Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Jorg

:hahaha: I know what you mean. Την πρώτη φορά είχε μπει τουλάχιστον 20 φορές στο repeat και κάθε φορά που το βλέπω χτυπάει πάντα και repeat. Trollzaya owns.
May 24 2011 18:35
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

It was too late. Είχα φύγει. Btw, ήθελα να σε πω (έψησα καιτη Βάγκε ήδη) αν δεν έχεις κανονίσει τίποτα το Σάββατο, πες και την Κατερίνα για καμιά βόλτα για καφέ. :hahaha: Ι don't care, σκοπός είναι να πετύχει το δικό μου and I'll use "that". :hahaha: Και πέφτοντας στην κολαση να τραγουδάς "μαζί σου και στην κόλαση θα πάω"; lol σκηνή.
May 24 2011 18:33
Photo

Kai → Napster

Μα ο Kubo είναι τόσο imba ρε που όλοι οι υπόλοιποι mangaka πρώτα τον είδαν και μετά πήραν έμπνευση για τα δικά τους manga. Μάλιατα ακούγεται πως πριν καν εμφανιστεί στη shonen jump παιδάκι ακόμα τον έβλεπαν στους δρόμους να παίζει άλλοι μεγαλύτεροι mangaka και κατέβαζαν ιδέες που τους άλλαζαν τα manga και την ίδια τους τη ζωή ακόμα. Άκου εκεί, που θα πεις εσύ κακιά κουβέντα για τον Kubo. Επιπλέον ο Kubo έχει φτάσει σε Nirvana, κάτι που δεν το κατεφέρνει κανένας έυκολα και έτσι εξηγείται και η έλλειψη background στο Bleach. Θέλει να μας δώσει μια εικόνα των πνευματικών επιπέδων που έφτασε. Γι' αυτό λίγα λόγια για τον Kubo μη σκοτωθούμε. Άκου εκεί. [spoiler]ληγμένα ήταν τα χαπάκια, ναι[/spoiler] :hahaha: Λοιπόν, λέω να βάλω στοίχημα υπέρ του Gintama. Όχι ότι είναι άσχημο το RuroKen αλλά έχω την αίσθηση πως δε θα γίνει. Η season 1 του Gintama ήταν ήδη TOP οπότε ήταν πολύ πιο εύκολο να πάει και η 2η. Αλλά άναψε λαμπάδες και γι' αυτό. Wait-wait. What? Why? Τόσο για πέταμα τον έχουν τον Sanosuke; Προσωπικά τον πάω πολύ, μ' αρέσει ο τρόπος που τα λέει όταν σκέφτεται και αδύναμο δεν τα λες. Τι λες ρε που θα συγκρίνουμε τώρα τον Shishio με τον Εnishi. Οκ, συναισθηματισμοί κλπ αλλά ως εκεί. Ούτε λύπηση μου έβγαλε ούτε τίποτα και σοβαρά τώρα σε κάτι σημεία είναι μπλαμπλα που θα μπορούσε να κοπεί, αλλά είναι το RuroKen και εθελοτυφλούμε of course bc we just don't care.
May 24 2011 18:30
Photo

