Community Status Updates
Samu → veg3ta
[COLOR=Black][B]MtG FOR LIFE! [/B]Τι λες τώρα! Από λύκειο ασχολούμαι. Και ο [B]Jace[/B] απλά ΓΑΜΑΤΟΣ! [/COLOR]
Jun 08 2011 15:51
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ναι, τον είχαν που τον είχαν κακομάθει, με τα χρόνια χειροτέρευσε. Και σε παρακαλώ, αν δεν είναι σωστά ψημένο το κρέας που θα φάει ο Xanxus, ποιανού θα είναι; Ο Squalo από μία άποψη, μέσα στην ακυρότητά του, είναι από τους πιο normal μέσα στη Varia. Ta νεύρα του βέβαια είχαν πάθει αρκετά με τα χρόνια, αλλά δεν μας πειράζει. Ειδικά όταν η Varia είναι όλη μαζεμένη, γράφει.
Κάνει μπαμ βασικά ότι είναι η Hana, αφού την είχαν και οι δύο την εικόνα, αλλά ο Ryohei δεν παίζει με τίποτα να κατάλαβε ποια ήταν.
Ναι, όλοι ήταν cool. Θεϊκό ήταν που για 1η φορά είχε μάθει κάτι ο Gokudera πρώτος και το έπαιζε easy rider και έκανε επίδειξη. Τώρα, ναι μεν μπορεί να είναι δεξί χέρι στο μέλλον, αλλά ο καημένος δε γνώριζε και πολλά για όλο το σχέδιο που είχε ο μελλοντικός Tsuna :hahaha:. Δεν τον είδαμε και πολύ για να ξέρουμε πώς είναι.
Βασικά, κάποια στιγμή σίγουρα/ή μάλλον πρέπει να κάνει time skip η Amano γιατί έχει αφήσει πολλά υπονοούμενα και ικανότητες πολλών που δεν έχει δείξει. Δεν ξέρουμε κατά πόσο έχει αλλάξει το μέλλον με αυτά που γίνανε πάντως. Εμένα πιο πολύ απ' όλα, μου έχει κολλήσει εκείνο το "you never change Xanxus" που είχε πει ο Mukuro, που και τίποτα να μη σημαίνει μου έχει κολλήσει να θέλω να τους δω σαν team εναντίων της Vongola. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο πλέον, αλλά θα ήθελα πολύ να τους δω.
Το κακό είναι ότι με αυτά που γίνονται μετά, άνετα μπορεί να τους χώσει μέσα. Το θέμα είναι αν θα το κάνει τελικά και πότε.
Όχι, δουλειές. Κάνουμε break λόγω κοινής ησυχίας... που τελειώνει σιγά-σιγά και μετά round 2....
Jun 08 2011 15:36
DarkElf → Fallen_Mpougatsa
Αγαπάει τα ζώα ο τύπος,οπότε τον συμπάθησα αμέσως.:hihi2:
Οκ...minor shock...νόμιζα πως ήταν Ο Kai....:OMG3:
Πρέπει κι εμείς να μάθουμε να φτιάχνουμε.Photoshop knowledge is a must.Βέβαια,όταν προσπάθησα να κάνω sig με αυτή[SPOILER][IMG]http://www.anime.gr/forums/picture.php?albumid=869&pictureid=13502[/IMG][/SPOILER] την pic απέτυχα...:sadist:Δεν το βάζω κάτω όμως!
Jun 08 2011 15:21
Fallen_Mpougatsa → DarkElf
Έτσι, έτσι, να το τιμήσουμε το παλικάρι, όχι τζάμπα ξύλο.Χμ, ωραίο ακούγεται. Τώρα που το λες γιατί όχι? Αν έχει χρόνο και η Kai, που μου έκανε κι αυτό το σετ, θα της ζητήσω κι εγώ ένα kusuriu-san! :3
E he he he...Serendipity is a [B]good[/B] romantic comedy, δεν είναι γλύκα η κοπέλα που ετοιμάζεται να γίνει το pairing? O τύπος επίσης λέει, είναι ένας cute hikikomori. xD Αυτό με τις μάγισσες είναι πιο suspense, σε κρατάει σε αγωνία όντως!
Jun 08 2011 15:13
DarkElf → Fallen_Mpougatsa
[QUOTE]Btw, DarkElf, I see new avata~r! [/QUOTE]
:kawaii: Είπα να τον τιμήσω,κυρίως λόγω του ξύλου που έφαγε.:hihi2: Όταν θα ξεμπερδέψω με την εξεταστική θα φτιάξω κανονικό σετ,μάλλον με τον medicine seller του Mononoke(μέχρι τότε βέβαια μπορεί ν'αλλάξω γνώμη).
