Community Status Updates
Kai → Kenny
Ε, ναι. Δεν είναι ότι δεν το είχα σκεφτεί [I]καθόλου[/I]. Ήθελα να δω αν μπορούσες να καταλάβεις τι σκεφτόμουνα να πω. :himitsu: Μα ναι σου λέω, ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα.
Το Ousama, δεν ξέρω αν ήταν επειδή το περίμενα πολύ και το είχα ωραιοποιήσει χωρίς να το διαβάσω, αλλά με απογοήτευσε κάπως σας πρώτο chapter, όχι το σχέδιο. Αντίθετα το Ouroboros που το πέτυχα στην τύχη, μου άρεσε πολύ. Also, μιας και δεν έχεις πρόβλημα με σειρές που έχουν 1-2 chapter τσέκαρε και το Agrippa, αν δεν το έχεις υπόψιν σου ήδη, ή το Kangoku Gakuen. Γενικά τις προτιμώ μιας και όταν μία έχει αρκετά chapters και δεν με τραβά ιδιαίτερα να την αρχίσω/δεν έχω όρεξη δύσκολα την πιάνω.
:tensai: Να μου δώσεις καμιά μέρα νέους τίτλους να φορτώσω τη λίστα. Αν έχουν και λίγα chapters θα τα ξεκινήσω και πιο εύκολα
Apr 17 2011 22:58
Kenny → Kai
Να προσθέσω και κάτι άσχετο... ξεκίνησα Ouroboros και Ousama Game, πολλά υποσχόμενα και τα δύο! Thanks for the heads up.
Apr 17 2011 17:47
Kenny → Kai
Θα μπορούσες να πεις "Εγώ έχω τα μάτια μου 14, και είναι όλα στραμμένα πάνω σου :kakaka:". That was a lost come-back opportunity.
Δεν πειράζει, next time. :mafia:
Apr 17 2011 17:37
Kai → Kenny
:terror2: Τι; And here I can't make a come-back with something clever.
Spynny-senpai, your spying techniques are beyond my reach, I'll get stronger and come back.
[SIZE=1]Though I have 4 eyes too, muahahahaha[/SIZE]
Apr 17 2011 17:30
Kai → Napster
Μα τι άλλο χρειάζεσαι; Ήταν καλό, τι άλλο θέλεις; Τώρα γιατί του άρεσε κλπ., τα ευκόλως εννούμενα παραλείπονται.
Α, ναι. Posts RSS, best posts eva. Μαζί με link και (!), για να το προσέξεις. Κάποιοι είμαστε και λίγο στραβοί. I mean, σε βγάζουν και από τον κόπο βρε παιδί μου ΌΤΑΝ δεν έχεις δει ήδη ότι έχει βγει το chapter. I'm lovin' it. Αυτά και την Lacta.
Apr 17 2011 17:23
Napster → Kai
Το πιο ωραιο combination post ειναι:
"Θα το αρχισω και θα σας πω την γνωμη μου."
[I]Ερχεται μετα απο 20 λεπτα...[/I]
"Καλο ηταν."
Πσσσ και μετα κοιταει τα posts του σιγα-σιγα να ανεβαινουν και νιωθει τουμπανο με το post count του. Τελικα συμφωνεις μαζι μου. Αυτα ειναι τα posts που πραγματικα αξιζει να διαβαζεις, οχι εκεινα τα [I]σεντονια[/I]. Παντως εγω υποκλινομαι στα posts που βλεπω περισσοτερο στα manga topics:
"Βγηκε καινουργιο chapter, επιτελους!!!:hero:"
[SPOILER]"Φοβερο chapter.:wooi2::nod:"[/SPOILER]
Apr 17 2011 17:18
Kai → Kenny
:tensai: Big Brother το κάναμε εδώ μέσα. Spy-nny, ου δε ντρέπεσαι. :hahaha:
Apr 17 2011 17:12
Kenny → Kamen Tantei Zura
Υπάρχει και το παράλλο. :P
"Το τελείωσα. Θα 'πρεπε να είχε παραπάνω επεισόδια ρε γμτ."
Apr 17 2011 17:00
Kamen Tantei Zura → Kenny
Που να την δεις να το λέει προφορικά :hahaha:
Αλλά σε εμένα είχε πει εναλλακτικό τελευταίο ποστ.
"Το τελείωσα! Αλλά δεν μου άρεσε το τέλος"
Apr 17 2011 16:55
Kenny → Kamen Tantei Zura
Δεν υπήρχε περίπτωση να το αφήσω έτσι το συγκεκριμένο. Το είπε τόσο ωραία. :hahaha:
Apr 17 2011 16:53
Kamen Tantei Zura → Kenny
Ρε βγάζεις κουτσομπολίστικες συζητήσεις προς τα έξω -στο hall of fame συγκεκριμένα-! :hahaha:
Σα δεν ντρέπεσαι :hahaha:
Apr 17 2011 16:51
Kai → Napster
Δε φταίει το παιδί που δεν του υπέδειξε κανένας την ιδανική του δουλειά. Μοιρολογίστρα! Ξέρεις τι λεφτά θα έβγαζε αν τον πληρώνανε να κλαίει; Αδικημένο παιδί όπως και να το δεις, γι' αυτό κατέληξε στον τζόγο. Δηλαδή, μόνο και που το σκέφτομαι θέλω να βάλω τα κλάμματα, αλλά θα τον αφήσω να τα βάλει εκείνος για εμένα.
Α, εμένα μου αρέσουν τα combo posts.
"Σκέφτομαι να το αρχίσω"
"Σήμερα θα το αρχίσω"
"Σήμερα είδα το πρώτο επεισόδιο, θα συνεχίσω και με τα επόμενα"
"Είδα τα 3 πρώτα και συνεχίζω, νομίζω θα μου αρέσει"
"Σήμερα έφτασα στο 15 και μου φαίνεται καλό"
"Μου μένουν 3 επεισόδια μέχρι το τέλος, πολύ καλό ως τώρα!"
"Το τελείωσα! Μου άρεσε πάρα πολύ, φοβερό anime!"
Δηλαδή, αυτά τα posts σε ταξιδεύουν. Κάνεις μαζί με τον anime fan μια διαδρομή από την αρχή της προσπάθειάς του να δει μια σειρά και αυτή η διαδρομή, με μια αρχή, μέση και τέλος και σε κάπου 6-7 posts φτάνει και κλείνει όλη αυτή την υπέροχη μαγεία με ένα 'Φοβερό! Τα έσπασε! Μου άρεσε πάρα πολύ". Μέσα από αυτό νιώθεις κι εσύ όλον αυτόν τον ενθουσιασμό του θεατή για την σειρά που τελείωσε και... Τοο bad for you, ποτέ δε θα μάθεις τι ακριβώς του άρεσε και τι όχι.
Apr 17 2011 13:28

This status update has reached the maximum number of replies allowed