Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ρε συ κοπελιά, αυτό το hall of fame πού βρίσκεται? (όποτε πάω το βλέπω από το home και δεν έχω προσέξει ποτέ το sub-forum του)^^"
Jun 14 2011 23:04
matassos → Dante80
αντε ανακοινωσε τα αποτελέσματα, ο fandom εχει πεθανει απο την αγωνια xD
Jun 14 2011 23:02
Fallen_Mpougatsa → Kenny
Ε χε χε χε...ευχαριστώ! Κάτσε να τελειώσει η Kai με τη σχολή και να πάει να καεί στο χωριό και θα χω κι άλλα! xD
Jun 14 2011 22:37
Zoro → 6Greed9
[QUOTE=6Greed9;507246]βοηθεια δεν μπορω να κατσω να διαβασω, βοηθεια Τ____________Τ[/QUOTE]Συμπάσχουμε, συμπάσχουμε... εμείς και όλη η Ελλάδα!
Στο μεταξύ ένα παράξενο, όποτε έχω διάβασμα μου έρχεται όρεξη να κάνω οποιαδήποτε άλλη ασχολία ή και αγγαρεία που στον ελεύθερο χρόνο θα απέφευγα, έχει κι αυτό το καλό το διάβασμα. Πιστεύω κι εκεί δεν είμαι μόνος. :rolleyes:
Jun 14 2011 21:55
croco~boy → Kalamaris
I am big zelda fan you know. Προσωπικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα. ^^
Jun 14 2011 20:42
Putin → Lord Leon
Δε θέλω τον οίκτο κανενός, παραδέχομαι την ήττα μου σαν [COLOR=Magenta]άντρας[/COLOR].
Πόσταρέ το εσύ, εγώ θα πάω στη γωνιά μου να διαβάσω ντροπιασμένος.
Jun 14 2011 19:43
Lord Leon → Putin
τσωωωπα τσωωωπα.
Σου παραχωρω μαι νεξτ ποστ που γ@μ@ει εξισου.
Ριχτο εσυ στην τρουπα, και ειμαστε πατσι
[url]http://youtu.be/2hyXcz-qBnk[/url]
:P
Jun 14 2011 19:29
demonicMC → Anelis
Το Elfen Lied το είδα και δεν θα το χαρακτήριζα, εγώ τουλάχιστον, horror. Όσο για τα υπόλοιπα, ευχαριστώ πολύ. You be the best.
Jun 14 2011 18:42
demonicMC → Anelis
Καλησπέρα κυρία Anelis. Αν κατάλαβα καλά, ενδιαφέρεστε για horror anime. Έχω δει το Mouryo No Hako και το Shiki και μου άρεσαν ιδιαίτερα. Μήπως θα μπορούσατε να μου προτείνετε μερικά για να περάσω τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού;
Jun 14 2011 16:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed