Community Status Updates
Melkor → ∀Gundam
[B][YOUTUBE]vGHzA0QlyFQ[/YOUTUBE]
[SIZE=6][COLOR=Red]
KIRA~![/COLOR][/SIZE]
[/B]
May 23 2011 15:31
kelborn3 → ∀Gundam
[YOUTUBE]9U5_HWBWriQ[/YOUTUBE]
[SIZE=6][B]AFTER ALL THIS, U STILL WONT[/B] [B][COLOR=Red]LOVE[/COLOR] MACROSS TOMORROW?[/B][/SIZE]
May 23 2011 15:29
kelborn3 → ∀Gundam
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yY2jwnDyURo&feature=related[/youtube]
May 23 2011 15:26
kelborn3 → ∀Gundam
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hCe3MoOA4Kc&feature=related[/youtube]
May 23 2011 15:22
Kρεμμυδοιππότης → Tanatsos
τίποτα απολύτως δεν μας έχουν πει. Τεσπα θα δούμε μέχρι τότε έχουμε καιρό. Τα λέμε στις εξετάσεις!
May 23 2011 14:48
demonicMC → plotolp
Λοιπόν επειδή είναι δύσκολο να βγάλεις άκρη με τόσες σειρές στο Gundam Multiverse (ακόμα προσπαθώ και γω να βγάλω άκρη), Θα δώσω μία απλή λίστα.
Για αρχή, οι σειρές Gundam χωρίζονται στα διάφορα Universes με δικά τους Calendar. Οι σειρές που βγήκαν στα τέλη της δεκαετίας του 70 και στις αρχές του 80' (που είναι και οι βασικές) έχουν το ημερολόγιο Universal Century.
Οι δύο σειρές 00 έχουν το δικό μας ημερολόγια αλλά διαδραματίζονται το 2400 αν δεν κάνω λάθος και ούτω καθεξής.
[B]Universal Century (U.C)[/B]: Αν πάρουμε τις βασικές σειρές και όχι τα spin offs, έχουμε με τη σειρά.
Mobile Suit Gundam 0079 ( U.C. 0079) (43 επεισόδια)
Mobile Suit Z (Zeta) Gundam (U.C. 0087) (50 επεισόδια)
Mobile Suit ZZ (double Zeta) Gundam (U.C. 0088 ) (που δεν προσφέρει τίποτα ιδιαίτερο, γιατί απλά το έκαναν για τα λεφτά και χάνει πολύ στο όλο ύφος των προηγούμενων σειρών, πολύ άχρηστη σειρά κατά τη γνώμη μου, και δεν προσφέρει στην ιστορία) (47 επεισόδια)
Εδώ μπαίνει η ταινία Mobile Suit Gundam: Char's Counterattack (U.C. 0093)
Mobile Suit Gundam Unicorn (σειρά OVA που όπως λένε και οι υπόλοιποι συμφορουμίτες αν δεν δεις τις πρώτες δύο χάνεις πολλά από τη σειρά.) (3 μέχρι τώρα επεισόδια, νομίζω ότι θα τελειώσει στο 4ο)
Mobile Suit Victory Gundam (U.C. 0153) (41 επεισόδια) (ο καημένος ο δημιουργός είχε πάθει κατάθλιψη λόγο μια διαφωνίας με την εταιρεία και τα υπόλοιπα θα τα μάθεις όταν το δεις)
[B]Future Century:[/B]
Mobile Fighter G Gundam (ναι, είναι μόνο μία) (49 επεισόδια)
[B]After Colony:[/B]
Mobile Suit Gundam Wing (49 επεισόδια)
και η ταινία Mobile Suit Gundam Wing Endless Waltz
[B]After War:[/B]
After War Gundam X (39 επεισόδια)
[B]Correct Century:[/B]
Mobile Suit Turn A Gundam (50 επεισόδια)
[B]Cosmic Era:[/B]
Mobile Suit Gundam SEED (50 επεισόδια+OVA)
Mobile Suit Gundam SEED DESTINY (50 επεισόδια+OVA)
[B]Anno Domini:[/B]
Mobile Suit Gundam 00 (25 επεισόδια)
Mobile Suit Gundam 00 2nd Season (25 επεισόδια)
Αυτά τα λίγα. Στα έδωσα όσο πιο συνοπτικά μπορούσα, χωρίς τα διάφορα spin-offs και όπως θα τα έβλεπα εγώ. Από εκεί και πέρα να ξέρεις ότι δεν τα έχω δει όλα και βαριέμαι γενικά να βλέπω spin-offs οπότε δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερο για σένα να δεις κάποιο από αυτά. Καλή επιτυχία σου εύχομαι στην αναζήτηση των σειρών Gundam και καλώς ήρθες στη παρέα μας.
May 23 2011 14:04
Tanatsos → Kρεμμυδοιππότης
καλησπέρα!!! και γω δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την απόδοσή μου...εεε..θα δούμε τι θα κάνουμε...αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα
..αν βάλλουμε τα δυνατά μας σχέδιο..
και γω θεσσαλονίκη θα δώσω, όμως δεν ξέρω ακόμα που.. εσάς σας ανακοίνωσαν τίποτα?
Ένιγουέι, άντε..θα τα πούμε εκεί τότε ^_^
May 23 2011 11:18
Jorg → Kai
:hahaha:
Jam Productions, ε; Me likes. Από τον τίτλο και μόνο θα κάνει πάταγο. Και η αλήθεια είναι ότι η άνιμε βιομηχανία χρειάζεται επιτέλους λίγα καλά άνιμε.... χμμμ... let me think about it.
May 23 2011 10:56
Kai → Jorg
Σε τίτλους: Ένα νέο αστέρι γεννιέται, ένα ταξίδι όνειρο, Jorg και ξερό bread κλπ κλπ
Jam Productions for your quality anime.
May 23 2011 10:51
Jorg → Kai
Μετά από άνιμε χαρακτήρα και ψωμί, τώρα βγαίνω και σε άνιμε! I rule. :8):
Δε θα αργήσω να γίνω και studio. So much waiting. :3
May 23 2011 10:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed