Community Status Updates
magicofantasy → SpeedFreak
sorry for the late reply τρεχω τωρα , ξερεις..
ας μιλαμε εδω καλυτερα...ουτε και μενα μ' αρεσουν τα greeklish με μπερδεύουν ...
εισαι 16 ε , μικρουλης , ο μικρος μου αδερφος (ειμαστε 4 αδελφια ) ειναι 15
οσο για την φιλοξενια οποτε θες , ομως ετσι ωστε να ειμαι θεσσαλονικι
Ειμαι τωρα στο τμήμα διοίκησης επιχειρήσεων ( ΤΕΙ καβαλας)δευτερο ετος , δυσκολα τα πραγματα δεν ήθελα να περασω εκει ακριβως αλλα αφου ετυχε ...
Btw τι γινεται με' αυτο το διαγωνισμό ζωγραφικής ???
[IMG]http://www.anime.gr/forums/picture.php?albumid=1098&pictureid=13746[/IMG]
Jun 14 2011 16:34
SkullKaizer → Matsu
γεια! just spamming για το meeeting ζωγραφικης που θελω να κανω [URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=10257[/URL] < σηζητιση εδω ^0^
πως παει; ^.^ θυμαμε το comment που μου εκανες οταν προτοαρχισα να ποσταρω ζωγραφιες μου :P με βοηθισε πολυ! ...αν και ακομα δεν το κατεχω :P αλλα εξασκουμε συνεχια ^___^
Jun 14 2011 16:10
SkullKaizer → DevilMayCry
γεια! just spamming για το meeeting ζωγραφικης που θελω να κανω [URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=10257[/URL] < σηζητιση εδω ^0^
Jun 14 2011 15:57
plotolp → Ground_zero
Καλώς τον!
Δεν ξέρω αν με θυμάσαι, είμαι ο αδελφός του akithosplayboy από το greekdojo, είχαμε γνωριστεί στο σπίτι όταν είχες μείνει μερικές μέρες με τον αδελφό σου!
Jun 14 2011 14:59
Kenobi-sensei → cocoblocos
όπως το λες ναι ...απλά filler είναι οι χαρακτήρες που εμφανίζονται μόνο στο anime ενώ αυτόν το δείχνει και το manga για αυτό το είπα
Jun 14 2011 14:25
didimakia → Tenshi
OMG τωρα το κτλβα το avatar σου. Χαχαχα τον βγαλανε και εικονιτσα τον παππου ρεεεεε χαχαχα
Jun 14 2011 14:08
SkullKaizer → Anelis
hi
about the meeting ^^
εχεις καποια ημερομινια που μπορεις ή που ξερεις πως συγουρα δεν μπορεις; ή ειναι ακομα νωρις για προγραμματισμο;
Jun 14 2011 13:29
Night Wizard Seal → plotolp
Είχα να σε δω καιρό μέσα, και έτσι όπως κοιτούσα ένα thread, σε είδα και σε έκανα request. :)
Nice seto by the way ^^.
Jun 14 2011 12:23
Kai → Kenny
Όχι, πήγα για ύπνο τελικά, άλλά διάβασα τα 2 επόμενα volumes σήμερα πρωί-πρωί. Πολύ ωραίο ήταν. Μου άρεσε το γεγονός ότι σιγά-σιγά συνέδεε απλά στοιχεία που τον οδηγούσαν σε μεγαλύτερα. Η κόρη του επίσης, κι ας μην ήταν ζωντανή, παίζει να έπαιξε αν όχι τον σημαντικότερο, από τους πιο σημαντικούς ρόλους. Το καταευχαριστήθηκα μιας και έψαχνα κάτι τέτοιο αυτές τις μέρες.
Αν την παραγγελία την έκανες χθες, μάλλον αύριο θα ανανεωθεί το status σου. Μάλιστα κάποια ανανεώνονται πριν τα άλλα επειδή τα στέλνουν ξεχωριστά.Βέβαια σε δικαιολογώ γιατί έχεις το άγχος των ημερών.
Πάντως, ειδικά αν είσαι κοντά στα κεντρικά, μην αγχώνεσαι τόσο. Προσωπικά κάνω σχεδόν πάντα την παραγγελία Δευτέρα-Τρίτη (ποτέ ξανα Παρ-Σαβ-Κυρ) και το χαρτάκι έρχεται την επόμενη Τρίτη ή Πέμπτη. (7-10 μέρες υπολόγιζε πάντα δλδ - αφού το στείλουν για να είσαι μέσα και να μην αγχώνεσαι XD).
Jun 14 2011 12:06
Mad_Hatter → Putin
Ναι άκουσα ότι έφαγε nerf στο continuum shift, αλλά παραμένει τέλεια xd
Jun 14 2011 11:53

This status update has reached the maximum number of replies allowed