Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamui → cocoblocos

Tελικα αποφασισες να αρχισεις απο τα βαθια νερα... Δεν πειραζει, αυτο θα σε κανει να ανεβασεις τα standards σου απο νωρις. Αμα ψαχνεις και κατι πιο απλο και χαλαρο, ή κατι ανάλογο, μη διστασεις να ρωτησεις και στο anime recomendations, ή απλα να συμβουλευτεις καποιον εμπειρο:)
Jun 19 2011 22:21
Photo

shinigami94 → animestarling

Θα τη μάθεις :P
Jun 19 2011 22:21
Photo

Jorg → animestarling

Χαχα τίποτα. :) Στο 8ο πάω. Εσύ έδωσες πανελλήνιες φέτος; Αν ναι πως τα πήγες;
Jun 19 2011 22:19
Photo

TristessaNight Wizard Seal

[SIZE=1]Grammar nazis unite! \m/[/SIZE] Oh, I see... In that case, online it is :P
Jun 19 2011 22:19
Photo

animestarling → Jorg

οκ... thanx... Ειδες, ενας Ηρακλειωτης στο forum ειναι παντα χρησιμος...!! Σε ποιο λυκειο πας..;;
Jun 19 2011 22:18
Photo

animestarling → shinigami94

Το θεμα δεν ειναι μονο το καυσαεριο... Η Αθηνα απο αποψη επιλογων ειναι τελεια... Ομως δεν την ξερω καθολου, ασε που με φοβιζει... Δεν ξερω αμα η ιδιοσυγκρασια μου το αντεξει..:bahhh:
Jun 19 2011 22:15
Photo

Jorg → animestarling

Ναι έχει αρκετά manga. Μη φανταστείς βέβαια, αλλά δεν έχουμε και άλλη επιλογή. XD Αλλά, εντάξει, έχει ποικιλία. Τα πολλά manga τα έχει στο υπόγειο. Ακριβώς απέναντι από το ταμείο έχει σκάλες για να κατεβείς. Αν δεν τις βρεις (που δε νομίζω) ρώτα να σου πουν.
Jun 19 2011 22:14
Photo

Πλάκα κάνω :P Αν μπορείς,να έρθεις.
Jun 19 2011 22:11
Photo

animestarling → Jorg

Το papercut το ξερω... Αααα δεν ειχα φανταστει οτι ειχε manga.... Αλλα εχει γκαμα...;
Jun 19 2011 22:11
Photo

Δηλαδη δεν μου συστηνεις να ερθω...;
Jun 19 2011 22:09
Photo

Jorg → animestarling

Υπάρχει στη Χάνδακος ένα μαγαζί που λέγεται Papercut. Είναι και internet cafe οπότε μπορεί να μην σου φανεί για mangaδικο. Είναι απέναντι από την Ουτοπία, λίγο πριν βγεις στην παραλιακή.
Jun 19 2011 22:09
Photo

Ναι,Αθηνών (δεν έχω όρεξη για μετακινήσεις :P ) Καλή επιτυχία (πάλι).Πάντως να ξέρεις οτι έχουμε ωραίο καυσαέριο εδώ :P
Jun 19 2011 22:04
Photo

Αθηνων;;!!! Ειναι παρα πολυ δυσκολη....!! Βεβαια ειναι ενας στοχος που αξιζει τον κοπο... Το να εχεις βασεις ειναι πλυ σημαντικο... Αν κανεις με ρωτουσε ποιο ειναι το μυστικο της επιτυχιας για τις πανελληνιες θα του ελεγα αυτο.... Εγω παλι εχω πιο ταπεινουσ στοχους.. Θελω Παιδαγωγικο στην Αθηνα... Αλλα και να περναω (που δεν το βλεπω:nanteee:) δεν ξερω αμα θα ανεβω Αθηνα....:sigh2:
Jun 19 2011 21:58
Photo

animestarling → Jorg

Ναι... Εννοειται...!! Μεχρι στιγμης ξερω αλλο ενα μελος... Δεν μου λες... Μιας που ξερεις το Ηρακλειο, που θα βρω ενα μαγαζι να πουλαει manga...;;;:canthelp:
Jun 19 2011 21:51
Photo

Νομική θέλω αλλά είναι δύσκολο γμτ... Ευτυχώς έχω τις βάσεις απο τις προηγούμενες χρονιές.
Jun 19 2011 21:49