demonicMC → plotolp

Καταρχάς, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για το φόντο μου :P, μην το ψάχνεις και εγώ δεν βλέπω... Νόμιζα ότι θα ήταν καλή ιδέα αλλά... Και ναι, το Bitter Virgin είναι ένα από, αν όχι το καλύτερο, manga που έχω διαβάσει. Όχι, οι χαρακτήρες δεν είναι οι ίδιοι, διαφορετικοί κόσμοι, διαφορετικές ημερομηνίες, διαφορετικά τα πάντα, εκτός από το μοτίβο που θέλει να υπάρχουν αποικίες στο διάστημα που να είναι σε πόλεμο με το πλανήτη γη και τα Gundam να είναι σύμβολα ελευθερίας. Όσο για το ποια σειρά θα σου πρότεινα. Μπορώ να πω ότι η αγαπημένη μου, και αυτή που προτείνω σε όλους είναι το πρώτο Gundam, Mobile Suit Gundam 0079, και μετά να συνεχίσουν κανονικά στο Z και ZZ. Σημειώση ότι το Victory Gundam δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα, αν και είναι στο ίδιο Calendar. Αλλά μπορεί να έχεις ένα μικρό πρόβλημα με το animation, παράδειγμα: Mobile Suit Gundam 0079 (1979) [IMG]http://i753.photobucket.com/albums/xx175/demonicMC/Amuro.jpg[/IMG] Mobile Suit Gundam Seed (2002) [IMG]http://i753.photobucket.com/albums/xx175/demonicMC/Kira-Yamato.jpg[/IMG] Οι 2 πρωταγωνιστές των 2 σειρών, είναι εμφανής η διαφορά του animation. Το πρώτο που είδα εγώ όταν ήμουν μικρός, μπορεί να το πρόλαβες και εσύ και να μην το θυμάσαι, και όταν το θυμήθηκα άρχισα να ξαναβλέπω Gundam, ήταν το Mobile Suit Gundam Wing, αλλά δεν ενδείκνυται, γιατί η ατμόσφαιρα είναι πολύ βαριά και έχει πολύ δράμα. Παρ' όλα αυτά, εμένα μου άρεσε πολύ και θα στο πρότεινα. Τώρα, αν θες κάτι πιο light, σου προτείνω το SEED, από τα λίγα επεισόδια που έχω δει, είναι αρκετά καλό και σχετικά νέο. Αν θες να μισήσεις τα Gundam γενικά μπορείς κάλλιστα να δεις το Mobile Fighter G Gundam. Είναι πραγματικά σειρά φτιαγμένη μόνο για τα λεφτά. Μετέτρεψαν τη σειρά σε Shounen, κάτι που πραγματικά δεν κολλάει στη ιστορία. Τέλος το 00 που το έχει δει ένας φίλος (εγώ ακόμα δεν αξιώθηκα, εξετάσεις βλέπεις), έχει πολλά twists και παραξενιές, οπότε θα σου δώσει μια στρεβλωμένη εικόνα. Θα σου πρότεινα λοιπόν το Seed ή το Wing.
May 24 2011 18:18
Photo

Nicktheartist → 愛情のある中心

Τι κανεις Afe-chan?Καιρο εχουμε να τα πουμε.Πως πηγαν οι εξετασεις?FREDOOM AT LAST!!!
May 24 2011 17:33
Photo

Jorg → Kai

Ρε έχω κολλήσει με το βίντεο λέμε! Το βλέπω και το ξαναβλέπω συνέχεια! :hahaha: Izaya ownage FTW λέμε!
May 24 2011 17:14
Photo

Hanzo → Napster

Α εχεις ακομα.Η αρχη ειναι πολυ καλη αλλα ειναι πιο πολυ backstorys και οργανωση ομαδας.Σε λιγο αρχιζουν οι αγωνες τους οποιους και θεωρω top notch για το ειδος.Βεβαια το scanlation ειχε σταματησει χρονια πανω στο καλυτερο αλλα ευτυχως τωρα το συνεχιζουν. Wakana,Shingo και Sekikawa oι καλυτεροι μου btw. Τωρα για το live action τι να σου πω.Εχουν αλλαξει αρκετα τους χαρακτηρες στο πιο...monitor friendly και γενικοτερα δεν μπορω να πω πως μου αρεσε.Μετα το manga δες το I guess,δεν χανεις και τιποτα.
May 24 2011 15:51
Photo

