Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tea-chan → matassos

Παρακαλώ. Η ομάδα του Anime//Gr προβλέπει πάντα για την ικανοποίηση των μελών της! :)
May 24 2011 11:05
Photo

Napster → Kai

Domo, και το δικο σου πολυ ωραιο. Αν και ηταν δυσκολο να βρω ωραιες photos για το setακι μου (δεν εβρισκα πουθενα pics, ουτε στο DA ουτε στο google ειχε καμια ωραια) πιστευω πως ειναι αρκετα ωραιο. Ομιτζι, το τελειωσες?:joyful::blush2: 3 1/2 χρονια? Καλα εισαι! xD Πες αγαπημενο αρκ και αγαπημενο χαρακτηρα.:hehehe: Ε οχι και βλακεια το Meteor Striker, μα τον [I]νιντζα [/I]τον Naruto, μην λες τετοια πραγματα.:redcard2: [SPOILER]:kakaka:[/SPOILER] I hate you now, kudos!:sigh2: Επισης ο Watsuki αμα δεν το ξερεις ειναι απο τους πρωτους trollomangakas. :thatsit: Κοιτα εδω τι ειπε για το Naruto ο Watsuki και πες μου αμα δεν τον trollαρει τον Kishimoto. [B]Watsuki[/B]:[SPOILER][I]Naruto started when Rurouni Kenshin ended on the same Jump # issue. You took my place as the "Japanese aura" mangaka, that was nice. When I take a glimpse at your manga, it's so obvious to me. [B]You took my place, and you did more than that. [/B][/I][B](Ελπιζω να εννοει σε διαρκεια και οχι σε ποιοτητα)[/B][I] :P Congratulations for the 10th year.[/I][/SPOILER] Απ' οτι φαινεται και ο mangaka του Sket Dance ειναι wannabe-troll. [B]Kenta Shinohara:[/B] [SPOILER][I]"Kishimoto sensei, Congratulations on the 10th anniversary of 'naruto'! Being heavily impressed by your keeping the thrill steadily for this long, i'm one-sidedly regarding you as my great senior figure and my stimulus. Please keep on showing us your kickass world further and further.[/I][/SPOILER] Αυτο με τον Kishimoto μην το πεις πουθενα γιατι οι Narutards θα παρουν πολυ αερα. :hiding_something: Επισης μπραβο που εβαλες 10 στο RuroKen στο MAL, αντε να ανεβαινει θεσεις γιατι πολυ κατω ειναι. xD Εντομεταξυ, το Gintama S2 ειναι πρωτο στα anime και εχουν βγει μονο 8-10 επεισοδια.:hihi2:
May 24 2011 11:02
Photo

matassos → Tea-chan

με πορωσες τρελα με αυτη την εικονα :if: θενξ :) αυτο το κομματι το αγαπω οσο δεν παει :moeee:
May 24 2011 11:01
Photo

Napster → Hanzo

Thanks, aniki. Ελαχιστα ειναι τα manga που τα εχω λατρεψει απο το πρωτο volume και το Rookies ειναι ενα απο αυτα. Ειμαι βεβαια ακομα στο 3ο volume αλλα το εχω λατρεψει, τρομερο manga! Υ.Γ. Πριν λιγο ειδα οτι εχει live action σειρα, την εχεις δει, αν ναι, αξιζει να την δω?
May 24 2011 10:38
Photo

Kai → Napster

Nice seto κατ' αρχήν. :hahaha: Τελείωσα το RuroKen χθες -[I]Ναι, μου πήρε 3 1/2 χρόνια αλλά τα κατάφερα - [/I]και στο τελευταίο volume εκτός από το 1ο chapter του Busou Renkin όπως ήδη γνωρίζεις, είχαν την τρομερή ιδέα να συμπεριλάβουν και το Metero Strike. :hahaha: Omagad τι βλακεία ήταν αυτή! Even Watsuki-sensei can have a bad day -μη-μη πετάς τομάτες-, έπρεπε να τον ακούσουν και να μη δει ποτέ το φως της μέρας. Το βάλαν και μετά το τέλος του Ruroken και φαινόταν ακόμα πιο βλακεία απ' ό,τι ήταν ήδη. Πρέπει να τον είχε χτυπήσει κι εκείνον κάτι στο κεφάλι και το έγραψε. Έχεις δολοφονικές τάσεις; Άρχισαν ν' αναπτύσσονται; Ne? Ne? Ne? :kakaka:
May 24 2011 10:27
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Oooooossu! Τι λέει; ^^
May 24 2011 10:01
Photo

