Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → 6Greed9

Ναι και στην ταινία είχε αφιερώσει κάποιες μικρές σκηνές για τις σχέσεις των Hobbits, αλλά και πάλι επειδή τα βλέπεις και ακούς μπροστά σου γίνονται πολύ πιο εύκολα κατανοητά και μη βαρετά πιστεύω. Σου άρεσε το πρώτο FMA anime εννοείς, το filler, ε; Αν ναι, παρότι στο σύνολο μου άρεσε πιο πολύ το canon, το πρώτο είχε άπαιχτο κλίμα για shonen, πιο dark και horror... ότι πρέπει για μας τους Berserk fans. Το παιδικό, γενικά, κλίμα του canon τι να λέει εκεί. Επίσης ήταν απίθανο για filler πλοκή. ;) ... τέλος, Fairy Tail is all about [URL="http://www.youtube.com/watch?v=o-_Jq3ssEa0"]this[/URL]. :hahaha:
Jun 16 2011 01:19
Photo

6Greed9 → Zoro

καταλαβαινω τι λες, απ'οτι θυμαμαι και γω απο το 1ο βιβλιο που διαβασα μισο. αφιερωσε ενα κεφαλαιο για να μας πει για συγγενειες και σχεσεις, ποιος ειναι ο μπατζανακης του ταδε χομπιτ, ποια πρωην ειχε το ταδε χομπιτ κλπ.:P τεσπα παντως προς το παρον δεν υπαρχει νομιζω κατι που να μου αρεσε η μεταφορα του οσο η οριτζιναλ μορφη του (εκτος ισως απο fma, παιζει να ειμαι ο μονος:P) το d.gray-man αν και ακομα ειναι αρχη και δεν εγινε τιποτα το τρελο για να κολλησω,εχει ωραια ατμοσφαιρα και setting οπως μου ειχες πει παλιοτερα. το fairy tail παλι το παλεψα, αλλα δεν μεχρι στιγμης...:P
Jun 16 2011 01:00
Photo

Zoro → 6Greed9

Εγώ τα διάβασα και τα 3 όταν άρχισε να κάνει ντόρο η πρώτη ταινία και τα ολοκλήρωσα πριν βγει η δεύτερη και και πάλι οι ταινίες με κέρδισαν πιο πολύ. Δεν λέω, και τα βιβλία ήταν επίσης epic, απλά σε αρκετά σημεία έπεφτε πολύ περιγραφή θυμάμαι (πόσα δέντρα, τι ζώα, πόσα βουνά... τι ίχνη σκόνης έχει στο πάτωμα το κάθε σκηνικό κλπ :P) και, αν και σίγουρα αυτό πολλοί θα το βρίσκουν θετικό (να είναι περιγραφικό και λεπτομερές για τον κόσμο του), εγώ βαριόμουν... οι ταινίες ενώ ευτυχώς είχαν σαν πλεονέκτημα το 1 εικόνα = 1000 λέξεις... και άγιος ο Θεός! Και επίσης όσα έκοψαν από το βιβλίο δεν ήταν vital. Τώρα ok έχω δει fanboys του βιβλίου να λένε ότι ο Legolas παραήταν ψώνιο ή παραέπεσε CGI σε κάποια σημεία, αλλά εμένα τίποτα απ' αυτά με χάλασε. Ναι ωραίο είναι το D.Gray-man, ειδικά αν σου άρεσε από πρώτο τόμο. Εμένα κάπου προς vol. 3-5 άρχισε να μου αρέσει. Βέβαια αφού λες το έκανες αντί του διαβάσματος δεν απορώ που σου άρεσε. XD
Jun 16 2011 00:22
Photo

plotolp → Ground_zero

Μια χαρά! Εγώ είμαι στα τελειώματα της σχολής και ο αδελφός όπως τα ξέρεις. Σε είχα δει από καιρό στο animeplanet αλλά δεν ήμουν γραμμένος να μιλήσουμε. Εχθές κατάλαβα πως είσαι γραμμένος και εδώ. Δεν πρέπει να μπαίνεις και συχνά.. Ένα έχω να πω, το liar game που μου πρότεινες τότε είναι είδη το αγαπημένο μου:respect: Μήπως έχεις να μου προτείνεις και τίποτα πιο νέο? Έχεις καλό γούστο:)
Jun 15 2011 22:24
Photo

KaiKenny

[spoiler] Nα φανταστώ ότι ο 2ος side character θα φωνάζει 'όxι άλλο κάρβουνο' καθώς θα χάνει σε μια δραματική, συγκλονιστική παρτίδα 'Μουτζούρη'. και από πίσω θ' ακούγεται Ζαβά-ζαβά γιατί έτσι όπως τους παρουσιάζουμε τους ήρωες, [I]ζαβά[/I] θα είναι όλοι. :hahaha: [/spoiler]
Jun 15 2011 21:57
Photo

Tenshi → Anelis

:P [IMG]http://4.bp.blogspot.com/_bINlAzW_Eqw/SwIWM9ZoByI/AAAAAAAAA1M/7BNx7F9ADas/s1600/zombieteaparty.jpg[/IMG]
Jun 15 2011 21:52
Photo

Anelis → Tenshi

Βολέψου, έχει ζόμπια και τζάμπα κουλουράκια xD
Jun 15 2011 21:51
Photo

KennyKai

[spoiler]Η Στέλλα θα είναι η δεύτερη γυναίκα του Kaiji. Η πρώτη θα είναι μία που του έφαγε όλα τα λεφτά, και στο πρώτο επεισόδιο θα ακούγεται το τραγούδι-ύμνος: [youtube=oo4qHuQ3KlA]Πάνος Μιχαλόπουλος - Μωρή Τρελή[/youtube] Επίσης χρειαζόμαστε οπωσδήποτε έναν side character που θα βλέπει τους παίκτες να παίζουν μέχρι θανάτου και θα φωνάζει "ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΩΡΕ; ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ! [B]ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ![/B]". Πάει, το έχουμε ξεφτυλίσει. :hahaha:[/spoiler]
Jun 15 2011 21:50
Photo

Tenshi → Anelis

Χεχε!! Την έχω καταβρεί μέσα στο κεφάλι σου, οπότε λέω να αράξω ακόμα λίγο. Η φωτογραφία είναι του Νίκου Βασιλάκη. ;) Όλα τα ξέρουμε βλέπω xD Δυστυχώς η υπογραφή μου δεν είναι δικιά μου φωτογραφία, αλλά είναι πάρα πολύ ωραία.
Jun 15 2011 21:49
Photo

LuluChan92 → zoro77

Τα λέμε εκεί! XD
Jun 15 2011 21:44
Photo

Anelis → Mike The Great

Good~ :joyful:
Jun 15 2011 21:43
Photo

Mike The Great → Anelis

αν ημουν αποτομος με συγχωρεις δεν ειχα τετοια προθεση
Jun 15 2011 21:42
Photo

Anelis → Mike The Great

Τεσπα; Δεν χρειάζεται να είσαι απότομος, φιλικά στα λέω :)
Jun 15 2011 21:37
Photo

Mike The Great → Anelis

τεσπα,ναι εκανα λαθος συγγνωμη.
Jun 15 2011 21:33
Photo

Mike The Great → iristella

ευχαριστω
Jun 15 2011 21:31