Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Jorg

:hahaha: Epic σαρδαμ της Zura χθες. "Ο Ao no Exorcist έγραψε στο στο Jorg!" Πρέπει να σε πληροφορήσω πως έχεις γίνει anime και ο Rin το βλέπει ανελλειπώς.
May 23 2011 10:32
Photo

Brook The Pirate King → RaiD3n

Ρε συ, από Κόρινθο είσαι;
May 23 2011 10:31
Photo

zippy → Kai

hello here and thank you =D
May 23 2011 00:33
Photo

Kai → zippy

Hi there and welcome!
May 22 2011 23:41
Photo

Kalamaris → Glaurung

Hey glaurung.Ανακαλυψα πριν απο κατι μερες μια εικονα απο το σιλμαριλιον σε ενα βιντεο στο youtube αλλα το χω χασει το βιντεο και τη θελω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ την εικονα.Αν την εχεις δει η την βρεις μπορεις να μου τη στειλεις??Ειναι μια που εχει το morgoth με κομενα τα ποδια μπροστα στα δικαστηρια των valar!!!
May 22 2011 21:29
Photo

Night Wizard Seal → Putin

Πώς πάει το BUCK-TIC-άκουσμα, φίλτατε; :P
May 22 2011 20:25
Photo

D.Dragon → Night Wizard Seal

Εμένα πάλι δεν μου προκάλεσε καμία έκπληξη κανένας θάνατος στο Naruto, μόνο οι προσωρινοί της Hinata + του Kakashi, όπου ο Kishi δεν είχε αποφασίσει αν τελικά θα τους άφηνε νεκρούς η ζωντανούς. Συγκίνηση ναι πολλές φορές. Έκπληξη όχι. Αλλά τέσπα απόψεις είναι αυτές:)
May 22 2011 16:01
Photo

iris 生活 kurosaki → matassos

πωωως;;; χδ παντως δεν με πειραζει γτ πονταρω πολλα στην οικονομια :Ρ
May 22 2011 15:49
Photo

matassos → iris 生活 kurosaki

το ξερω! γι αυτο θα σου γραφα :hehehe: :hahaha: ελα ελα μη κλαις :moeee: θα δεις αυριο οτι θα σου φτιαξω το κεφι :)
May 22 2011 15:18
Photo

για σενα !
May 22 2011 15:02
Photo

matassos → iris 生活 kurosaki

ντοντ γουορυ, αϊ εμ αλαϊβ <3 θα σου γραφα αυριο που τελειωνει επιτελους το βασανηστηριο :3
May 22 2011 14:41
Photo

τιποτα απλα ουτε στ φμπι μιλαμε και ανησυχω
May 22 2011 14:12
Photo

Night Wizard Seal → D.Dragon

Σε διαβεβαιώνω ότι δε φοβάται. Πρέπει να υπάρχει και ένα μέτρο. Δε θα αποδεκατίσει τη σειρά για να ικανοποιήσει τις "ορέξεις" μας :P Αλλά και πάλι, εμένα δε μου φάνηκε καθόλου ξαφνικό. Λες και το είχε προετοιμάσει. "Άντε να φύγει να τελειώνουμε", κάπως έτσι. Ενώ στο Naruto είχα μείνει κάγκελο ακόμα και στο θάνατο της Chiyo(και μετά, με τις προσευχές). Δεν ξέρω, είδα το σχόλιο και δε μπόρεσα να αντισταθώ. :P
May 22 2011 11:30
Photo

Kai → Jorg

:hahaha: H πλάκα είναι πως ούτε και η ίδια τρελαίνεται για το συγκεκριμένο απ' ό,τι κατάλαβα. :hot: Μα ναι, το θυμόοοοομουνα. Απλά σε τσέκαρα να δω αν κατέβηκε, αυτό ήταν. Ελπίζω το δικό σου plan to read να είναι πολύ καλύτερο από το δικό μου γιατί όσα μπαίνουν αραχνιάζουν για τα καλά μέχρι να μπούνε στο currently reading :kakaka: E, ναι. Μα γιατί να γίνω high level όταν υπάρχουν άλλοι γκαντέμιδες τριγύρω, είναι πιο διασκεδαστικό να τα ρίχνεις σε άλλους για την γκαντεμιά σου. :kakaka:
May 22 2011 08:26
Photo

D.Dragon → Night Wizard Seal

Απλά η παρατηρησή μου ήταν στο ότι ήταν πιο ξαφνικός ο θάνατος και στόχευε στο απροσδόκητο, και ναι με τις βλακείες που έλεγε στην πλατφόρμα έδινε συχνά την εντύπωση οτι θα αναλάβει το ρόλο του συμπρωταγωνιστή νέου Sasuke ..:hihi2:... ήταν και ο 5ος πιο δημοφιλής χαρακτήρας της σειράς στην Ιαπωνία. Όσο για τον Κίσι θα σε διορθώσω, δεν [B]φοβόταν[/B] να σκοτώσει χαρατήρες, τώρα από ότι δείχνει όμως φοβάται... Και πως και αποφάσισες να συζητήσεις για αυτό το θέμα νυχτιάτικα :P?:kakaka:
May 22 2011 03:43