Jorg → Kai

:hahaha: [img]http://3.bp.blogspot.com/_5UHIu-IPzAg/TQsRBXq8ACI/AAAAAAAAAAM/yC0_1L1P-Cc/s1600/Eminem+Not+Afraid.jpg[/img]
May 24 2011 15:32
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Μην πας μην πας μην πας μην πας μην πας μην πας μην πας! Θα βγούμε με την Κατερίνα για να περπατήσουμε λίγο στην παραλία, θες να ρθεις? Έλα έλα έλα! Θα χει γέλιο! Χα χα χα, μια χαρά! Lurker, comedycomedycomedy και RebornRebornRebornReborn ώστε αυτό είναι το σχέδιό σου ε? Μουαχαχαχαχαχαχα ποτέ δε θα μαντέψεις το πραγματικό μου σχέδιο. Αλλά δε θέλω να καώ στην κόλαση του Mukuroooooooooooooooooooooooooooooooooo...! Τουλάχιστον όχι χωρίς αυτόν /fangirl mode on.
May 24 2011 14:35
Photo

Napster → Kai

OK, εκανα register, εψαξα λιγακι κιολας, εχει ενδιαφεροντα πραγματα, βρηκα και 1-2 καλες pics για το Rookies, θα το χρησιμοποιω περισσοτερο, thanks. Εμ ναι, αμα το αρχισες, καλα εκανες και δεν τα διαβασεις online. Μα δεν ειναι μονο ο Shinohara που γραφει καλυτερα απο τον Kishimoto, σχεδον ολοι ειναι καλυτεροι απο αυτον. Παντως πιστευω πως ειναι στο ιδιο επιπεδο με τον αλλον τον super-woah-mangaka, τον θρυλικο....[SPOILER][IMG]http://oi54.tinypic.com/14ni6c4.jpg[/IMG][/SPOILER] (Αχ ποσο μου αρεσει να τους πικαρω~~~):hehehe::kakaka: Το Gintama S2 απο το πρωτο επεισοδιο ειναι #1, τι με λες τωρα? :hihi2: Αφου ενας εκανε και ενα [URL="http://myanimelist.net/forum/?topicid=291168"][B]topic[/B][/URL] γιατι το Gintama ειναι πρωτο αλλα ηρθε στο τελος η θρυλικη απαντηση. Guess from who? Απο εναν RuroKenTard! :kakaka: "Just wait till Rurouni Kenshin new Anime comes out, it'll put this Anime to shame." Ναι ρε! Για το anime που αναψα τοσες λαμπαδες λεει. Woah, [SIZE=3]Woah[/SIZE]! Sanosuke αγαπημενος char? Αυτο και αν ειναι σπανιο. Αγαπημενο arc+38219321 απο μενα. Μπορει οι περισσοτεροι να θεωρουν το Junchuu Arc ως το καλυτερο αλλα για μενα παντα το Kyoto θα ειναι το t3h b3st.
May 24 2011 13:52
Photo

Kai → Jorg

:hahaha: Absolute domination! Your profile is mine now. kufufu, lufufu, nufufufu και mufufufu, ka-ka-ka [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aaE9nkFpg_Y[/youtube]
May 24 2011 12:30
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Και ακόμα δεν έχεις φτάσει στην Varia. :kakaka: Φαντάζομαι τώρα μετανιώνεις που δεν τα διάβαζες τόσο καιρό, αμαρτωλή. Θα καείς in Mukuro's realm of hell. Gokudera-san is the best anyway ΚΑΙ δεν έχεις δει ακόμα το πιο cool gear του :if: Άντε να σε βλέπω να διαβάζεις Reborn! με περισσότερη ζέση, πολύ το άφησες. Ξέρω, μετά το comedy-comedy πλέον θα λέω και Rebornrebornrebornrebornreborn, μέχρι να κάνεις snap κάπως έτσι :roar: κι εγώ να φύγω κάπως έτσι :run: φωνάζοντας "Baka" κι εσύ μετά να πεις :kakaka: "All according to my keikaku". :kakaka: Φάνηκε ότι είσαι υπερκινητικό. Αφού βλέπω που μου γράφεις για Reborn! και λέω "την είχα ρωτήσει;" και πήγα για confirm (με μνήμη που σκίζει πάντα, είχαν περάσει τόοοοσες πολλές ώρες από τότε που έγραψα το vm). Παρόλα αυτά έχω κι εγώ διάθεση για trolling σήμερα, so do not worry. ΒΑ-ΡΙΕ-ΜΑΙ! Δε θέλω να πάω για μάθημα, βλέπω τον καιρό έξω και δεν θέλω! Ζέστη ευτυχώς μέσα στο δωμάτιο μου δεν έχει, είναι σχετικά δροσερό σε σχέση με το υπόλοιπο σπίτι. Έχουν κατεβεί κι οι τέντες μέχρι κάτω, οπότε it's ok for now.
May 24 2011 12:27
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Kαλημέρα!!!!!Ναι, είμαι υπερκινητικό~! :3 Τα διάβασα τα διάβασα! Mukuro-san... xD Το σπαστικό είναι ότι αυτά τα δύο δεν έχουν το conclusion της μάχης και είμαι τόοοσο κοντά να το διαβάσω μέσω του internet! Άσχετο αλλά νομίζω ότι έπρεπε να σου πω εντυπώσεις. Cool ο Gokudera by the way, τον πήγα ακόμα περισσότερο! Εσύ τι λέει κοπελιά? Πώς πάει? Ψηνόμαστε (απ'τη ζέστη πάντα)?
May 24 2011 12:10
Photo

