Jump to content

Community Status Updates

Photo

KennyKai

Τελικά το διάβασες όλο χθες; :hahaha: BTW κάθε μία ώρα περνάω από το Bookdepository και κάνω refresh to track order... Και συνέχεια γράφει "Order status | Processing". :cry5:
Jun 14 2011 11:19
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Μα δεν είναι αστείο. Δήλωση ενός γεγονότος ήταν. Καλά σίγουρα. Ετσι όπως πάει το πραγμα και δεύτερη θητεία να κάνω πάλι δεν θα έχω ξεμπερδέψει με την σ-χολή. Άντε καλό βάπτισμα πυρός στα Σήματα.
Jun 14 2011 11:08
Photo

Botsun → Vagelio

Καλώς,καλή επιτυχία με τα εργαστήρια !! :)
Jun 14 2011 11:05
Photo

Putin → Mad_Hatter

Meh, sigs are to be worn, καλύτερα από το να κάθεται. Αγαπούσα ανέκαθεν τη Nu, αλλά ποτέ δεν ασχολήθηκα μαζί της. Τις προάλλες όμως διάλεξα τη Lambda σε χαλαρό ονλάην με φίλο και μου κίνησε τον ενδιαφέρον. Her aerial D juggles rule, αν και από damage δεν τα πάει και πολύ καλά. D:
Jun 14 2011 10:46
Photo

plotolp → noname

Το Dune είναι μακρααααάν η αγαπημένη μου σειρά βιβλίων. Έχω διαβάσει και τα 8 της βασικής ιστορίας και τώρα είμαι στο τελευταίο από την τριλογία της Μπατλεριανής Τζιχάντ. Σου το συνιστώ ανεπιφύλακτα να το συνεχίσεις. Επίσης αν θέλεις θα μπορούσα να σου προτείνω κάποια βιβλία επιστημονικής φαντασίας μιας και είναι το είδος που προτιμώ.
Jun 14 2011 09:18
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Δεν θυμάμαι να σου μίλησα άσχημα. [SPOILER]Δεν σου μίλησα καν. Το anime.gr δεν υποστηρίζει voice transmission :P[/SPOILER] Και μπορούμε να κρατήσουμε την συζήτηση σε ένα επίπεδο χωρίς να αναφέρουμε λέξεις "taboo"?:wth2: Σοβαρά τώρα, να δούμε τι θα κάνουμε με αυτό το μάθημα. Δεν θυμάμαι πια ούτε και εγώ πόσες φορές το έχω δώσει. Μακάρι να είχα χρόνο να διαβάζαμε μαζί αλλά η Π.Α έχει άλλη γνώμη.
Jun 14 2011 08:29
Photo

cocoblocos → Kenobi-sensei

νομιζω οτι ο σκοπος του ηταν απλα να τον κλωτσησει ο Σαντζι για 1-2 επεισοδια και να εξαφανιστει... δεν τον κανει αυτο φιλερ χαρακτηρα?
Jun 14 2011 03:30
Photo

Vagelio → Botsun

Gomen Τ^Τ. Αυτη την τεταρτη μου ειναι αδυνατον γιατι πεμπτη παραδιδω σε δυο εργαστηρια αλλα σαββατοκυριακο ή την επομενη τεταρτη θα μπορουσα ανετα. Καλα να περασετε.
Jun 14 2011 02:56
Photo

Vagelio → SkullKaizer

Good, θα μπω να δω και με την πρωτη ευκαιρια θα ποσταρω.
Jun 14 2011 02:54
Photo

Cassiel → LuluChan92

OK:)
Jun 14 2011 02:54
Photo

Mad_Hatter → Putin

1000 thanks! και έψαχνα κάτι κατάλληλο στα γνωστά site, αλλά δεν έβρισκα τπτ :( τις ευχαριστίες μου ξανά
Jun 14 2011 01:11
Photo

Putin → Mad_Hatter

Επειδή βλέπω Nu avatar αλλά άδειο signature space, dozo. [url]http://i102.photobucket.com/albums/m110/lucire666/My%20Sigs/v-13b.jpg[/url] I-I didn't make it for you or anything, I made it months ago, b-baka[I]![/I]
Jun 14 2011 00:57
Photo

LuluChan92 → Lord Leon

KAMINIA!!! :hihi2:
Jun 14 2011 00:38
Photo

NekoMaggie → Elidor

κακεεεεεε...ξες εσυ...
Jun 14 2011 00:18
Photo

∀Gundam

apantao me greeklish giati varieme na allazo kai den exo di sxetiko kanona oraio einai, den exo paiksi to 2. ksero oti exi allagmeno stil sta grafika. apo story exi liga missions gia tin kathe sira alla einai klasikes maxes. to unicorn oxi den einai cheat kai gia mena htan apo ta pio vareta
Jun 13 2011 23:44