Παρεπιπτόντως,διάβασα τα manhwa που μου είχες πει.Ωραία είναι!Περισσότερο περιμένω για τη συνέχεια αυτού με τις μάγισσες γιατί το άλλο φαίνεται ήδη που το πάει.:hehehe:
Jun 08 2011 15:01
Fallen_Mpougatsa → Kai
Xα χα χα χα, μα όχι καλέ, με παρεξήγησες(λέμε τώρα)...! Αν και δεν ήταν τόσο με το που τον είδα ότι άλλαξα γνώμη αλλά και με την όλη συμπεριφορά του, που μπορεί να τη συνήθισα και να με φάνηκε πολύ πιο νορμάλ από τότε στην Varia arc που εντάξει, θα με πεις δέκα χρόνια αργότερα του έφυγε η κακία xD ενώ τότε ήταν ακόμα φρέσκια. Αλλά εκεί που ο Squal προσπαθούσε να τους κάνει να γυρίσουν πίσω με το ζόρι επειδή είχαν φοβηθεί γιατί δεν είχαν το σωστό κρέας, πω πω πέθανα μιλάμε! Κορυφαία σκηνη, εκατό κρέατα ονομάσανε και κανένα δεν ήθελε! ([I]μην ανησυχείς ειδικά για τα fanart κλπ, όταν ευκαιρίσεις[/I]). Χα χα χα χα χα χα χα perverted puns for the win! :D
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, πολύ awesome όμως. Όταν είδε την φωτογραφία του TYL εαυτού του και μια κοπέλα που ακόμα δεν ξέρουμε αλλά λογικά την ξέρουμε (έχω μια υπόννοια ότι παίζει να ήταν η Hana, η φίλη της αδερφής του) είχε πολύ γέλιο. Χα χα, ναι, έχει πολλές καλές σκηνές και όντως συμπαθητικότατος, δε νομίζω να υπάρχει κάποιος λόγος να [B]ΜΗΝ[/B] τον συμπαθείς. Lol εκείνη η σκηνή με τη μηχανή, πέθανα! Όμως μετά, όταν τις μάθανε ήτανε cool. Και ναι έχει καλές μάχες, ενδιαφέρουσες.
Μα αυτό μας αρέσει με τον Hibari, είναι ακριβώς αυτό. :3 Καλά, τουλάχιστον εμένα ^^ Χμ...θα συμφωνήσω σε ένα σημείο αλλά -και εδώ μπορεί να φταίει το ότι είμαι και σχετικά fan του- εμένα και πάλι με άρεσαν αρκετά οι εμφανίσεις του, ειδικά η πρώτη του TYL εαυτού του, που γράφει από κάτω "eyes colder than ever" ή κάτι και ήμουν "D'awww".
Θα συμφωνήσω απολύτως απολύτως μαζί σου. Επειδή είμαι άνθρωπος που πάντα εκτιμούσε ιδιαίτερα την ευφυία στους χαρακτήρες ειλικρινά ο Gokudera είναι μακράν ο ποιο έξυπνος από τους φύλακες, με την έννοια του έξυπνου-εφευρέτη και που παίρνει στροφές. Γι αυτό βέβαια είναι και το δεξί χέρι του δέκατου...! Του αξίζει και με το παραπάνω. Μπράβο στο παιδί. Εξάλλου έχει κι όλων των ειδών τα attributes, αν θυμάμαι καλά, ή πέντε που και πάλι είναι πολλά! Χα χα, έτσι 10++++ η Ανεστία!
Οχί ρε συ, πολύ απογοήτευση...αλλά το φαντάστηκα να σε πω όταν είδα ότι έχουν μαθητές που πήραν μεταγραφή...πού να κολλήσει εκεί η Varia ντε?
Με τι ψόφησες, ακόμα σε παιδεύει η εργασία ε? Αν όχι ιδέα δεν έχω! xD OK, δεν υπάρχει θέμα, με την ησυχία σου...!
Jun 08 2011 14:52
→ Dante80
Χέσ* μας με το κομπολόι πραγματικά.... άντε κανόνισε να σε δούμε κάποια στιγμή (στον αιώνα που διανύουμε εννοώ) και όχι στην επομενη μετεμψύχωση μας. :P
Jun 08 2011 14:41
Kamen Tantei Zura → Kenny
Απλά ήθελα την καλύτερη ευκαιρία να κάτσω να γράψω και εγώ κατεβατό :P Αλλά δεν ήμουν σίγουρη αν θα βγει κατεβατό xD
[spoiler] Αρχικά να πω ότι φυσικά δεν κατάλαβα χριστό από τα raws που είδα, αλλά το ότι τέλειωσε το manga με τη σκηνή στο μπάνιο μου άρεσε πάρα πολύ.
