Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kaidou → Wild Monkey

Οσο και να λεμε οτι το one piece δεν ειναι παιδικο δεν ισχυει.Εχει μια δοση παιδικοτητας αλλα οχι με την εννοια να καθονται τα παιδακια καθε πρωι να βλεπουν Ντορα η μικρη εξερευνητρια,Bob σφουγκαρακης και one piece,αλλα με την εννοια οτι το one piece ειναι γι'αυτους που εχουν μεγαλωσει αλλα στη ψυχη τους ειναι ακομι παιδια.Και αυτο ισχυει για ολα τα anime.Που θελω να καταληξω;Οτι το Lord of the rings ειναι ενα λογοτεχνικο αριστουργιμα,οπως ειπες,που εχει [B]κυριως [/B]ενα πιο μεγαλο ηλικιακα κοινο και ενα πιο σοβαρο υφος.To one piece ειναι πιο χιουμοριστικο και πιο αναλαφρο απο το δευτερο.Το ενα ειναι λογοτεχνημα και το αλλο ενα πολυ καλο manga.Δεν γινεται συγρκιση ως προς το πιο ειναι πιο καλο.Ειναι και τα δυο φοβερα αλλα το καθενα στο δικο του τομεα.Παντως εγω τουλαχιστον Λατρευω το One Piece. :)
May 02 2011 20:37
Photo

Night Wizard Seal → Kalamaris

Nothing mate :)
May 02 2011 20:19
Photo

Kalamaris → Night Wizard Seal

Thnx για το request senpai!!!
May 02 2011 20:06
Photo

Kai → Napster

Πόσο καιρό είπαμε ότι έχεις να δεις εφιάλτες από καμμένα βιντεάκια; Άντε, ένα απλό γιατί ξεσυνήθισες :kakaka: [CENTER][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Gq5eeAZk7gk&feature=related[/YOUTUBE][/CENTER]
May 02 2011 19:59
Photo

Wild Monkey → iristella

Μ-μα.....εγώ δεν είμαι χαφιές....
May 02 2011 19:31
Photo

Night Wizard Seal → Napster

Ναι ρε damn, είναι ωραίο κομμάτι. :P
May 02 2011 19:12
Photo

Napster → Night Wizard Seal

Hi, hi. :) Και 'γω μονο το ονομα του τραγουδιου ξερω. Ακομα το ψαχνω αλλα που θα παει... [I]Και ειναι πολυ τουμπανοτραγουδι...xD[/I]
May 02 2011 19:06
Photo

Kamen Tantei Zura → Kamui

Ok, οι πιο epic διαγωνισμοί που μπορεί να υπάρχουν! Τα σπάει ο γέρος, πραγματικά. [img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/df/Beardchampionship.jpg[/img] Μ'αρέσει που λένε και τα μεγέθη που θέλουν. Το πόσο μήκος θα έχουν τα γένια. [QUOTE]Alaskan Whaler - All beards with no moustache -Will be accepted in Norway 2011[/QUOTE] Έτσι :P Καινούρια κατηγορία. Μπορώ να πω ότι είναι~ Αυτός μαζί με άλλους δύο είναι πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες για εμένα μέσα στη σειρά. Θα τους δεις λογικά. Πρέπει να κάτσω να το δω και εγώ, είδα μόνο το 1ο επεισόδιο να δω πώς το έχουν μεταφέρει. Φαντάσου! Το κόλλημα γίνεται μεγαλύτερο. Πάντως νομίζω ότι παίζει να έχει επηρεάσεις και εμένα, τώρα όταν βλέπω γέρους τους προσέχω πολύ περισσότερο. Αν και συνήθως οι γέροι καταλήγουν να είναι πιο συμπαθείς, μυαλωμένοι κτλ κτλ έτσι και αλλιώς. Κουράγιο τότε :) Κυρίως για τις υποχρεώσεις βέβαια. Ελπίζω να κατάφερες να επανέλθεις σε ένα πρόγραμμα με τα ongoing ανιμε. Όσο για το τελευταίο, πραγματικά όμως, φαντάζεσαι όταν βγεις στη σύνταξη; Παππούς -με epic beard φυσικά- μπροστά από την οθόνη ενός υπολογιστή να βλέπει anime συνέχεια. Best grandpa ever.
May 02 2011 19:05
Photo

KaiVagelio

LoL! O Sky High είναι epic ρε συ! Δηλαδή, μόνο και που τον ακούς να μιλάει σου έρχεται να σκάσεις στα γέλια XD και ειδικά όταν λέει την catchphrase! [I]Να σε βλέπω συχνά στο thread[/I] ~(>.<)~ Ε, ναι. Όσο νά 'ναι είναι σήμα κατατεθέν τόσα χρόνια, μας ήρθε ξαφνικό. :hahaha: Κοίτα, ο Bread, φοβερό, καταπληκτικό παιδί, γεμίζει τα πρωινά τα μεσημεριανά και τα βραδινά μας, αλλά και ο Break, που ήταν η "πηγή" όλου αυτού δε θα σε απογοητεύσει. Παιδί από σπίτι. Πέρα από την πλάκα, πολύ καλός χαρακτήρας. Άρχισα το manga μετά από προτροπή του Jorg, και καλά έκανε γιατί είδα πού σταματάει το anime και θα τα έπαιζα, και το ξεκοκκάλιασα. Πολύ ενδιαφέρον, καλή πλοκή και πολλοί και καλοί χαρακτήρες, δεν ξεχνάει κανέναν. Έχει δηλαδή πολλά στοιχεία για να το αγαπήσες. Βέβαια ο Jam δεν παίζει να μην τα έχει πει αυτά αλλά +1 και από εμένα!!
May 02 2011 19:02
Photo

Kamen Tantei Zura → Napster

Haaaaaai~ :3 [SIZE="1"]Μόλις είδα το comment μου ήρθε κατευθείαν, Oyakaaaata-sama.[/SIZE]
May 02 2011 18:58
Photo

Night Wizard Seal → Napster

Hello man! :) Χρόνια Πολλά και καλά. Να σου πω. Το τραγούδι από την Ohana το βρήκες σε κανα youtube, download or something like that? Γιατί το έψαξα με τον τίτλο του, αλλά δε βρήκα κάτι...
May 02 2011 18:29
Photo

iristella → Wild Monkey

Έλα μου. Λίγο κοσμάρα τις τελευταίες μέρες οπότε άργησα να απαντήσω. Ώστε έτσι οι Otaku της Πάτρας.....και για πεςςς τι άλλο έμαθες από το Πατρινό μας παράρτημα?
May 02 2011 18:13
Photo

Black Rock → Putin

γιατι παιδεύεσαι; το ΑΙ τα κάνει όλα. Κάτσε να σου το στείλω και να δείς πόσο πιο τέλειο είναι από το ΡS
May 02 2011 18:04
Photo

Putin → Black Rock

Ερώτηση είναι αυτή; Καλύτερα να μου τό΄δινες χωρίς να έλεγες τίποτα, θα κατουρούσα τα βρακιά μου[b][i]![/i][/b] Αναμένω ξαναμμένος. Τις προάλλες έπιασα κιεγώ ένα νέο βέκτορ, αλλά το σχεδίασα διαφορετικά στο μυαλό μου απ΄την αρχή, έτσι ώστε, εφόσον όλα πάνε καλά, να συνεχίσω τη δουλειά στο ps. Άντε να διούμε.
May 02 2011 17:38
Photo

demonicMC → Wild Monkey

Γιατι είναι σαν το τυρι;
May 02 2011 17:14