Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Seal → D.Dragon

[QUOTE]Τέσπα, my point is ότι ο θάνατος του Ace ήταν πιο απροσδόκητος και ήθελε περισσότερο ρίσκο και κότσια από οποιονδήποτε στo naruto...και το ότι η μαγεία στον θάνατο του Itachi, δεν ήταν ο θάνατος αυτός καθαυτός αλλάτο επακόλουθο - Η ιστορία που διηγήθηκε ο Madara δηλαδή. Αυτάααα.[/QUOTE] Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά θέλω να σχολιάσω κάτι. Ο Όντα [B]δεν[/B] είναι μαθημένος για τέτοια. Φαίνεται ότι δεν τα κάνει συχνά. Είναι πασιφανές. Δεν τον κατηγορώ. Είναι περισσότερο του comedy. Απλά να σου πω ότι, εμένα που με συγκινούν κάτι τέτοια, δεν με άγγιξε καθόλου αυτό που έκανε ο Όντα. [B]Ήταν[/B] δευτερεύων χαρακτήρας και από τα σίγουρα πιόνια "θανάτου"(Δε θα τον ωφελούσε να τον είχε συνέχεια brother help-kicking asses, believe me). Οπότε για μένα ήταν κάτι ανιαρό, αν θες. Δεν το συγκρίνω καν με το Naruto που δεν έχει "φοβηθεί" να σκοτώσει χαρακτήρες κύριους και για [B]διάφορους[/B] λόγους. Εν ολίγοις, επειδή και τα γούστα είναι υποκειμενικά, σε αυτόν τον τομέα πραγματικά δεν μπορεί να πει κάποιος Naruto May 22 2011 03:22
Photo

Jorg → Kai

Πες της "Μείνε εσύ με το Are you Alice και άσε εμένα να απολάμβανω το Pandora Hearts μου" :hahaha: Τώρα που είπες για updates, το noragami ακόμα να κάνει. XD Μα το Afterschool charisma είναι ήδη στο plan-to-read list. Εσύ μου το είχες προτείνει και σου είχα πει ότι κατέβαινε (τώρα προφανώς έχει κατεβεί :hahaha:). Ναι χρειάζεσαι αρκετό practice ακόμα. Αλλά εσύ θες να μείνεις low level, ε; Οπότε άκυρο. XD
May 21 2011 23:45
Photo

demonicMC → Wild Monkey

χαχα το ξέρω το video, θεϊκό, όπως και όλα τα υπόλοιπα. Εγώ όμως είχα δει και κάτι αγώνες του από πριν
May 21 2011 23:26
Photo

Putin → The Rock

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=h8ejiG5-BtA[/youtube]
May 21 2011 23:23
Photo

Warchief → DeathGuard

εδώ θα βρεις τον emu: [url]http://www.nogba.com/[/url] το rom θα το βρεις σε κάνα τόρρεντ ψάξε στο gbatemp.net ή στο google για απορίες, εγώ μέχρι εδώ ξέρω.
May 21 2011 21:04
Photo

Kρεμμυδοιππότης → Tanatsos

φιλος για αρχιτεκτονική πάω (αν και με αυτό το ναυάγιο στη φυσική δεν με βλέπω να την πιάνω) δίνω και εγώ ελεύθερο-γραμμικό σχέδιο και θα πάω μάλλον θεσσαλονίκη να δώσω. Πιθανόν να βρεθούμε! Θα είναι αρκετά ενθαρρυντικό να έχω ένα fellow animetard και μάλιστα bakuman fan μαζί μου στο 6ωρο σχέδιο. Άντε και καλί μας επιτυχία!
May 21 2011 20:58
Photo

Kai → Jorg

[QUOTE]Mα τον μεγάλο Bread[/QUOTE] :hahaha: Ναι-ναι, αυτό ακριβώς. Και όχι τίποτα άλλο, δεν μπορούσα να την ψήσω να διαβάσει το manga, σκεφτόταν να δει το anime, αλλά αν δει το anime μετά δε θα μπορώ να σχολιάσω αυτά που δεν καλύπτει. Oh, teh drama δηλαδή "Διάβασέ το-διαβασέ το-είναι έτσι είναι αλλιώς κι εγώ δεν το περίμενα" - πολύ σάλιο. Στο τέλος φτάσαμε σε συμφωνία δηλαδή. Ευτυχώς που το άλλο δεν είχε πολλά chapters και δεν κάνει και συχνά updates απ' όσο κατάλαβα. Την ψήνω και για Afterschool Charisma - Ω! Μα τυχαία το ανέφερα! Θα το βάλλεις στα plan to read είπες, ε; Χαίρομαι. [QUOTE] me ψήθηκε [/QUOTE] :hahaha: 2/2 1/3? Nice, είμαι low level γκαντέμο, δεν χρειάζεται ν' ανησυχώ πλέον, θα κοιμηθώ με τη συνείδησή μου ήσυχη το βράδυ.
May 21 2011 19:32
Photo

