Community Status Updates
BoredForLife → Omoikane
το "κατι" and weak....αυτό που μαλώνει αυτός με την γυναίκα του :P
ντάξει βασικά κάποιος (όπως εγώ) μπορεί να μην καταλάβει απο που είναι
Apr 18 2011 22:19
Anelis → Kenny
[IMG]http://chzsomuchpun.files.wordpress.com/2011/04/e80b7b82-7352-429b-806a-45daec936010.jpg[/IMG]
Ρε έχω πεθάνει στο γέλιο απλά.
Η καλύτερη εικόνα της μέρας!
Apr 18 2011 21:21
FallenSpiritGR → papp0us
μαν παιζη να βρεθούμε κάπου ηράκλειο να ανταλλάξουμε σειρές που δεν έχει ο ένας να της δώσουμε στον άλλων??
έχω πήξη να βρω κατή σειρές και καμιά τύχη και θυμάμαι ότι της είχες.......
Apr 18 2011 21:03
BoredForLife → Omoikane
μόλις τελίωσα το shattered memories..... πολύ ωραίο! και επιτέλους κατάλαβα τί είναι η signature σου :P
Apr 18 2011 20:59
Casshern → kelborn3
Nαι ρε μλκ, πολυ καιρο εχουμε να τα πουμε. Ολα καλα ρε bro, σπουδες, βολτες κτλ.
Ετοιμαζεσαι για στρατο? Τι εγιναι με τις σπουδες? Τελειωσες η χρωστας τιποτα ακομη?
Apr 18 2011 19:08
Maya-chan → John Crabs
Hey, Jonny! Αν έχεις καμιά απορία/θες καμιά βοήθεια στείλε μήνυμα. :)
Apr 18 2011 17:29
YuukiCross → shinigami94
Εγώ ευχαριστώ για την βοήθεια που μου παρέχεις :) Να'σαι καλά!
Apr 18 2011 16:54
Napster → Kai
Yeap, μα ετσι πρεπει. Τωρα να μας πει γιατι του αρεσε κτλ ειναι απλα fillers.
Το πιο ωραιο ειναι το combo-chain οταν μπαινεις σε ενα section (anime/manga/games) και βλεπεις σε ολα τα topics να εχει κανει post ενα συγκεκριμενο ατομο και να σου λεει σε ολα "Καλο ηταν", "Θα το αρχισω" κτλ. Και το καλυτερο facepalm ερχεται οταν καταλαθος κανει post ενω δεν το εχει δει καν ή δεν εχει αρχισει καν η σειρα.
Μμμμ....τι να σου πω. Εγω μονο με λαμπαδες ασχολουμε. Παντως απο την αρχη της χρονιας το ειπα πως αυτη η χρονια θα ειναι awesome. Kenshin-sama iz back!
Apr 18 2011 16:37
Kai → Napster
[URL]http://www.animenewsnetwork.com/news/2011-04-18/new-rurouni-kenshin-anime-green-lit[/URL]
Ρε, συ! Πες μου τι στο καλό κάνεις! Δεν μπορεί να ειναι μόνο η λαμπάδες! Άρχισε να βρομάει η δουλειά!
Apr 18 2011 12:59
matassos → Giorgosdbz
ε ξερω γω αυτη την εντυπωση μου ψιλοδινεις :P ναι, εχω το pc για να ακουω μουσικη και καθε ωρα τσεκαρω fb-anime.gr xD χθες απο τις 6 μεχρι τις 2 καθομουν στο γραφειο για φυσικη, αν δεν χαζεψεις και λιγο δεν την παλευεις xD
Apr 18 2011 12:18
kelborn3 → Casshern
Που εισαι εσυ χαμενος ρε μλκ? Χρονια και ζαμανια. Με πετυχες σε ασχημη περιοδο πανω στη φαση που ετοιμαζομαι να παω για φανταρος.Εσυ πως τα περνας ολα καλα?
Apr 18 2011 11:32
Giorgosdbz → matassos
Με ψιλοπείθεις..:P Θα γίνει blackholistas και γω:P Άσχετο αλλά γράφεις πανελλήνιες και μπαίνεις pc? :O ΧD...Θα ακολουθήσω τις συμβουλές...Για το thread του ελληνικού χιπ-χοπ τι εννοείς ρε?
Apr 18 2011 10:24

This status update has reached the maximum number of replies allowed