Jump to content

Community Status Updates

Photo

Mike The Great → iristella

ΜΠΡΡΡΡΡΡ!I'm afraid for your wrath
Jun 13 2011 03:23
Photo

iristella → Mike The Great

Nope.I m always watching from the shadows. MWAHAHAHAHHAHAHH!
Jun 13 2011 03:18
Photo

Mike The Great → iristella

sorry.να σε ρωτησω κατι?κοιμασαι ποτε??
Jun 13 2011 03:15
Photo

iristella → laraska

Δεν πιστεύω ότι η συμπεριφορά της ήταν αυτή του μέσου λογικού ατόμου σε αυτές τις καταστάσεις (μιλάω μόνο για το κομμάτι του πώς χειρίστηκε την αναπηρία της). Όσο όμως μη ρεαλιστική και αν ήταν θα ήμουν διατεθειμένη να την δεχτώ αν εστίαζε εκεί και ανέπτυσσε αυτό το κομμάτι υπεύθυνα και ουσιαστικά. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε και το forced drama έκανε τα πράγματα ακόμη χειρότερα. Σίγουρα δεν περίμενα δουλειά επιπέδου [URL="http://www.mangaupdates.com/authors.html?id=1875"]Αsano Inio[/URL] και κανά τρελό ψυχογράφημα θα ήθελα όμως να είναι κάτι όμορφο όπως ήταν το Nineteen-Twenty one. Tα romance είναι το ευαίσθητο σημείο μου και όσο και αν λιώνω με ωραίες ιστορίες άλλο τόσο στριγκλιάζω όταν βλέπω πράγματα που με ενοχλούν.
Jun 13 2011 03:12
Photo

laraska → iristella

χμμμ ισως η εμπειρια σου σε βοηθαει να κρινεις καλυτερα... εγω παντως συγκινηθηκα παρα πολυ γιατι ξερω ενα ατομο που ειναι καπως ας πουμε disabled και με εκανε να νιωσω πραγματα... η γνωμη μου ειναι πως εστιαζε μονο στο συναισθημα και την δυσφορια και ανασφαλεια του κοριτσιου ...στην θεση της ολοι θα ειχαν την ιδια ψυχολογια περιπου ..αλλα γενικα στο τελος το εχασε λιγο και το διαβασα για να μην το αφησω διχως τελος ..
Jun 13 2011 02:54
Photo

iristella → laraska

Well... ξεκίνησε με μια ενδιαφέρουσα ιδέα την οποία συνέχισε με μια πολύ κακή εκτέλεση. Η ενδιαφέρουσα ιδέα aka άτομο με ειδικές ανάγκες και η ζωή του καταστράφηκαν από χαζά και κακά shoujo cliches, κακούς χαρακτήρες, μια abusive όσο δεν πάει σχέση και ένα romance που κυριολεκτικά ξεπηδά χωρίς λόγο και αιτία και δυστυχώς δεν ήταν το μόνο αναίτιο στην όλη υπόθεση. Στην προσπάθειά του να το παίξει βαθύ και να προκαλέσει συναισθήματα προκαλεί οίκτο κάτι που το θεωρώ μέγα σφάλμα σε manga πολύ περισσότερο όταν καταπιάνονται με ένα τόσο ευαίσθητο ζήτημα. Το δε τριπάκι προς το τέλος με το "θα πηδηχτούμε,δεν θα πηδηχτούμε (sic)" και οι ηλίθιες ανασφάλειες της τύπισσας μου έσπαγαν τα νεύρα. Ο δε τυπάς καθίκης από τους λιγους. Anw it wasn't my cup of tea, αλλά σε κάθε περίπτωση εκτιμώ την χειρονομία και το χρόνο που αφιέρωσες για να μου το προτείνεις. Your cookie is well earned. :3
Jun 13 2011 02:50
Photo

laraska → iristella

οταν το τελειωσεις πες μου τη γνωμη σου
Jun 13 2011 02:30
Photo

Kamen Tantei Zura → didimakia

Χαίρομαι που σου άρεσε :)
Jun 13 2011 00:18
Photo

Fandom → Zentsugi

UxU 76 is out there ... Επίσης δεν θυμάμαι αν το διαβάζεις αλλά έχει βγει Nozoki Ana ως το 36
Jun 13 2011 00:05
Photo

KennyKai

OK, έκανα την πρώτη μου παραγγελία από Bookdepository, ας ελπίσουμε τώρα να φτάσουν τα καλούδια πριν φύγω από Θεσσαλονίκη. :hahaha:[QUOTE]20th Century Boys: v. 1 20th Century Boys: v. 2 Yotsuba&!: v. 1 Biomega: v. 1 A Bride's Story: v. 1[/QUOTE]:if:
Jun 12 2011 23:44
Photo

Serperoth → Ramona

Happy belated birthday! Εγώ εκνευρίζομαι γιατί όποτε πάω Ευρπίδη: α) Το έχουν με παιδικά β) Δεν μου περισσεύουν gil Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να τα τσιμπήσω και τα 6. (όχι ότι δεν τα έχω κατεβασμένα, αλλά αλλιώς είναι το real deal)
Jun 12 2011 23:20
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ώπα κάτσε, δε με έστειλες το αρχείο, μόνο το μήνυμα έτσι? Γιατί αρχείο δεν υπάρχει... για να ξέρω το λέω.
Jun 12 2011 23:16
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Εισ' και γρήγορη! Να σαι καλά κοπέλα μου, να ξες, με βοηθάς πάρα πολύ!
Jun 12 2011 23:15
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Το έστειλα και μάλιστα με typo ελληνικό. Δεν είχα κάτι να προσθέσω πάντως. Ήταν μικρό το κομμάτι. Τα υπόλοιπα από βδομάδα :)
Jun 12 2011 23:06
Photo

Ramona → Serperoth

Χεχεχε! ας ευχηθούμε ο ένας στον άλλο έστω και ετεροχρονισμένα.. :) Το κομιξ του χα ρίξει μια ματια στο public, μου φάνηκε win και μένα.
Jun 12 2011 23:05