Όσο για το υπόλοιπο, προσωπικά, δεν με ενδιέφερε τόσο μα τόσο πολύ το romance :P Αν και σίγουρα σε κάποια φάση ήμουν "κατάλαβέ το επιτέλους ρε βλάκα ότι είναι αυτή" και αφού σ'αρέσει. Εμένα περισσότερα δεν μου άρεσε που έγινε σαν harem manga το Yankee, αφού κάθε μία που πεταγόταν ήθελε στο τέλος τον Shinagawa. What the hell, δηλαδή, μαγνήτη είχε το άτομο;
Να είμαι ειλικρινής, εκείνο το πονηρό κλείσιμο του ματιού με έκανα κάπως να γελάσω :P Αν και είναι το παράπονό σου που δεν έγινε τίποτα μεταξύ σου. Συμφωνώ πάντως εν μέρη με το rant -σεντόνι σου. Δεν θα γινόταν και τίποτα αν τους έβαζε μαζί ή τίποτα τέτοιο.
Αλλά είναι και πρωτότυπο, διαφορετικό από τα συνηθισμένα :)
Σίγουρα σε απογοητεύει, και λες "γιατί;;;" αλλά αν το σκεφτείς και από την άλλη πλευρά.
Πάντως για το παρελθόν της Adachi νομίζω ότι θα δείξει λίγα-τουλάχιστον λίγα πράγματα- σε κάποια φάση. :)
[/spoiler]
Jun 08 2011 14:39
Kai → Fallen_Mpougatsa
Η αλήθεια είναι πως αν ήξερα ότι έφτανε μια εικόνα από TYL του Xanxus για να αναθεωρήσεις για τον χαρακτήρα, θα πόσταρα την εικόνα. [I](Ξέχασα ν' ανεβάσω και τα fanarts που είπα, μου είχες πει και για Himekawa αν δεν κάνω λάθος;)[/I] Το σχέδιο της Amano ήταν η καλύτερη πειθώ τελικά and it didn't cross my mind. Btw, fun fact, μιας και πέφτει αρκετό κορόϊδεμα (με τις καλύτερες διαθέσεις πάντα) στο fandom, αφαίρεσε από το Xanxus τα 2 'χ' και δες τι μένει.
Ryohei is awesome, not as awesome as Gokudera, but still. Εκτός του ότι παρότι δεν παίρνει και πολύ στο spotlight σε σχέση με τους άλλους, καταφέρνει να έχει μερικές από τις καλύτερες μάχες (για εμένα). Επίσης η έλλειψη εξυπνάδας και ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα πράγματα τον κάνουν συμπαθητικότατο. Πες μου ότι δεν ήταν epic η σκηνή που πήραν τις μηχανές και πήγε και έπεσε πάνω στον τοίχο.
Τον Hibari προσωπικά τον βαριέμαι στις μάχες, πολύ ήρθα, είδα, νίκησα είναι τις περισσότερες φορές. Αντίθετα, ενώ μπορείς να πεις ότι ο Mukuro είναι περίπου στο ίδιο στυλ, οι εμφανίσεις του είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες.
Και φυσικά το καλύτερο gear είναι το Systema C.A.I. που από τότε που το εμφάνισε ο Gokudera από 10+++ έφτασε 10+++++++++++++++++.
Αυτό είναι το κακό, ότι επειδή είχε μπόλικο Squalo στο Future Arc η έλλειψη της Varia γίνεται πιο αισθητή στο επόμενο. But still, όταν φτάσεις up-to-date, θα δεις τι χαμός γίνεται στα τελευταία και τι παίζει.
~Ψόφησα σήμερα και το απόγευμα έχω δεύτερο γύρο, οπότε τα fanarts αν προλάβω κατά το βραδάκι, διαφορετικά αύριο~
Jun 08 2011 14:12
Kai → Napster
Ναι, είναι να μην κάνεις την αρχή σ' αυτό το πράγμα. Από τη στιγνή που μεγαλώνουν τα ongoing σου σε αριθμό, ειδικά αν φτάσουν πάνω από τρία, τα οn-hold και τα drop έχουν την ίδια μοίρα. Και άντε τα drop δεν πειράζει, τα on-hold είναι το θέμα.