KaiKenny

:kakaka: Νομίζω παίζει ένα τέλη Ιουνίου. Θα βάλω τη Βάγκε να μου θυμίσει να σε ρωτήσω αν θα πας. (so you won't trust me blindly :kakaka:) . Το Yankee-kun aka Flunk Punk Rumble θυμόμουν ότι είχε βγει επειδή η μικρή έπρηζε τότε τον ιδιοκτήτη του Comic's Cave (αχ, ωραίες εποχές) να της το φέρει, αλλά δεν ήρθε ποτέ. Δεν πρόλαβε να κάνει αρκετά level up για να τα καταφέρει να τον πείσει. [I]Flunk Punk Rumble, ευφάνταστος τίτλος, δεν μπορείς να πεις.[/I] Δεν μου ήταν γνώριμη σαν εταιρία πάντως, μιας και τσεκάρω συνήθως τι βγάζει τι μόνο για τίτλους που με ενδιαφέρουν, αλλά θα ήθελα να την τσεκάρω κάποια στιγμή στο μέλλον. Έχω ανοίξει αρκετά μέτωπα όμως και δεν ξέρω κατά πόσο με παίρνει αυτό το διάστημα. [I]Γλυκοκοιτάζω το Aphorism πάντως, οπότε δεν ξέρω αν θα πρέπει να πω "καλά που μου το έδειξες" ή "γιατί μου το έδειξες"[/I]. Την έκδοση τους Hellsing της Dark Horse την έχω δει στα γρήγορα λόγω της Fallen, μιας και το αγοράζει, αλλά γνώμη δεν έχω. Έχω δει όμως να τη συγκρίνουν αρκετά με την Del Rey, από την οποία ναι μεν δεν έχω δει πάρα πολλές δουλειές, αλλά ότι έχω δει μου φάνηκε οκ ([I]Ναι συμπεριλαμβάνονται 2 volumes του Fairy Tail που είχε πάρει η Βάγκε, μπορώ να πω πως πιο πολύ εντύπωση μου είχε κάνει η δουλειά τους παρά το manga, μιας και ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα δουλειά από τα χεράκια τους[/I]), οπότε φαντάζομαι ότι η Chuang Yi θα έχει ακόμα καλύτερη ποιότητα, μεταφραστικά τουλάχιστον. :hahaha: Καλά, είδες το fail και δεν είπες τίποτα; Καλά που μπήκε στο profile μου στο άσχετο δηλαδή.
May 24 2011 08:58
Photo

Dennis Lunarian

Χαλαρά...
May 24 2011 04:03
Photo

Dennis Lunarian

[LEFT]To msn mou einai: [EMAIL="dennisdjperformer@hotmail.com"]dennislunarian@hotmail.com[/EMAIL] kai to FACEBOOK mou einai: [URL="http://www.facebook.com/dionisisart3"]http://www.facebook.com/dennislunarian2.[/URL] Επικοινωνήστε να τα λέμε παίδες. :thatsit: [/LEFT]
May 24 2011 03:38
Photo

Seraphimon-T.K. → Erisadesu

:3 hime?
May 24 2011 01:22
Photo

Hanzo → Napster

Cool set bro. Best shonen jump manga like...ever!
May 24 2011 01:09
Photo

Night Wizard Seal → acid black cherry

Oh, Holy dirge... [SIZE=1](only for Meiko Kaji :P)[/SIZE] :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: *backstabbed* :deadga6:
May 23 2011 23:42
Photo

acid black cherry → Night Wizard Seal

ναι αυτο ειναι:ureshii: θα μου κοστισει βεβαια 32Euro αλλα αξιζει και το καθε σεντ! μαζι περιμενω και Yoko Kanno & seatbelts - Space bio charge αντε να δουμε ποτε θα βγαλουν και οι Onmyouza το νεο cd για να ετοιμασω τη νεα παραγγελια :D
May 23 2011 23:36
Photo

KennyKai

Ε εντάξει, όλο και κάποιο meeting θα γίνει, μου το δείχνεις εκεί. Θα κρατάω κι εγώ τα raw manga μου για κόντρα. :kakaka: Όσο για την Chuang Yi, έχει όντως πολλά (καλύτερα να εμπιστεύεσαι το [URL="http://www.mangaupdates.com/publishers.html?id=252"]mangaupdates[/URL] γι' αυτές τις δουλειές, BTW), και απ' όσο ξέρω έχει και άψογη ποιότητα. Για παράδειγμα, η Teachan, που είναι φανατική του Hellsing, έχει πει ότι προτιμά τους τόμους Hellsing της Chuang Yi από τους αντίστοιχους της Dark Horse. Κάτι λέει αυτό, πιστεύω. Πάντως για να πω και την αλήθεια, από σπόντα πρόσεξα το Afterschool Charisma. Αρχικά ασχολήθηκα με την Chuang Yi επειδή είναι ο μοναδικός εκδοτικός οίκος που έχει μεταφράσει το Yankee-kun To Megane-chan στα αγγλικά... αλλά ακόμα κι αυτοί το έχουν on indefinite hold στους 3 τόμους. Fukou da. :unlucky: [size=1]Και ναι, διάβασα την αρχική σου απάντησή στο δικό σου profile αλλά περίμενα να τη μεταφέρεις για να απαντήσω. :kakaka:[/size]
May 23 2011 23:15
Photo

Night Wizard Seal → acid black cherry

Παρήγγειλες το CD της Meiko; :zetsubou: [SIZE=1]*goes back to his corner with the downloaded zenkyoku shu...* [SIZE=2]Να φανταστώ πήρες αυτό με τα 20 τραγούδια, έτσι δεν είναι; [/SIZE][/SIZE]
May 23 2011 23:14