Jorg → Kai

Και όχι μόνο. :P Ναι και εγώ έχω πάθει σοκ με τους συνειρμούς μου. Το ήξερα ότι τα σπάω, αλλά όχι και τόσο πολύ. Αρχίζω να ανησυχώ για τους υπόλοιπους γύρω μου. :hero: Μια χαρά κάνεις που τα λες. Απλά μην περιμένεις ανταπόκριση. :P [size=1]πλακίτσα[/size] Δηλαδή η αδερφή σου είχε διαβάσει το Are you Alice και όχι το Pandora Hearts!? Μα τον μεγάλο Bread! Όντως πολύ ωραίο το Rurouni Kenshin είδικα τώρα που άρχισε να σοβαρεύει (48 chapter είμαι τώρα). Καλά εγώ όπου ακούσω καλή κριτική και ωραία υπόθεση πηγαίνω. XD Το σχέδιο του είναι όντως γαμάτο και αφού έχει να κάνει και με samurai, me ψήθηκε. Also [spoiler]:hahaha: Δεν το έβαλα σε όλο το ποστ και δεν μπορούσα να μην το κάνω.[/spoiler] Α και εντάξει με το μάθημα, δεν με έπιασε αδιάβαστο. Και ούτε θα κατεβώ, οπότε 1 στα 3. Εντάξει, δεν είναι τίποτα το ανησυχιτικό. Θα σου περάσει. :hahaha: [size=1]Ω για δες, τελικά το έβαλα.[/size]
May 21 2011 19:19
Photo

matassos → iris 生活 kurosaki

πες το καμμενη, τι εγινε? :3
May 21 2011 18:53
Photo

Mad_Hatteriristella

Θα σε πρίζω από εδώ και μπρος όπως με έπριζες και εσύ 2 χρόνια πριν με το Angel Sanctuary ^^ (δε ξεχνώ) Και άρχισε με αυτό που σου έδωσα (aria of sorrow) και μην ακούς τον Πάνο, αυτος θα σε βάλει να πιάσεις τα πάντα από την αρχή χδ
May 21 2011 17:29
Photo

Kamui → Kamen Tantei Zura

Τελικα αποφασισα να γινω και εγω μελος του stalkers and spies group. Μονο που τελικα δεν ειχε μπισκοτακια.:( Δεν πειραζει ομως, εξαλλου οι stalkers πρεπει να παραμενουν λεπτοι ετσι ωστε να μπορουν να χωρανε παντου.Μεσα απο υπονομους, κατω απο κρεβατια, μεσα στις πτυχωσεις μιας κουρτηνας... Εγω εχω και spevial version που μπαινω και σε δεμα. Το ονειρο μου ειμαι να καταφερω να χωρεσω σε μια τηλεφωνικη συσκευη, ετσι ωστε να μπορω να καταγραφω τις συζητησεις απο μεσα!
May 21 2011 17:19
Photo

iristellaMad_Hatter

Nοt yet. Αφενός δεν ξέρω ποιό από όλα να αρχισω αφετέρου δεν είμαι καθόλου σπίτι αυτές τις μερες. >.<
May 21 2011 16:40
Photo

demonicMC → Wild Monkey

Και όχι τιποτά άλλο, ήταν και γαμάτος....
May 21 2011 16:04
Photo

Kai → Jorg

:tensai: Φυσικά και είχε αξία. Νομίζω πως ο Σπιρτούλης θα ήταν πολύ περήφανος για εμένα. Αυτοί είναι συνυρμοί! Αλλά πλάκα-πλάκα γιατί καλύτερα έτσι μιας και έτσι παίρνεις ευκολότερα απόφαση να αρχίσεις κάτι από το να το βάλεις μαζί με άλλους τόσους τίτλους στο "plan to read" να χαίρεται απλά που μπήκε για χρόνια. Μιλώντας για τίτλους με παρόμοια θεματολογία και μιας και το θυμήθηκα. Πρόσφατα διάβασα το "Are you Alice?", [I]συμφωνία με την αδερφή μου να διαβάσει εκείνη το Pandora Hearts και να διαβάσω εγώ αυτό βλέπεις[/I]. Βασικά, πέρα από το κοινό concept, καλύτερα να ξαναδιάβαζα το Pandora Hearts από την αρχή. Δύσκολα έσωζε κάποια πράγματα, ενδιαφέρον δεν ήταν και πολύ, οι περισσότεροι χαρακτήρες δεν λένε και πολλά και το σχέδιο ενώ δεν είναι άσχημο για κάποιον λόγο με εκνεύριζε υπερβολικά. Η πλάκα είναι ότι το άρχισα με τις καλύτερες διαθέσεις, δεν ξέρω αν φταίει αυτό. And here I am, ακόμα και μετά από τόσες μέρες και παρότι έχει βγάλει μόνο 17, αν θυμάμαι καλά, chapters ως τώρα, έχοντας μια βαθιά επιθυμία να το θάψω. Τι με νοιάζει θα μου πεις; :hahaha: Συγκριτικά μιλώντας πάντα μεταξύ των δύο ήταν μάπα και ήθελα να πω τον πόνο μου. :unlucky: Επίσης πολύ καλό το Rurouni Kenshin, πολύ καλύτερο από το anime του προφανώς. Μου μένουν 3 volumes για να το τελειώσω και μπορώ να πω ότι θα μου λείψει όταν τελικά γίνει. Για το Vagabond έχω ακούσει πολλά λόγια, αλλά από κάτι εξώφυλλα που έχω δει πρέπει να έχει πολύ γαμάτο σχέδιο.
May 21 2011 15:30
Photo

iris 生活 kurosaki → matassos

ε καμμενοοοοοοοοο
May 21 2011 15:22