Community Status Updates
Anelis → Kamui
Το ξέρω, αφορμές ψάχνεις για να γεμίσεις το φόρουμ με λάγνους παππούδες, αλλά δεν πειράζει, σε συμπονώ. Όλοι έχουμε τα κουσούρια μας! :P
Jun 13 2011 06:32
Anelis → Blacker_than dark
Yer welcome! Ό,τι πληροφορία θελήσεις ρώτα με αβέρτα!
Δεν ξέρω αν σου αρέσει ο Terry Pratchett, αλλά είχε γράψει παλιά ένα βιβλίο μαζί με τον Neil Gaiman, το Good Omens, που έχει να κάνει με τον Αντίχριστο και είναι τραγικά τραγικά αστείο.
Γενικά αν δεν έχεις διαβάσει Terry Pratchet βουρ!
Και τσέκαρε και Peter S. Beagle, νομίζω μόνο 3 βιβλία του έχουν μεταφραστεί, αλλά θυμάμαι με είχαν ενθουσιάσει και τα 3. Αν τον αρχίζεις διάλεξε πρώτο το "Ο τελευταίος μονόκερος''' :)
Jun 13 2011 06:30
Anelis → Guest-13157
[url]http://www.imdb.com/title/tt0486544/[/url] Μιας και διαβάζεις για serial killers νομίζω θα σου αρέσει.
Jun 13 2011 06:16
Zentsugi → Fandom
Οχι το Nozoki Ana δεν το διαβαζω.. Και δεν νομιζω να μπει στη μεση 3ος για να γινει αυτο που λες.. Κατι αλλο θα γινει και συντομα νομιζω.
Jun 13 2011 05:50
iristella → Mike The Great
need for change I guess. Στην δική μου περίπτωση έπεσε ο server που είχα την sig μου.
Jun 13 2011 04:13
Mike The Great → iristella
και κατι τελευταιο.τι εγινε?επεσε επιδημια:hmmm: και καμποσοι αλλαζουν τα avatar τους?εχω 9 φιλους,οι 4 εχουν αλλαξει?
Jun 13 2011 03:52
Aυτόν τον σκοπο εξυπηρετεί το avatar. Παρέχει μια εσφαλμένη αίσθηση ασφάλειας.
Jun 13 2011 03:42
αν δεν αυτοκτωνησωπως μπορεις με αυτο το γλυκιτατο avatar να με σκοτωσεις?το βρισκω απιθανο
Jun 13 2011 03:39
Tα καταλληλα ατομα θα αναλάβουν την περίπτωση σου. Δεν θα πονέσεις...πολύ
Jun 13 2011 03:35
Kανά δυο μεταμορφώνονται σε αγριογούρουνα αλλά αν σου πώ ποιοί θα πρέπει να σε σκοτώσω.
Jun 13 2011 03:30
τωρα πραγματικα φοβαμαι!!!!!μηπως στην πανσεληνο γινεστε και λυκανθρωποι???
Jun 13 2011 03:29
H πικρή αλήθεια είναι ότι αφού γίνεις moderator στο .αΝiMe//Gr και χάσεις την ψυχή σου δεν χρειάζεσαι πλέον ύπνο. Δουλεύεις ασταμάτητα ως minion του Dante80 και του Phantom Duck προκειμένου να παράσχεις τις κατάλληλες ανθρωποθυσίες για την τελετή που κάνουμε κάθε πανσέληνο. Όσο πιο πολλές οι ανθρωποθυσίες τόσο μεγαλύτερο το rank και τα προνόμια. Πχ ο Kenny έχει προαχθεί σε gatekeeper και βασανίζει/ανακρίνει τους αντιφρονούντες. So far none has survived.
Jun 13 2011 03:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed