Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Yeap, εκεί. Καλά δε βαριέσαι? Μπράβοοοο... xD
Jun 12 2011 22:58
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Πρέπει να είμαι στη μέση του γεύματος και να μου λείπουν μερικές σελίδες. Κάτσε να το διαβάσω και στο στέλνω. Νομίζω τελειώνει εκεί που έχεις κάτι (. . . .) κάθετα, ε;
Jun 12 2011 22:50
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

O, ΟΚ τότε! Καταραμένοι! Αααααααααααααααααααααααααααααααααααα! Νομίζω όχι όλο, γιατί θέλω να βγάλω και πιο μετά. Νομίζω το χεις διαβάσει μέχρι εκεί που τρώνε?
Jun 12 2011 22:45
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Xaxaxa. Καταραμένοι θα λες, όχι άτιμοι. Γιατί όχι, δεν το έχω δει μέχρι εκεί; Τα comments τα έχεις πάρει ήδη, so the choice is yours.
Jun 12 2011 22:43
Photo

zoro77 → Ajairisu

να σαι καλα. ευχαριστω:)
Jun 12 2011 22:33
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Waaaaaaaaa, άσε, μη μου το θυμίζεις αυτό το άτιμο το καινούργιο το fanfic μου τριβελλίζει το μυαλό και δε λέει α φύγει με τίποτα! Άτιμο KHR, άτιμε Xanxus/Hibari/Mukuro-Chrome pairing, άτιμη Κai τώρα δε θα το ξεφορτωθώ ποτεεεεεεεεεεέ! Παρεπιμπτόντως, λες να βγάλω το δεύτερο chapter στην ιστορία του Beelzebub? 'Ακυρο, το ξέρω.
Jun 12 2011 22:16
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Στο γνωστό μέρος, αφού προς τα εκεί θα γυρίσουμε έτσι κι αλλιώς, να μην έρχεσε ως τη σχολή. Χαχα, ναι, όταν σου έρχονται fanfics όλη την ώρα νομίζω πως λίγο δύσκολα θα γλιτώσεις από αυτά, αλλά πάλεψέ το, μπορείς, το πολύ-πολύ να έχεις περισσότερες ιστορίες στο μυαλό σου. ΧD
Jun 12 2011 22:12
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

A, OK! Ελπίζω να μη βρέξει κι αύριο!
Jun 12 2011 22:00
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Λογικά την ίδια ώρα, εκτός κι αν δεν βολεύει τον Tenshi. Θα τον ρωτήσω για επιβεβαίωση και θα σε πάρω τηλ.
Jun 12 2011 21:58
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Ναι ρε συ, δε μπορείς να φανταστείς τι είδους βροχή έριχνε-κανονικό χαλάζι! Και δε σταματούσε κιόλας! Αυριο? Πότε?
Jun 12 2011 21:57
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Δεν ήρθες σήμερα. :( Τουλάχιστον έλα αύριο. :P [B]Edit:[/B] Για συζήτηση είναι το thread του KHR, αλλάξτε του τα φώτα, λέμε. XD
Jun 12 2011 21:56
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ha ha ha ha ha! Kind of pointless indeed; το σύστημα αποθήκευσης χάλια, ο τρόπος για το feedback απαίσιος και έτη φωτός πίσω...μωρέ δε θα τελειώσω με καμιά ιστορία? Θα αρχίσω τα original fics στο fiction press! Και να, τι άλλο να κάνουμε, καμιά ιστορία άντε και κανα homework, όχι σαν τώρα... ΟΚ τότε! Να σε περιμένω έξω απ'τη σχολή σου ή στο γνωστό μέρος?
Jun 12 2011 21:55
Photo

Ajairisu → zoro77

Χρόνια πολλά, αν και λίγο καθυστερημένα, και ότι επιθυμείς :) .
Jun 12 2011 21:54
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Όχι μωρέ, τι να με χαλάσει. Ίσα-ίσα θα τη θέλω και τη βόλτα μου. Αφού σε βολεύει no problem. Ε, μη νομίζεις, στο FF τη διορθώνω. Πήγα να το κάνε στη Zilla στην αρχή, but it's kind of pointless. Ναι μωρέ, ήμασταν μικρά και δεν είχαμε με τι άλλο ν' ασχοληθούμε XD Πάνε χρόνια πλάκα-πλάκα. Ναι, κρίμα που χάλασε μετά, είχες και τόσες προοπτικές το club XD
Jun 12 2011 21:48
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

A, αν δε σε χαλάει να κάτσεις κάτω μετά τα μαθήματα, δε με χαλάει να και να σε περιμένω (θα σε εξηγήσω από κοντά κι όχι από δω...δε θέλω να αφήνω αποδείξεις...:smokingg:). Χα χα, αν δεις όλοι τα λάθη που είχαμε τότε...κι εγώ το ίδιο ακριβώς με τα δικά μου αλλά βαριέμαι πάρα πολύ για να τα διορθώσω -αν εξαιρέσω αυτά που έχω μεταφέρει και στο FF. εμ, μικρά τότε, τι να πεις! xD Χα χα χα όλα τα θυμήθηκα! Τα ξανακοίταξα, τι νοσταλγία...άσε, όντως,καλά ήτανε τότε αλλά βλέπεις άλλαξε η διεύθυνση και πάει το μαγαζάκι.
Jun 12 2011 21:31