Community Status Updates
Napster → Kai
Πω...τι μου θυμησες τωρα τον αλλον τον Gama, στα τελευταια 10chaps ειναι λες και εβαλαν τον Kubo & Kishi να το συνεχισουν το Gamaran.:hahaha:
Παω στοιχημα οτι στα επομενα 5 chaps θα εχουμε στο Gamaran το θρυλικο PlotKai!:burningbe3:
Btw, χθες διαβασα ενα manga του Watsuki που ουτε καν ηξερα οτι υπαρχει, το Hokuriku Yuurei Kobanashi (One Shot, '91) και στην πρωτη σελιδα εκανε ενα mini-trolling.
Απο την καλοκαιρινη season, ποια σκεφτεσαι να αρχισεις?
Jun 20 2011 12:27
愛情のある中心 → Nicktheartist
!!!!!!!!!! Γεια!!!! Τι γίνεται???? Ναι χρόνια και ζαμάνια!!!! :sadist:
Τι να σου πω ρε συ, εκει που περιμενα 18 μαθηματικά έγραψα 12!!! Ακόμα δεν πιστεύω στα μάτια μου! :beaten::blurah5::sadist::redcard2::ill2::knock-knock::sleepy::Crying2::run: Στα υπόλοιπα μαθήματα πήγα πολύ καλά.
Αλλα εκεί που θέλω περνάω τελικά γιατι θέλω να πάω εξωτερικό (Manchester) και μετράνε και άλλα πραγματα. Πχ μου ζητησαν βαθμο απολυτηρίου 19/20, 7/9 αγγλική γλώσσα και 6 σχέδια τα οπόια έπρεπε να στείλω. :blurah5: Πολλη δουλειά και λίγο τσιμπημένες απαιτήσεις αλλα τα κατάφερα τελικά απ'οτι φαίνεται. :byejg9:
Εσυ????? :blingeye2:
Jun 20 2011 11:23
Tenshi → Kenny
XAXAXAXA!!! Έσπειρες πάλι ρε μπρο! Πρέπει να πόνεσε πολύ το Ron που σου έκανε ο άλλος την ώρα που ετοίμαζες epic yakuman!! Πάντως έπαιζαν και οι άλλοι πάρα πολύ καλά. Ειδικά στο round που ανοίγατε όλοι το χέρι σας ήταν κορυφαίο και είχε αγωνία!! ;)
Bows to 1700 points !!!! Immortality babyyyyy!! :D
Jun 20 2011 11:16
Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa
Δεν ήταν κάτι σημαντικό το μήνυμα, απλά δεν άνοιγε το deviantart και ήθελα να σε ρωτήσω κάτι για την στολή :P Αλλά τελικά θυμήθηκα ότι είχα αποθηκεύσει τις εικόνες. Προχώρησα στα χρώματα επιτέλους :3
Jun 20 2011 11:08
giota83 → 1451
αυτο ακριβως εννοω ! επεσε στα χερια μου εντελως τυχαια μαλλον το πρωτο τευχος απο το manga γιατι δεν γραφει αριθμο τευχους και για αυτο ρωταω αν υπαρχει κατι on - going?
Jun 20 2011 10:49
Kenny → Tenshi
[url]http://tenhou.net/0/?log=2011062016gm-0619-0000-x6f18367a4773&tw=1[/url]
Βλέπε να μαθαίνεις, part 2: Immortal mode
Δες τι ron έφαγα (και τι yakuman έχασα) στον east 3rd... και πάλι βγήκα πρώτος στο τέλος. Like a boss. :mafia:
Jun 20 2011 10:42
1451 → giota83
Crime Scene Investigation εννοείς; Δε πιστεύω να υπάρχει anime, εδώ δεν γνώριζα ότι υπάρχει manga. Έχουν βγει videogames πάντως, για κάτι παραπάνω δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Jun 20 2011 08:10
LuluChan92 → Shade D. Slayer
Το τι είδους τρομοκρατική οργάνωση είναι το yaoi θα το δεις εδώ: [url]http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CF%8C%CE%B9[/url]. Εγώ πάντως σου προτείνω να ξεκινήσεις να κάνεις ντου στις προβολές ταινιών που γίνονται κάθε μήνα στα Εξάρχεια στο Dasein. Σίγουρα είναι λιγότερο επικίνδυνα από τα Fujoshi/Fudanshi meetings.
Jun 20 2011 06:25
iristella → Petran79
Bγήκε το Yearling στο Tokyotosho σε torrent Που έχει σχεδόν όλα τα επεισόδια. English Dub μεν αλλά καλύτερο από το τίποτα. I thought you d like to know μιας και σε θυμάμαι που το έψαχνες απεγνωσμένα :)
Jun 20 2011 03:21
-
Petran79
παλι καλα που ξερω Γερμανικα.
ολα τα επεισοδια, νομιζω 1 λειπει μονο και σε καλη σχετικα ποιοτητα, εδω!
εχει ολες σχεδον τις σειρες που παιχτηκαν στη γερμανικη τηλεοραση, αρκετες με Γερμανικο ηχο απο Ιαπωνικο DVD mux.
http://serienjunkies.org/serie/alle-meine-freunde/
Jan 31 2014 18:45
Night Wizard Seal → endless_inspiration
Μια χαρά Πηγή :)
Ναι ξεκίνησαν τα μαθήματα στο φροντιστήριο και μπαίνω σιγά-σιγά στους ρυθμούς της τρίτης. Ξέρω ότι με περιμένει διάβασμα. :P
Εσύ; Τα αποτελέσματα;
Jun 20 2011 01:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed