Community Status Updates
giota83 → 1451
γεια σου. μπορω να ρωτησω κατι. υπαρχει anime CSI που προβαλεται ή ειναι ακομα μονο σε manga? Γιατι τις προαλλες αγορασα ενα τευχος και ηθελα να ξερω ποσα ειναι τα τευχη
Jun 20 2011 00:44
meidei → Guest-13157
Κοίτα, δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Πλέον μόνο το [URL="http://www.dctp.ws/"]DCTP[/URL] υπάρχει, και κάνουν και διανομή τις μεταφράσεις των προηγούμενων group. Κάποτε υπήρχε ένα torrent στο pirate bay που είχε τα άπαντα μέχρι τότε. Μανγκα, άνιμε, όβα, παιχνίδια, ταινίες. Το είχα κατεβάσει εκείνο και μετά από το σάιτ της DCTP. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα δυστυχώς.
Jun 19 2011 23:02
animestarling → Jorg
Μακαρι... btw ευχαριστω για το friend request...:) Ε.. ναι.. Απο ενα πανεπιστημιο αυτο δεν ζητας στην πραγματικοτητα.... Παντως εγω στην Ελλαδα ψαχνω μια πολη σαν το Ηρακλειο.. Γιατι να μην υπαρχει..;:!!!!:sigh2: Γι'αυτο και εγω προτιμω Αθηνα απο το Ρεθυμνο... Εσυ που σκεφτεσαι Ηρακλειο κανεις πολυ καλη επιλογη..:riiight:
Jun 19 2011 23:02
Tristessa → animestarling
You're welcome! Heh, πού να το 'ξερα κιόλας :hihi2:
Όλη τους η δισκογραφία είναι φοβερή, αλλά νομίζω ότι γι'αρχή τουλάχιστον δε θα βρεις καλύτερα από τα nu Chemical Rhetoric, PEEP SHOW και Koseiha Blend ~oldies tracks~ ♥ ♥ Gendai stoic και Modern garde είναι επίσης εξαιρετικά album, αλλά ίσως το πολύ πιο punk under-world να σε ξενίσει. Εμένα μου πήρε λίγο για να το συνηθίσω, tbh.
Α, και να μην ξεχάσω! Τα live τους απλά δεν υπάρχουν, αν βρεις το Many Merry Days 5th anniversary δες το, είναι Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ο :blush2::blush2::blush2:
[SIZE=1]Sorry for the flailing and all, I just love these guys so much ♥ [/SIZE]
Jun 19 2011 22:56
Jorg → animestarling
Ελπίζω να τα καταφέρεις. :)
Ναι έχω ακούσει ότι το φυσικό εδώ είναι πολύ δύσκολο, αλλά άμα το περάσεις ξέρεις φυσική.
Jun 19 2011 22:54
Guest-13157 → meidei
Ποιό είναι η καλύτερη μετάφραση για το Ντεντέκτιβ Κόναν; Φυσικά να είναι καλή και η ποιότητα εικόνας όσο γίνεται, λέω να το ξαναπιάσω και τα θέλω απο την αρχή γιατί, όπως σου έχω πει, δεν θυμάμαι που είμαι. Ελπίζω σε τορρεντ με μαζεμένα, κοίταξα στο bakabt και βρήκα ένα, δεν είμαι όμως σίγουρος για την ποιότητα. Υπόχρεως.
Jun 19 2011 22:50
animestarling → shinigami94
Ειναι πολυ πικρη ιστορια... Εγω εχω να αποφασισω μεταξυ του Ρεθυμνου(πολυ μικροτερη και απο το Ηρακλειο) και της Αθηνας... Στην πραγματικοτητα δεν ειναι διλημμα( Αθηνα ασυζητητι) αλλα παντα εχεις ενδοιασμους.. Ειναι και οι γονεις βλεπεις στη μεση,,,
Jun 19 2011 22:50
animestarling → Jorg
Ευχαριστω πολυ...:) Εγω λεω για Παιδαγωγικα στην Αθηνα... Αλλα δεν ξερω αμα το πιανω.. Μαλλον οχι...:(.. Το Φυσικο εδω ειναι παρα πολυ καλο... Απο τα καλυτερα πανεπιστημια στην Κρητη, εχω ακουσει...
Jun 19 2011 22:48
Kaidou → Zane
Nope ;)
Πιστευω οτι η ιστορια βρισκεται σε ενα τετοιο κομβικο σημειο που πρεπει να αρχισουμε να μαθαινουμε στοιχεια και χαρακτηρες που ως τωρα δεν γνωριζαμε και πολλα γι'αυτους.Ουτως ή αλλως νομιζω οτι ο Jinbe δεν γνωριζει πολλα για την WG και τους Marines.Οι γνωσεις του για αυτες τις 2 δυναμεις ειναι επιφανιακες.Το πολυ πολυ να γνωριζει καποια πραγματα για τους Shichi,τον Sengoku αντε και τους Admirals που ακομι και αυτα ο Οντα μπορει να μας τα αποκαλυψει με τον δικο του βασανιστικο τροπο.Ασε που λειπει ενας "εμπειρος" στο πληρωμα με λιγες παραπανω γνωσεις για το new world,χωρις αυτο να σημαινει οτι τα ξερει και ολα,απλως καποιες στοιχειωδεις καθοδηγητικες γνωσεις...
Απο οτι καταλαβα απο το flashback ο Τζινπε μετα τον θανατο του Tiger και της Otohime ισως να θελει να συμφιλιωσει τα δυο ειδη.Οπως ολα τα μελη του πληρωματος εχουν απο εναν στοχο ετσι και ο δικος του θα ειναι αυτος.
Αλλα οπως ειπες Οντας ειναι αυτος :P
Jun 19 2011 22:46
animestarling → shinigami94
Εσυ δεν φοβασαι που ζεις σε μια τοσο αχανη πολη..;; Αλλα να μου πεις εσυ εχεις μεγαλωσει εκει.... Παντως εχει μεγαλη εγκληματικοτητα...:sigh2:
Jun 19 2011 22:36
Jorg → animestarling
Ξέρω κάποια παιδιά από το 2ο αλλά είναι της ηλικίας μου. XD
Καλή επιτυχία για αύριο! Για φυσικό εδώ σκέφτομαι, αλλά δεν είναι σίγουρο.
Εσύ;
Jun 19 2011 22:34
animestarling → Jorg
Εγω παω στο 2ο....Ναι... Εδωσα.. Βασικα δεν ξερω...!! Θα δουμε σιγουρα αυριο.. Εσυ πρεπει να δινεις του χρονου... Που θες να περασεις;;....
Jun 19 2011 22:29

This status update has reached the maximum number of replies allowed