Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Την Τρίτη γράφω και τελειώνω 6:30 (βασικά μπορεί να τελειώσω και νωρίτερα, ανάλογα με το τι θα μας βάλει, αν είναι να σου κάνω καμιά αναπάντηση, ξέρω γω; Ανάλογα με το αν σε βολεύει) Άσε, μπήκα και το διάβασα κι εγώ και άρχισα να κάνω edit. Τι λάθη ήταν αυτά; Σκέφτομαι να κοιτάξω και τα επόμενα. Πού το θυμήκες το club; Omagad >.< ρε συ. Πλαάκα-πλάκα, καλά περνούσαμε τότε. Μετά μας βγάλανε τις homepages και έσβησε σιγά-σιγά.
Jun 12 2011 21:26
Photo

Serperoth → Ramona

Hahaha:P Να διαβάσεις και το κόμικ, είναι εξίσου win. Να πω χρόνια πολλά ή θα είναι ετεροχρονισμένα?
Jun 12 2011 21:10
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Nαι ρε συ, μπήκα και διάβασα το πρώτο κεφάλαιο κι όχι, δεν έκαψα πολλά εγκεφαλικά κύτταρα, καλή ήταν βρε! Χα χα, έλα ρε συ, άσε το τι θυμηθηκα που ξαναμπήκα δε λέγεται...Το fan club fro Seto Kaiba το θυμάσαι? xD Ε χε χε...αλλάζουμε τα δεδομένα, πλέον δεν είναι μόνο η FIAT αλλά κι εμείς! Ναι, πλάκα πλάκα, τους φαντάζομαι. Αλλά αν το thread για το Reborn δεν είναι για να πούμε αυτά που λέγαμε τότε τι είναι? Παρεπιμπτόντως, την Τρίτη είσαι available κατά τις 5 πάλι?
Jun 12 2011 20:57
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Lol, μπήκε quizilla; Είχα μπει κι εγώ πριν από καιρό για να θυμηθώ τα παλιά. Διάβασες αυτό το αριστούργημα; Ελπίζω να μην έκαψες πολλά εγκεφαλικά κύτταρα, είναι αρκετά fail. :hahaha: Βασικά, πρέπει να την ξαναδιαβάσω κι εγώ γιατί σχεδόν την έχω ξεχάσει, να δω τι έγραφα. Την έχω και στο FF γιατί δεν μου έφταναν τα θύματα στο zilla. Όχι βρε συ, σιγά να μην το έλεγε κανονικά. Τρόμαξε ο άνθρωπος με την αλλαγή του thread όπως κι εγώ όταν άνοιξα το spoiler. Βtw, νομίζω ότι πολλοί μπαίνανε στο thread, το κοιτούσαν και έλεγαν 'τι γράφουν αυτές, εδώ βρήκαν να τα πούνε';
Jun 12 2011 20:45
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Χα χα, όχι καθόλου! Καταλαβαίνω την έγνοια του fan και ειλικρινά σίγουρα έχεις καταλάβει τον χαρακτήρα καλύτερα από μένα οπότε και δε με πειράζει και καταλαβαίνω...παρεπιμπτόντως δε θα πιστέψεις τι έκανα...πήγα στο quizilla και είδα λίγο την ιστορία σου με τον Hayato! :3 Αλήθεια, ο Napster έκανε πλάκα ή όχι? Δε θέλω και να τον προσβάλω αλλά τι να κάνω, που μπήκα δυναμικά στο thread!
Jun 12 2011 20:39
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Δεν πιστεύω να σε πείραξε τπτ στη συζήτηση γιατί κι εγώ το παράκανα με την ανάλυση. Δεν βάζω emoticons και φοβάμαι για το πώς φαίνεται. Οπότε όταν σου σπάσω τα νεύρα πες το XD
Jun 12 2011 20:30
Photo

Ramona → Serperoth

Ohhh! indeed αν και έχω δει την ταινία δεν το είχα συνδυάσει..Το χρησιμοποίω το συγκεκριμένο πολύ καιρο αλλα για άλλο λόγο.. Ασχετο αλλα μόλις είδα οτι έχεις γενέθλια την προηγούμενη μέρα από μενα :)
Jun 12 2011 20:27
Photo

KaiDante80

Χαχα, αλήθεια; Ε, βασικά στα κομμάτια που είχα ακούσει από ορισμένα Cast οκ μου φάνηκε, δεν ξέρω πώς είναι γενικότερα και δεν έχει τύχει και να διαβάσω και τη στήλη όταν την έγραφε. Ούτε με τον Brian έχω κάποιο θέμα, αν και τώρα τελευταία η στήλη μου φαίνεται κάπως σύντομη και βαρετή σε σχέση με παλιότερα. Ίσως να φταίνε και οι ερωτήσεις που δέχεται. Όντως είναι πολύ καλή. Για την ώρα κρατάω αυτά που μ' ενδιαφέρουν σαν υπόθεση περισσότερο μόνο γιατί για να πω την αλήθεια φοβάμαι πως σε κάποια δεν θα μπορέσω να συνηθίσω καθόλου εύκολα το animation.
Jun 12 2011 20:04
Photo

iristella → laraska

[URL=http://img534.imageshack.us/i/2977848508aed63a0faf.jpg/][IMG]http://img534.imageshack.us/img534/199/2977848508aed63a0faf.jpg[/IMG][/URL] Είμαι στο chapter 4 και τους μισώ όλους εκτός της Kiki. Καλά πάμε. XD
Jun 12 2011 19:43
Photo

Dante80Kai

O Zac είναι χειρότερος από τον Brian για να πω την αλήθεια. Έχουμε πλακωθεί πλειστάκις...XD Πάντως τα buried treasures του Sevakis που σου έδωσα είναι θησαυρός. Θα βρεις πολλές δουλειές ελαφρώς ξεχασμένες, αλλά πάντοτε απολαυστικές. Χαιρετούρες..^^
Jun 12 2011 19:40
Photo

laraska → iristella

θελω cookie ε?
Jun 12 2011 19:38
Photo

Kai → Napster

Ναι, δεν θα έπρεπε να ελπίζεις εξαρχής νομίζω, αλλά τώρα ίσως να γίνει κάτι. Μεχ, εγώ σκέφτομαι αν θα πρέπει να τις σβήσω μετά ή όχι. Εξαρτάται από το πόσο θα μου αρέσουν.
Jun 12 2011 19:33
Photo

KaiDante80

Ευχαριστώ για τη στήλη, την οποία και δε γνώριζα, ήδη έβαλα μερικά στη λίστα μου. Η αλήθεια είναι ότι τον προηγούμενο Answerman δεν τον πρόλαβα, άρχισα να διαβάζω τη στήλη αφού άλλαξη η σκυτάλη, αλλά μπορώ να πω ότι στο ANNcast όσες φορές τον έχω ακούσει είναι αρκετά απολαυστικός.
Jun 12 2011 19:31
Photo

Serperoth → Ramona

Scott Pilgrim fanboi^^
Jun 12 2011 19:31
Photo

Napster → Kai

:hihi2: Ειχα καιρο να μπω στο συγκεκριμενο topic και νομιζα πως ειχαν αλλαξει τα πραγματα μολις ειδα στην τελευταια σελιδα αυτα που γραφατε εσυ και η Fallen_Angel_Itachi αλλα μολις πηγα μια σελιδα πισω ειδα οτι ακομα ετσι ειναι αυτο το topic.:canthelp: Α εγω ειχα κατεβασει το DVD νομιζω και κατευθειαν το εγραψα σε DVD. Edit: Για την ακριβεια Dual Layer. xD
Jun 12 2011 19:26