Μην το ψάχνεις, δε συγκρίνονται καν με της πρώτης season. Βασικά ούτε η αρχή συγκρίνεται με της πρώτης season. Μπορώ να πω ότι αν δεν το σώσει τώρα που φτάσαμε στο καζίνο θα απογοητευτώ πολύ. Μας έβγαλε την ψυχή σ' αυτό το Arc με τον Ohtsuki και δεν μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα :/
Αυτός που έχει σαν πρώτη επιλογή όντως θα κέρδιζε, αλλά ο Miura που λέει από κάτω, όχι. Καλός, χρυσός, αλλά όχι. Για κάποιον άσχετο samurai ναι, για τον Kenshin σαν στυλ και σαν εμφάνιση δε με πείθει. Αν γινόταν θα του έριχνα σίγουρα μια ματιά για να δω τι παίζει πάντως.
Jun 08 2011 13:54
Kenny → Brook The Pirate King
Ευτυχώς που το post σου στο Pandora Hearts το πρόλαβα νωρίς.
Πρόσεχε τα spoilers! Θανάτους και λοιπά μεγάλα γεγονότα πάντα τα κρύβουμε.
Jun 08 2011 13:36
Fallen_Mpougatsa → Kai
:D :D :D Μεθαύριο θα είμαι up-to-date επιτέλους! Σήμερα κι αύριο βλέπεις -υποτίθεται- πως διαβάζω για τη σχολή οπότε ξες, κρατάω τα τυπικά και δεν ασχολούμαι πολύ με τον υπολογιστή! :3 Αλλά αύριο, αφού γράψω και επεδή γράφω δύο μέρες στη σειρά μόλις τελειώσω και μεθαύριο εχεχεχεχεχε...σέ φτασα!
Α ναι, και να μην ξεχάσω σε ότι έχω διαβάσει μέχρι τώρα (285 chapter): [SPOILER]Awwwwwwwwwwwwwww, Mukuro-san, Hibari-san, Squal-san, (και ναι αν το πιστεύεις) Xansus-san! Τι φοβερές και badass εισόδους που κάνανε αυτοί οι άνθρωποι! Καλά δε θα μιλήσω για το TYL του Hibari που εντάξει, τά σπασε κυριολεκτικά αλλά είδαμε και τον μικρό του εαυτό που επίσης τα έσπασε! Αυτός ο άνθρωπος μικρός ή μεγάλος είναι απλώς απόλαυση να τον βλέπεις να έρχεται, να σπάει τα μούτρα των άλλων και να φεύγει. Αλλά ρε συ οι TYL των υπολίπων...πω πω, ήταν...ειδικά όταν έδειξε τον Mukuro που εμφανίστηκε στο πεδίο μάχης και έκανε dispel την illusion του! Άσε άσε! Και νομίζω είχα μια μικρή fangirl στιγμή όταν είδαμε πρώτη φορά τον Xanxus να κάθεται σε κείνη τη καρέκλα και να ανασηκώνει βαρεμένα το φρύδι. Αναθεωρώ αμέσως όμως, έτσι! Ε, όσον αφορά τον Squal πλάκα πλάκα είχε πάρα πολύ μεγάλη συμμετοχή στο όλο arc! Φυσικά το λάτρεψα το συγκεκριμένο γεγονός! :3 Αν και μας έβγαλε την πίστη ψιλό μέχρι να φτάσουν στις τελικές μάχες παρόλαυτα άξιζαν και με το παραπάνω!
Παρεπιμτόντως, νομίζω ότι ο σεβασμός μου για αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο με τα γυαλάκια και το χαρτί και μολύβι που έχεις εδώ στην φωτογραφία του προφίλ σου καθώς και τον φίλο του τον κολλητό -ξες εσύ ποιον xD- Yamamoto αλλά και για τον Tsuna -αν το πιστεύεις επίσης- έχει ανέβει τουλάχιστον τρια επίπεδα. Και μην πες τίποτα για τον Ryohei αυτόν πάντα τον σεβόμουν! Αλλά ειλικρινά, αν τον πήγαινα από κλίμακα 1-10 τον Gokudera 8 τώρα είναι 10! Ε, τους άλλους βάλτους σε φθίνουσα σειρά απ'τον πρώτο χα χα![/SPOILER]
Jun 08 2011 12:04
Tenshi → Hazuki
Χαχαχα!! Βρε και σε σακούλα από σκουπίδια να μου τα δώσεις εγώ είμαι οκ!! ;)
Jun 08 2011 11:40

This status update has reached the maximum number of replies allowed