σκατου,ασε που βρομαει και απο χιλιομετρα μακρια.και δεν λεγοταν πιστευω κατ εμε gol.d.roger αλλα kolo roger
Apr 17 2011 12:49
Photo

Napster → Kai

Oh well, νομιζω πως εδω εχεις δικιο. Kaiji did his best, but he sucks! Δεν πρεπει να κανει τετοια πραγματα. Ας τον αφησουν να κλαιει μονο, σε αυτο OK θα σε πω, ειναι καλος. xD Jajaja, η αληθεια ειναι οτι ΞΕΡΩ τι θα δω, απλα το βλεπω απο περιεργεια. I lol'ed!:hahaha: Αχχχ τετοια posts μου αρεσουν. "Βγηκε καινουργιο chap", "Θα το δοκιμασω", "Ωραιο chapter". xD Ετσι ακριβως κανω, βλεπω πως υπαρχει comment στο profile μου, μπαινω και βλεπω τα βιντεακια σου.:terror2:
Apr 17 2011 12:20
Photo

red pyramid → EriUri

Welcome to the forum
Apr 17 2011 12:17
Photo

Lucy Heartfilia → EriUri

Nice! ^^ οκ ναι αυτό εννοείται! :D
Apr 17 2011 11:08
Photo

Kai → Napster

:hahaha: Μα φυσικά και ναι! Αφού ρίχνω γέλιο! Και λίγα λόγια για το manly dance του Kaiji! Kaiji-kun did his best, θέλεις να βάλει τα κλάμματα τώρα; *pats Kaiji* Κατά βάθος (πολύ βάθος) σ' αρέσουν κι εσένα, αλλιώς δε θα έκανες το κλικ που θα σε οδηγούσε στο βασανιστήριο. Πλέον, αρχίζω να πιστεύω ότι το 75% των χρηστών του forum είναι μαζοχιστές κατά βάθος. :drink: Έχω ακόμα δρόμο μέχρι τότε. Αλλά είναι να μη σου βγει το όνομα. Κάποια στιγμή θα φτάσω και σε επίπεδα "this chapter was cool, the end". Nahhh, that's not gonna happen. Μια δυο σειρές παραπάνω θα τις γράφω. :hahaha: Σε φαντάζομαι με το που βλέπεις ποσταρισμένο βιντεάκι σε φάση ":nanana: ΟΧΙ ΠΑΛΙ". Θα σου αφήσει ψυχολογικά.
Apr 17 2011 10:30
Photo

Napster → Kai

Κουλουρακια εσυ? ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ εγω! xD Ναι, ναι. Θες να λεγεσαι και spammer! Ουστ!!! xD Ααα για σε παρακαλω. Πες μου οτι σου αρεσουν αυτα που postαρεις :terror2: ή απλα το κανεις για να με spamαρεις?...Μα φυσικα, οσο manly ειναι τα δακρυα του Kaiji αλλο τοσο manly ειναι ο χορος.:hahaha: Θα σε βλεπουν και θα λενε "T3h spammah iz back!" Κρυφτειτε! Εμ φυσικα δεν ειναι τυχαιο και το ονομα του. Τυφλα να 'χει ο manga-ka του δηλαδη...:hahaha: *Spam comment. Damn! Νομιζα πως δεν θα το διαβαζες...:stubborn: Κανε με spam, μονο ΜΗΝ βαζεις αυτα τα βιντεακια. xD
Apr 17 2011 09:59
Photo

EriUri → Lucy Heartfilia

ΜΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! Γίνεται να λείψω εγώ από meeting; (οταν βέβαια δεν έχω σχολείο...)
Apr 16 2011 23:15
Photo

didimakia → FallenSpiritGR

Αξιζει ναι. Εμενα μ'αρεσει πολυ. Η ιστορια εχει να κανει με ενα σχολειο απο εξορκιστες (αλλα δεν εχει πολυ dark theme) και διαβολους. Δεν σου λεω παραπανω γτ ειναι μικροspoilers ;) Check it out
Apr 16 2011 22:37
Photo

Lucy Heartfilia → EriUri

*0* Καλώς τον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλώς όρισες!!! :D βλέπω κράτησες την υπόσχεσή σου!!!! :) να έρθεις και στο επόμενο meeting!! ^^
Apr 16 2011 22:17
Photo

FallenSpiritGR → didimakia

αξίζει να το αρχίσω το διάβασμα?? και ποια είναι η πλοκή του??
Apr 16 2011 21:20
Photo

mono → mizuki

Λίγο καθυστερημένα friend request και από μένα :P Το anime που σου έλεγα να τσεκάρεις είναι το hanasaku iroha. Είναι στο δεύτερο επισόδειο τώρα οπότε μπορείς να το παρακολουθείς άνετα...Τί είναι ένα επισοδειάκι τη βδομάδα XD
Apr 16 2011 19:00