Kai → Napster

Ψάξε pixiv, εκεί σίγουρα θα έχει. Κάνε ένα register και ένα copy-paste το όνομα του manga από το MAL και τελείωσες. Το τελείωσα, ναι. Η βλακεία ήταν πως τα τέσσερα τελευταία τα εχεία παραγγείλει όμα μαζί. Μου έρχεται πρώτα το 25, το διαβάζω, οκ και μετά μου έρχονται μαζί 27-28, το 26 άφαντo. Μου ήρθε μετά από μια βδομάδα και κάτι και είχα σκάσει. Έλεγα "να το χαλάσω τώρα και να διαβάσω το volume online δε λέει". Το ευχαριστήθηκα πάντως που το διάβασα έτσι μέσα σε τόσα χρόνια. Ι have no regrets. :kakaka: Hate me! My opinion won't change, so hate me more. Πιο troll δε θα μπορούσε να το κάνει. Τουλάχιστον, ναι, ήταν κάπως original, δε σου πέφτει και κάθε μέρα κάτι τέτοιο στο κεφάλι. [YOUTUBE]aaE9nkFpg_Y[/YOUTUBE] Ναι, ο Shinohara-sensei πρέπει να έχει ένα θέμα. Πώς γίνεται να έχει τον Kishimoto σε υπόληψη και κίνητρο και να γράφει καλύτερα από αυτόν -για εμένα- είναι άλλο θέμα. Παρόλα αυτά θα δεις πως είναι fan γιατί έχει αρκετά references μέσα στο manga. Watsuki-sensei challenged him κατά κάποιον τρόπο. Σίγουρα τον ξεπέρασε στο πόσο δημοφιλής έγινε η σειρά του, αλλά σε ποιότητα δεν παίζει. Επίσης η αυτοψία θα δείξει. Το RuroKen ακόμα και μετά από τόσα χρόνια μια χαρά πουλάει, βγάζει παιχνίδια και νέα anime κι ας έχει τελειώσει. Το Naruto μάλλον θα αντικατασταθεί πολύ πιο εύκολα όταν αποφασίσει να τελειώσει με αντίστοιχο shonen τέτοιου still. Gintama pawns all the way, για να βλέπουν μερικοί-μερικοί. Και είναι και καιρό πρώτο, από τα πρώτα-πρώτα επεισόδια κιόλας! :8): Edit: Α, ναι! Aγαπημένο Arc: Kyoto Arc Favourite Character: Sanosouke Favourite villain: Shishio Makoto
May 24 2011 11:46
Photo

matassos → Tea-chan

και φυσικα το εβαλε καποιος στο youtube [url]http://www.youtube.com/watch?v=FshXia2vLi4[/url] αποτι φενεται ειναι καινουργιο, στο reddit λεει 11 hours... λες να κανουν και το don't stop me now? :if: δεν θα αντεξω τοσο επικνες μαζεμενο
May 24 2011 11:13