Community Status Updates
Zoro → 6Greed9
Α, lol XD Ναι για το animation κάποια συνωμοσία θα παίχτηκε και θα τους είπε ο Miura να κάνουν όπως αυτόν με το release πληροφοριών, με το σταγονόμετρο!
Και ναι κλασικά η γραπτή μορφή για άλλη μια φορά θα αποδείχτηκε πληρέστερη και πιο ολοκληρωμένη από την οπτική φαντάζομαι (αν και για να γίνω ιερόσυλος θα πω ότι το lotr είναι εξαίρεση :P).
Jun 15 2011 03:46
6Greed9 → Zoro
μπα ο τεταρτος τομος απο anubis εννοω, τους μαζευω, τους πρωτους 5 δεν τους εχω, εχω διασπαρτους απο dark horse.
γινεται καλη δουλεια αλλα βγαζουν 1 τομο το χρονο περιπου...
:P
μακαρι να μαθαιναμε περισσοτερα για το animation αλλα μας δινουν ψιχουλα για πληροφοριες
>.<
το κομικ τελειωσε ναι, πολυ πολυ αγαπημενο, τσεκαρε το το καλοκαιρακι και θα δεις.
και γω την ταινια ειδα πρωτα, μου αρεσε πολυ (αν και το κομικ ειναι 100 φορες καλυτερο) και μετα ξεκοκκαλισα και τα κομικ
^^
Jun 15 2011 02:57
Zoro → 6Greed9
Need... more... internet. :zombie: Αν και τελευταία κόλλησα με games, που είχα παρατήσει για κάποια χρόνια... μακριά αυτές τις μέρες όμως, έτσι και πιάσω ένα κάηκα!
Ναι το manga συνεχίζει και μετά το arc με τον Shishio, ένα ακόμα arc είχε πριν το τέλος δλδ και εκεί εμφανίζεται το jolly roger. :Ρ
Berserk 4; Εννοείς το 4ο trailer; Αν ναι, link!
Scott Pilgrim όχι δεν έχω διαβάσει btw... και δεν έχω δει ούτε την ταινία, no time αυτή την περίοδο, αλλά τουλ την τελευταία θα την δω σίγουρα κάποια στιγμή, μες στο καλοκαίρι μάλλον. :nerd: Έχει ολοκληρωθεί το comic πάντως;
Jun 15 2011 01:10
Ryuji → mugiwara_kaizoku
Χαίρεται!
Αν εννοείς αυτό που έχω και τώρα είναι από την ταινία Spirited Away του Hayao Miyazaki. Αλλιώς θα σε απογοητεύσω αλλά δεν θυμάμαι τι ava είχα τότε. Νομίζω πάντως πως ήταν από το anime [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Toradora%21"]Toradora![/URL].
Jun 15 2011 00:59
6Greed9 → Zoro
τς τς και συ στα ιντερνετς λιωνεις ρε αντι να διαβαζεις?
:P
διάλειμμα από το διάλειμμα δεν λες τιποτα!
ενδιαφερον, kenshin εχω δει το ανιμε ως το τελος του αρκ με τον sishio, ισως αρχισω να μαζευω το manga απο anubis...
βγηκε και το berserk 4 λενε φημες (επιτελους):P
(btw scott pilgrim εχεις διαβασει?)
Jun 15 2011 00:48
Zoro → 6Greed9
Ντάξει έχουμε και κάνα OP και ενίοτε Berserk για να [s]αντικαθιστούν[/s] μας αποσπούν από το διάβασμα... σε κάποιες φάσεις βαριέμαι τόσο πολύ πάντως που καταλήγω να κάνω διάλειμμα... από το διάλειμμα!
Άντε κι εμένα περίπου ένας μήνας μου λείπει ακόμη... υπομονή, μια ιδέα είναι. :heat:
Άσχετο αλλά επειδή θυμάμαι είχες βάλει ένα link που έδειχνε την σημαία των ψάθινων σε ένα comic (νομίζω scott pilgrim), δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει το Rurouni Kenshin manga αλλά κι εκεί γίνεται κάτι παρόμοιο, σε μια βόμβα (o Oda δούλευε μαζί με τον mangaka του RuroKen βέβαια). Εξαπλώνεται παντού σιγά σιγά ο άτιμος. :Ρ
Jun 15 2011 00:36
6Greed9 → Zoro
και γω το παθαινω, ακομα και sex & the city ειμαι ικανος να παρακολουθησω >.<
και ακομα δεν εχω παρει μπρος, πρεπει να πιεστω:P
15 μερες...υπομονη.
υπομονη.
χD
Jun 15 2011 00:23
Fallen_Mpougatsa → Kai
Thank you dear~! And guess what I'm doing...rereading Reborn! xD The Varia parts!
Jun 15 2011 00:08
Kai → Fallen_Mpougatsa
Here: [URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=1442&highlight=hall+of+fame[/URL]
Είναι στο off-topic.
Jun 15 2011 00:07
Black Kaiser → Mad_Hatter
Ναι, βοηθά και το πως ήσουν παρών όταν είχαμε αυτή την meaningful συζήτηση περί τρυπών :P
Jun 14 2011 23:43
Flameking1 → Rostix
Καλωσήρθες στο φόρουμ φίλε Rostix, απο ότι κατάλαβα το Death Note είναι το πρώτο άνιμε που είδες, δεν ξέρω κάποιο παρόμοιο με αυτό, νομίζω καποιος σου πρότεινε ανιμε σε αυτό το στυλ στο thread με τις προτάσεις.
Εγώ για αρχή θα σου πρότεινα να τσεκάρεις το [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=3194"]Claymore [/URL]ή το Berserk και τα δύο είναι σε μεσαιωνικό setting με μπόλικο gore.
Jun 14 2011 23:37
Fandom → Dante80
Και αυτός ο matassos κάθε μέρα με πρήζει ... θέλει να δει το σετάκι του στο προφίλ σου ... άντε γρήγορα xD
Jun 14 2011 23:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed