Community Status Updates
D.Dragon → Warchief
Εεεεε...μιλούσα για κάποια στα οποία είδα posts σου, δεν τα ακολουθώ όλα βέβαια, άρα μάλλον έχεις δίκιο..
Apr 18 2011 09:44
Casshern → Mad_Hatter
Nαι ρε φιλε, ενταξει, περιπου 2 χρονια ειχα να μπω, σιγα το πραγμα. Λολ.
Στειλε ρε τρελε, το msn s σε πριβατε message. Παιζει να κανω καινουργιο λογαριασμο. Και αν ειναι να τα πουμε, πιο καλα, απο εκει ρε φιλαρακι.
Apr 18 2011 03:08
Mad_Hatter → Casshern
Έλα ρε συ πως πάει?Κάτι χρόνια είχαμε να ακούσουμε από εσένα!
Ναι πάει κάνας χρόνος που άλλαξα το name
Κατά τα άλλα τα ίδια όπως τα ήξερες xd
Apr 18 2011 03:02
Mad_Hatter → Warchief
Βασικά δεν έχω παίξει το 3, ήμουν έτοιμος να πάρω την psp version του αλλά κάτι έτυχε τότε και αναβλήθηκε :(
Παραδόξως, χωρίς καν να το έχω παίξει έχω μαζέψει αρκετά fanarts για αυτό xd
Γενικά μόνο Revelations και Innocent Sin έχω παίξει από persona, και όπου νάνε με βλέπω να αρχίζω Eternal punishment.Έχω και στο υπόψιν μου να ασχοληθώ και με Shin Megami Tensei.
Γενικά και εγώ ανυσηχώ για τη μεταφορά του P4A, αλλά μεχρι στιγμής έχω καλές εμπειρίες από μεταφορές παιχνιδιών σε anime/manga, example του Suikoden 3 που αν και είναι το πιο παλούκι στη μεταφορά (λόγο 108 playable χαρακτήρων) έγινε αρκετά συμπαθητική δουλειά, αν και έλοιπαν μερικές ωραίες σκηνές.
Apr 18 2011 01:40
Warchief → Mad_Hatter
heh, εγώ πέρυσι που έπαιζα το p4 (τέτοιος καιρός πρέπει να ήτανε κιόλας) δεν είχα καμία έγνοια απολύτως και το απόλαυσα full. επίσης, το ps2 μου που μετρούσε 6-7 χρόνια και ήδη υπολειτουργούσε, χάλασε ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΟ DUNGEON. οπότε αγόρασα καινούριο αμέσως. money well spent.
εγώ φοβάμαι μην κάτι δεν πάει καλά στο anime... η ακόμα και τέλειο να είναι, το παίχνιδι είναι άλλη φάση. το ξέρεις και ο ίδιος αφού έχεις πάιξει το 3. γαμώτο, είναι δύσκολη επιλογή :P
έβλεπα διάφορα video από το persona 3 στον pcsx2 στο youtube παλιά και έτρεχε τέλεια πάντως. γενικά θέλει λίγο ψάξιμο με τα settings μόνο.
δεν έχω παίξει τα πρώτα persona, I plan to (κάποτε..) αλλά αγαπάω devil survivor και strange journey για ds. θα έλεγα ότι αγαπάω και το nocturne... αλλά στην πραγματικότητα το φοβάμαι. είναι Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Apr 18 2011 01:21
Mad_Hatter → Warchief
Τα ίδια μου λέει και ο Hanzo για την αγορά του PS2 :hahaha:
Δεν αντιλέγω, πιθανότατα θα αξίζει τα λεφτά του και θα το σκεφτόμουν, αλλά είναι η γαμοεξεταστική τώρα και οποιαδήποτε τέτοια κίνηση θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για τη συνέχεια της ακαδημαϊκής μου Καριέρας xd
Θα το σκεφτόμουν για μετά το καλοκαίρι, αλλά ίσως είναι καλύτερα να το δω σε anime πρώτα, ξέρεις υπερβολικά σπάνια βγαίνει anime ongoing που πραγματικά να με τρελάνει και να περιμένω πως και πως το επόμενο επισόδιο, και το P4A, έχει όλλα τα φόντα να γίνει ένα τέτοιο xd
Τώρα για ps2 emulator δε δοκίμασα ποτέ να βάλω γιατί μου είχαν πει έχει αρκετά προβλήματα με bugs σε αρκετά παιχνίδια κλπ
Πέρα από αυτό μου είχε καρφωθεί και η ιδέα να αρχίσω τα persona από την αρχή, και για αυτό έφαγα στη μάπα και το Κακό persona:revelations.Thank god βέβαια ήρθε μετά το υπερτέλειο Innocent Sin Και με αποζημείωσε για κάθε λεπτό και παραπάνω :)
Apr 18 2011 01:10
Warchief → D.Dragon
μπα, αν προσέξεις έχω ποστάρει σχεδόν σε όλα τα καινούρια και τα περισσότερα μου άρεσαν.
Apr 18 2011 00:58
Warchief → Mad_Hatter
γιατί δεν παίζεις το p4 σε emulator; και βασικά γιατί δεν αγοράζεις ένα ps2 να τελειώνεις, τα αξίζει τα λέφτα του ακόμα και τώρα 100% :P
Apr 18 2011 00:57
matassos → Giorgosdbz
τι ανεπιθυμητος μωρε...
κοιτα ουτος η αλλος στα ανιμε θρεντ ποσταρουν πολοι λιγοι.. ειναι γεγονος αυτο.. εχουν υποθει πολα πραγματα και πολοι εχουν τη λογικη οτι αν δεν εχουν να πουν κατι διαφορετικο δεν αξιζει να γραψουν. μν ξεχναμε ομως οτι βρησκομαστε σε ενα ανιμε φορουμ..
υπαρχουν ορισμενοι αρκετα ψαγμενοι που οντος μπορουν να στην πουν αμα δεν ποσταρεις σοβαρα, οπωτε αμα σε ενοχλει τοσο φροντισε να κανεις μετρημενα ποστ με επιχειρηματα (δεν μιλαω για τα σουνενοθρεντ που γινετε χαμος) ετσι δεν δινεις δικαιωματα και πιανεις και συζητηση.
ε και στην τελικη αμα παει να στο παιξει καποιος ο αλλος πας με τα νερα του, δεν υπαρχει ρανκ για το ποιος ειναι πιο κουλ
btw οταν φτιαχνεις ενα θρεντ γενικης συζητησης δεν σημαινει οτι εισαι και υπευθυνος γι αυτο, αυτη τη δουλεια την κανουν οι mod. το λεω αυτο γιατι στο θρεντ για το χιπ χοπ εχεις μια λιγο ¨ρυθμιστικη" συμπεριφορα :P
Apr 18 2011 00:56
Kenny → Serestrum
[url]http://www.giantbomb.com/giant-bomb-valve/17-4014/[/url]
Δεν ξέρω αν το έχεις δει ήδη, I just thought I'd share... ^^
Apr 18 2011 00:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed